Aanbieding Zuid-Afrika Vakantie reizen

Zoek jij een aanbieding voor een Zuid-Afrika Vakantie, reis of Safari?

Aanbieding Zuid-Afrika vakantie reizen

Leuke Aanbieding Zuid-Afrika Vakanties, Reizen en Safari’s

Aanbieding Zuid-Afrika Vakantie, reizen en safari’s. Als je op zoek bent naar een speciale aanbieding dan hebben wij wellicht de vakantie reis voor jou.

Wat vindt jij van een prive Kruger Park vakantie voor slechts € 895,- per persson. Een mooie groepsreis van 15 dagen voor € 1695 per persoon of een senioren groepsreis van maar liefst 24 dagen voor maar € 2995,- per persoon. Dat is niet gek toch?

Aanbieding Kruger Park vakantie Zuid-Afrika

Aanbieding Kruger Park Vakantie

Kruger Park vakantie. 8 dagen Prive reis

Vanaf € 895,-

Inclusief excursies

Tweede week zonder excursies extra korting. Verblijf in bush huis, bush Villa of Safari Lodge

Aanbieding 15 daagse groepsreis Ontdek Zuid-Afrika

Aanbieding Rondreis 15 dagen Zuid-Afrika

15 daagse groeps rondreis Zuid-Afrika

€ 1695,-

Ontdek Zuid-Afrika 15 dagen rondreis

Aanbieding 24 daagse senioren groepsreis Natuur, cultuur en wildlife

Aanbieiding senioren reis Zuid-Afrika

24 daagse senioren reis Zuid-Afrika

Natuur, Cultuur en Wildlife

Groepsreis

Kleinschalig maximaal 12 deelnemers

Self Drive Zuid-Afrika

Wie droomt er nu niet van Afrika? Jij toch ook?

Individuele reizen en vakanties met vervoer en chauffeur / gids

Altijd al op reis of op vakantie gewild naar Zuid-Afrika? Voor niet te veel geld verzorgen wij betaalbare prive reizen en individuele vakanties. Inclusief vervoer met een prive chauffeur die ook jouw gids zal zijn. Alsj jouw reis niet tussen de aanbiedingen staat. Wij hebben vele mogelijkheden. Kijk dan rustig verder op onze website. Altijd van de gebaande paden af. En geen massa toerisme.

Groepsreizen Zuid-Afrika

Ook doen wij in een beperkte mate kleinschalige groepsreizen. Niet meer dan 12 personen per reis of vakantie. Dit is niet zonder reden. Ook onze groepsreizen gaan van de gebaande paden af. Anders dan anders en boordevol avontuur, cultuur, natuur en wildlife. Daarvoor wil jij toch naar Zuid-Afrika?

Aanbiedingen

Af en toe hebben wij leuke en interesante aanbiedingen. Hou onze website in de gaten of neem contact met ons op. Wij hebben vast ook een bijzondere aanbieding voor jou.

Senioren vliegreizen Buitenland voor ouderen

Al onze reizen zijn altijd inclusief:

Accommodaties, Excursies, vervoer en een eigen gids

NTSHAVA SAFARIS ZUID-AFRIKA REIZEN EN SAFARIS

Verblijf buiten het Kruger Park logies en ontbijt. Binnen het Kruger Park op basis van logies.

Extra korting?

Reis met jouw eigen groep met meer dan 6 personen? Vraag dan om de extra kortings mogelijkheid. (kinderen beneden de 12 reizen halve prijs maar vallen verder buiten de overige kortings tarieven). Als je een leuke groep bij elkaar hebt dan kan er een leuke aanbeiding uitkomen voor jouw Zuid-Afrika reis. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanbieding Zuid-Afrika Vakanties en reizen

Hou wel in de gaten dat wij geen standaard reisbureau zijn. Wij doen alleen in Zuid-Afrika reizen en safari’s. Speciale en unieke vakantie reizen die je niet bij anderen kunt vinden. Kleinschalig vanaf 2 tot 12 personen. Wij doen niet aan massa toerisme en doen het dan ook net even anders. Ondanks dat alles voor een betaalbare en eerlijke prijs. Of je nu individueel reist of met een groepsreis mee gaat.

Vervoer tijdens jouw vakantie reis

Wij reizen met fatsoenlijke en grote auto,s, SUV’s (4×4) en minivans. Allemaal voldoende ruimte, Airco en alles wat er verder zoal nodig is om een reis zo comfortabel mogelijk te maken. Indien je met een groep bnet en er is extra bagage ruimte nodig dan gaan er extra bagage trailers mee.

Accommodaties tijdens jouw Zuid-Afrika reis

Alle accommodaties zijn zorgvuldig gekozen. De meeste accommodatie houders daar doen wij al vele jaren zaken mee. Ze zijn bij ons bekend en staan allen goed aangeschreven. Onze reizen en vakanties zijn gebaseerd op 3 sterren (tenzij anders vermeld). Helemaal niets mis mee. Voorzien van airo, bijna overal is wifi aanwezig, mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Maar bovenal mooie locaties bij vriendelijke en gastvrije mensen.

In sommige gevallen is een upgrade mogelijk naar 4 sterren.(Niet bij groepsreizen) Vraag om de mogelijkheden.

Aanbieding Zuid-Afrika vakantie reizen

Self drive vakantie reis in Zuid-Afrika en jij wilt een aanbieding?

Heb jij zelf een idee hoe jouw reis er uit moet gaan zien? Of een leuke planning in gedachten? En je wilt zelf rijden. Ook dan kun jij contact met ons opnemen en gaan wij voor jou aan de slag of wij jou een interesante aanbieding kunnen doen. Goed idee toch?

Trouwens de meeste van onze rondreizen zijn mogelijk als self drive. Ook dit kun je rustig bij ons aanvragen. Wij verzorgen het graag voor jou.

Ntshava Safaris individuele reizen en vakanties

Als je een keuze wilt maken uit ons reis aanbod. ga dan naar onze home page. Vandaar uit vinft jij een ruyim aanbod van safari’s rondreizen een aantal groepsreizen en meerdere intersante aanbiedingen. Naar de homepage

Overlanding van Zuid-Afrika naar Zambia (En terug) Het avontuur van jouw leven.

Ntshava Safaris

Zin in een expeditie?

Overlanding in landrovers van Zuid-Afrika naar Zambia en terug.

Aansluiten alleen mogelijk tusen juni en November

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Ntshava Safaris

Deel op social media