Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Informatie over bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk interessante informatie bijeen te brengen over de bezienswaardigheden en bijzondere gebieden in Zuid-Afrika.

Zonder in detail te overdrijven en uiteraard is deze lijst verre van compleet. Zuid-Afrika is een erg groot land en het is bijna een onmogelijke opgave om alles in lijstjes te gieten.

Echter als jij gaat reizen in Zuid-Afrika en wat meer achtergrond informatie wenst dan is dit een goede indicatie van wat jou te wachten staat in het mooiste land ter wereld. Het mooiste in landschappen, het mooiste in wildlife en het mooiste land om in rond te reizen.

Doe er vooral dan ook je voordeel mee.

Als jij besluit om zelfstandig door Zuid-Afrika te gaan rondreizen en je bent een extra oog nodig om mee te kijken of het geen jij wenst te gaan doen haalbaar is schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mocht jij een advies over een route wensen door dit prachtige land voor een kleine vergoeding (onze tijd) denken wij graag met jou mee. Ook hebben wij een aantal routes klaar liggen die zo een op een te gebruiken zijn. Lekker handig als je niet zo goed weet waar te beginnen.

Al jij een rondreis route inclusief geboekte accommodaties + besproken excursies wenst ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Aangezien het hier om maatwerk gaat is het handiger om contact met ons op te nemen indien jij een maatwerk rondreis door Zuid-Afrika wenst te ontvangen.

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika. Bereid je goed voor

Bereid je goed voor op jouw reis door Zuid-Afrika. Verwacht niet dat het in Zuid-Afrika net zo gaat als in Nederland of Europa want dan wordt het een teleurstelling. Dit is Afrika en dat is nu eenmaal anders. En Afrika moet vooral Afrika blijven toch? Anders is het niet de moeite waard op er naar toe op reis te gaan nietwaar.

Wij hebben geprobeerd om informatie te verzamelen over hetgeen wij (Nederlanders woonachtig in Zuid-Afrika) vinden wat interessant is en de moeite waard om te gaan zien als je op reis gaat in Zuid-Afrika.

Uiteraard kun je een heleboel zelf doen en regelen in en voor een reis naar Zuid-Afrika en zeker zal het een boeiende reis worden. Maar vergeet niet dat je heel veel gaat missen als je geen gebruik maakt van een gids. Een gids beschikt over alle informatie en bijzonderheden en weet waar de bezienswaardigheden te vinden zijn.

Zonder een goede gids heb je maar 50% uit jouw reis gehaald van wat er in had kunnen zitten.

Wij zelf houden erg van Zuid-Afrika en zeker van het rondreizen in en door Zuid-Afrika. Ondanks dat wij hier al jaren wonen, werken en leven verrast de schoonheid van het land ons telkens weer. Zuid-Afrika is 5 x zo groot als Duitsland en je bent nogal even bezig als je alles gezien wilt hebben.

Er zijn zo vele nog onbekende en nog on ontdekte gebieden in Zuid-Afrika die zeer de moeite waard zijn om te gaan ontdekken. Onze gidsen reizen zelfstandig vaak rond om nieuwe ervaringen op te doen of om nieuwe gebieden te gaan ontdekken zodat deze in onze rondreizen en safari’s gebruikt kunnen worden.

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Om een lang verhaal kort te maken.

Geniet van jouw rondreis in Zuid-Afrika en haal er uit van wat er in zit. Gebruik daarvoor indien je dat wilt de informatie die je op onze website kunt vinden en ga goed geïnformeerd op reis. Zijn er verder vragen of opmerkingen of heb jij iets bijzonders meegemaakt of gezien in Zuid-Afrika tijdens jouw reis. Wij vernemen het graag.

Uiteraard proberen wij de informatie op deze website zo veel mogelijk uit te breiden. Langzamerhand zal er een database ontstaan met informatie over de vele bezienswaardigheden van Zuid-Afrika.

Onze Zuid-Afrika reizen

Wil je meer informatie over onze Zuid-Afrika reizen dan kun je wellicht het beste onze homepage bezoeken. Daar vindt je informatie over al onze Zuid-Afrika reizen. Onze Goedkope Zuid-Afrika reizen en wat heel interessant kan zijn als jij iets bijzonders wilt onze Zuid-Afrika anders dan anders reizen.

Ook vindt jij daar informatie over onze exclusieve Luxe Zuid-Afrika safari reizen.

Al onze reizen zijn met een Nederlandse chauffeur / gids die al jaren in Zuid-Afrika woont, werkt en leeft. Onze gidsen weten alles van Zuid-Afrika en tijdens de reizen zul je merken dat een goede dids toch wel erg belangrijk is.

Meer informatie over ons in Zuid-Afrika voor als je er over denkt om met ons te gaan rondreizen in Zuid-Afrika.

Als je informatie zoekt over het op reis gaan naar Zuid-Afrika dan mag uiteraard het Krugerpark niet ontbreken. Als je een goede Safari wilt en wilt verblijven in het Krugerpark en niet net erbuiten zoals vele Zuid-Afrika safari aanbieders doen dan kunnen wij een prima Safari voor jou verzorgen. Ook de safari’s zijn met een Nederlandse chauffeur cq gids. Onze Safari’s zijn zeer de moeite waard. Jij zult je verbazen over de grote kennis van informatie waar onze gidsen over beschikken.

Het beste van Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Als je meer informatie wenst over hoe en wat in Zuid-Afrika dan hebben wij nog verschillende tips en informatie verzameld op deze website waar jij gebruik van kunt maken.

Ntshava Zuid-Afrika reizen, net een beetje meer, net een beetje anders.

Deel op social media