Flexibele boekings voorwaarden vanaf 1 juni 2021

Flexibele voorwaarden Boekingsactie Ntshava Safaris

Boek je reis nu met zekerheid van gratis annuleren voor nieuwe boekingen vanaf 1 juni 2021

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans!

Als je vanaf 1 juni 2021 een reis bij ons boekt heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek. Ook kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum.

Actievoorwaarden

Wij houden niet zo van beloften die niet worden waargemaakt en acties met addertjes onder het gras. We willen heel graag dat iedereen weer uitkijkt naar een mooie Zuid-Afrika reis, en dat wij doen waar ons hart ligt: samen met reizigers Zuid-Afrikaanse droomreizen samenstellen.

Hieronder vind je de details rondom de flexibele boekings voorwaarden:

Deze actie geldt alleen voor nieuwe reizen die worden geboekt vanaf 1 juni 2021

• Jouw aankomst datum van de reis ligt tussen 1 Augustus 2021 en 31 december 2022.
• Je kunt tot 14 dagen voor vertrek je reis kosteloos bij ons annuleren indien Zuid-Afrika op code oranje staat.
• Geen voucher wel geld terug bij kosteloos annuleren.
• Je kunt tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum indien Zuid-Afrika op code oranje staat.
• Met uitzondering van bovenstaande aanvullende voorwaarden tot 14 dagen voor vertrek zijn onze reguliere reisvoorwaarden van toepassing.

Hoe maak je gebruik van het recht om kosteloos te annuleren?

Je ontvangt van ons een annuleringsfactuur voor de geboekte reis. Op de annuleringsfactuur, staan de kosten van annulering vermeld. Deze kan je indienen bij jouw annuleringsverzekering voor een teruggave. Als de verzekeringsmaatschappij de kosten dekt dan betalen zij uit en indien van toepassing ontvang je van ons een verrekening factuur met een eventuele restant terugbetaling.

Indien de verzekeringsmaatschappij de kosten voor annuleren niet dekt ontvang je een bewijs van afwijzing. Stuur het bewijs van afwijzing naar ons toe dan maken wij de terugbetaling in orde.

Wat nu als het reisadvies verandert in Zuid-Afrika?

Is het reisadvies in Zuid-Afrika code oranje op het moment van vertrek?
In dit geval geven we je tot zelfs 5 dagen voor vertrek de mogelijkheid je reis uit te stellen naar een later te bepalen moment. We hebben vanuit Ntshava Safaris altijd veel persoonlijk contact met elkaar. Tegen die tijd hebben we met elkaar contact om de mogelijkheden voor dit scenario samen te bespreken.

Is het reisadvies code geel maar gelden er lokale reisrestricties in Zuid-Afrika?
Wij zijn ter plaatse en op de hoogte van alle lokale restricties. Daarbij nemen wij de verantwoordelijkheid om je zo goed mogelijk voor te lichten over deze restricties. Op die manier weet je precies wat er van je verwacht wordt als je op reis bent.

Is het reisadvies code geel op de reisbestemming?
Dan staat niets, maar dan ook helemaal niets je in de weg en kun je heerlijk gaan genieten van je reis. Wel adviseren we je om je aan de welbekende corona-regels te houden.

Corona-proof reizen met Ntshava Safaris

Corona-proof reizen met Ntshava Safaris
• Je reist weg van de massa
• Je slaapt in kleinschalige en persoonlijke hotels
• Je reist individueel
• 100% ontzorgt
• 24 uur per dag noodservice
• Lokale vertegenwoordiging voor directe hulp en assistentie
• We bieden kosteloze flexibiliteit, ook na boeking

Enthousiast geworden om je te oriënteren op een reis? Bekijk dan een van onze Zuid-Afrika reizen