De magie van Afrika 16 dagen + 4 dagen extra

De magie van Afrika 16 dagen + 4 dagen extra

DE magie van Afrika 16 dagen
De magie van Afrika 16 dagen + 4 dagen extra

Magisch Afrika met prive gids-chauffeur

De magie van Afrika 16 dagen. Als je echt Afrika wilt leren kennen. Echt alles willen weten. Ga naar de plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt. Ga de wildernis in.

Een paar keer per jaar organiseren wij groeps reizen. De 20 daagse versie kan ook als groepsreis. Als dat jouw wens is kijk dan hier

Natuurreizen Zuid Afrika van Ntshava Safaris. Natuur rondreizen Zuid-Afrika. Geen massa toerisme.

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Ontdek de magie van Afrika. Verlaat de gebaande paden 16 dagen lang. En verleng het eventueel met 4 dagen extra.

Dit is de tour wat je moet doen. Geen compromis. Geen nep-Afrika. Dit is echt. Verlaat de gebaande paden en ga waar je heen moet. We laten jou ons land zien hoe het werkelijk is.

De magie van Afrika 16 dagen

De Magie van Afrika

16 dagen € 1995

4 dagen extra € 595

Ntshava Safaris rondreis van de gebaande paden af

De magie van Afrika 16 dagen

Zuid-Afrika reizen en safari’s. Op vakantie naar Zuid-Afrika. Heb jij er ook zin in? De magie van Afrika. Tour door het ruige noorden en het Kruger National Park. 16-daagse natuur-, cultuur- en wildlife-tour (verlengbaar tot 20 dagen) Met privéchauffeur-gids!

Ntshava Safaris South Africa

Van de gebaande paden af

Beleef de magie van Afrika

Ntshava Safaris rondreis van de gebaande paden af

Buiten de gebaande paden 16 dagen (+4?)

Onze reizen in Zuid-Afrika gaan altijd van de gebruikelijke en gebaande paden af. We laten jou de mooiste plekjes van Zuid-Afrika zien en de beste ervaring mee maken die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Altijd een stap verder, zeer veeleisend voor onszelf en voor jouw Zuid-Afrika reis. We gaan altijd door en stoppen zeker niet voordat jouw reis naar Zuid-Afrika helemaal perfect is.

Ons doel is heel simpel: zorgen voor een zorgeloze Zuid-Afrika reizen voor onze reizigers, om meer te zien, meer te ervaren en vooral om er meer van te genieten.

De magie van Afrika 16 dagen

Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. We worden ermee wakker en gaan ermee naar bed. En dat valt erg op tijdens al onze reizen in Zuid-Afrika. Als jij je bij ons aansluit. We leveren altijd reisprogramma’s met dat broodnodige beetje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties.

Localen Zuid-Afrika

Maak kennis met de lokale bevolking

Verlaat de gebaande paden af

Unieke programma’s, bijzondere bijeenkomsten en veel onverwachte ervaringen. Jij zult het zelf ontdekken met onze gepassioneerde gidsen. Onze gidsen kennen Zuid-Afrika door en door. Ze wonen tenslotte al heel lang in Zuid-Afrika. Veel zijn er zelfs geboren.

Ze spreken de taal en kennen de mensen, de regio en het land. Je zult merken dat de persoonlijke manier van omgaan tijdens jouw reis door Zuid-Afrika het mooier en interessanter maakt. Jouw gids zal jou altijd adviseren en bijstaan. En maak jouw reis naar Zuid-Afrika perfect.

Natuur vakantie Zuid-Afrika

De magie van Afrika

Wij weten waar jij moet zijn

NTSHAVA SAFARIS

Meer zien, meer ontdekken, meer beleven, meer ervaren, dat is waar het allemaal om draait.

Wij zijn geen toeristen, vakantiefabriek of megatouroperator maar een organisatie van liefhebbers van natuur, cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika.

We hebben onze persoonlijke ervaring in al onze reizen verwerkt. Doordat wij al jaren in Zuid-Afrika wonen, werken en leven hebben heeft ieder van ons veel kennis opgedaan waar andere reisorganisaties niet aan kunnen tippen. Dat alleen al maakt onze reizen anders dan normaal.

Amazing Nature 22 dagen

Ontdek de wildernis samen met ons

Wie droomt er nu niet van Afrika .. Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van Afrika en alles wat dit prachtige land te bieden heeft.

 Afrika is een plek vol wonderbaarlijke magie en schoonheid. Het is er nog steeds en we laten je zien waar.

Het ritme van een trommel. Een leeuw brult, hyena’s huilen, het kampvuur brandt en er worden verhalen over Afrika verteld. Al onze reizen zijn persoonlijk en vriendelijk. Je komt als gast en vertrekt als vriend. Vergeet niet … Als Afrika eenmaal in je hart is, zal het nooit meer weggaan.

Mapungubwe
De magie van Afrika 16 dagen + 4 dagen extra

Jouw reis buiten de gebaande paden:

  • Marakele Nationaal Park
  • Polokwane
  • Mapungubwe Nationaal Park
  • Musina
  • Het Kruger National Park
  • Hoedspruit (panoramaroute)
  • Marloth Park

De beste reis naar Zuid-Afrika ooit.

Ontdek de Magie van Afrika 16 dagen (+4?)

Rondreis Zuid-Afrika 19 dagen

Blyde River Canyon

Panorama route

Als je de 4 extra dagen boekt. Dit is wat je dan extra krijgt:

Buiten de gebaande paden 16 dagen + 4 dagen. Een dag Greater Mapungubwe inclusief Heritage-tour. Extra dag Kruger park met verblijf in Letaba rest camp. Extra dag in Hoedspruit met bezoek aan HESC (Hoedspruit Endangered Species Centre). Twee extra dagen in Marloth Park met bezoek aan het Jane Goodall Chimpanzee Centre.

mazing Nature 22 dagen
De magie van Afrika 16 dagen + 4 dagen extra

De magie van Afrika 16 dagen. Ga met ons mee tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

In het Engels

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris