Becks Safari Lodge 5 sterren

Becks Safari Lodge. Luxe Safari Lodge in Zuid-Afrika

Becks Safari Lodge 5 sterren
Becks Safari Lodge 5 sterren Luxe Safari Zuid-Afrika 5 sterren

Becks Safari Lodge biedt een ongeëvenaarde Afrikaanse safari-ervaring. 5 sterren meer dan waard.

Becks Safari Lodge 5 sterren; de nieuwste toevoeging aan het wereld beroemde Karongwe-portfolio. Deze safari-retraite biedt gasten het volledige pakket en omvat luxe accommodatie. Toegewijd personeel en big five game viewing rondom aanwezig.

Becks safari lodge Rooms
Luxe kamers in Becks Safari Lodge

Becks Safari Lodge luxe op een 5 sterren locatie

Samen met een spectaculaire kijk op enkele van de mooiste omgevingen van Zuid-Afrika en een onderscheidend. Persoonlijk ‘thuis weg van huis’-gevoel. Ongeevenaard!

Deze intieme spectaculaire locatie ligt in het Karongwe Private Game Reserve en kijkt uit over de prachtige Makhutswi-rivier.

Becks Safari Lodge heeft elf safarisuites aan de rivier en twee suites voor stellen die uitkijken op een populaire waterpoel.

Uitstekende uitzichten die jou doen denken aan Oost-Afrika. Die jou verwelkomen in een unieke levensstijl. Waarbij het moderne luxe leven is gecombineerd met een diepe waardering voor de natuurlijke omgeving van Zuid-Afrika.

Boma Becks Safari Lodge
Boma Becks Safari Lodge

De suites

Elke safarisuite met airconditioning is nauw verbonden met de ongeëvenaarde, gewaagde beelden en elementen uit de natuur. Een palet van zilver, houtskool en olifantsgrijs zorgt voor een ontspannen en elegante omgeving. De omgeving om te genieten van een afgelegen ontsnapping uit de drukte van alledag.

Onze natuurlijke omgeving is zowel gerespecteerd als behouden. Waarbij Becks safari lodge zorgvuldig is gebouwd rond de reeds bestaande bomen. Dit om een ​​zo klein mogelijke voetafdruk in de natuur te kunnen garanderen.

Becks Safari Lodge Dining room
Becks Safari Lodge Dining room

In een waanzinnige Afrikaanse droom omgeving

Van deze pittoreske omgeving kun je vanuit alle hoeken optimaal worden genieten. Met eigen dekken aan elke suite. Een groot lodge-dek en een verzonken vuurplaats. Allemaal uitstekende mogelijkheden om voorbij gaand wild te bekijken.

Ondersteuning van diverse lokale kunstenaars speelt voor ons ook een belangrijke rol. Indrukwekkende Zuid-Afrikaanse kunst wordt getoond op een galeriewand in de gemeenschappelijke ruimte van de lodge.

Theranaka-spa
Genieten ten top! Theranaka-spa in Becks Safari Lodge

Geniet van de faciliteiten van de Theranaka-spa in Becks Safari Lodge. Een verscheidenheid aan massages en behandelingen.

Game Drive
Chisomo Game Drive

Becks Safari Lodge is het parade paardje op het Karongwe Private Nature Reserve. Erg luxe en van wereld niveau. Top service en bijzondere maaltijden door top koks bereidt van wereld klasse.

Het 8 daagse Safari programma

Reis met ons tijdens jouw safari reis in Zuid-Afrika

Contact ons voor de Brochure

Ntshava Safaris

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris