Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika reizen en safari’s voor iedereen en elk budget

Voor, door en met Nederlanders in Zuid-Afrika


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

©

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark
Ntshava Zuid-Afrika reizen | Menu | Homepage

Zuid-Afrika kwaliteit's reizen, meer reis voor jouw geld

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Reis informatie | Tips | FAQ

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika op 300 meter van het Krugerpark! Dichterbij kan het niet.

Verblijf in jouw eigen vakantiehuis midden in de bush op loop afstand van het wereld beroemde Krugerpark in Zuid-Afrika.

Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je op jouw eigen terras zit in de bush. De vakantiehuizen staan verspreid op een 3000 hectare groot natuurreservaat. Dit Natuurreservaat wordt alleen gescheiden met het Krugerpark door een rivier.

Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk.

Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Voor erg weinig geld kun je verblijven in de bush en maak je diverse excursies in de omgeving en in het Krugerpark.

Nederlandse begeleiding.

Veel vrijheid!

Minimaal 2 personen, maximaal 10 personen
Inclusief:

- Transfers van en naar Johannesburg

- 1 nacht accommodatie Johannesburg + vliegveld transfer

- 6 nachten logies en ontbijt in een bush vakantiehuis

- Krugerpark hele dag Safari in open auto

- Bushwalk (wandel safari)

- Evening drive safari in open auto

- Bezoek Locale community

- Bezoek Jane Goodall Chimp Eden

- Bezoek Nelspruit

Exclusief

- Internationale vlucht

- persoonlijke uitgaven

- fooien.

Eventuele een tweede week verblijf in het bush vakantiehuis op basis van logies en ontbijt.

Twee weken Safari vakantie in Zuid-Afrika bij het Krugerpark voor slechts 1190 per persoon. (Kinderen tot 12 jaar halve prijs)Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

8 dagen

+ excursies

€ 795,-

2e week B&B

€ 395,-


Zuid-Afrika vakantie Krugerpark


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

2e week logies en ontbijt voor maar

€ 395,-

Alleen mogelijk samen

met de 1e excursie week


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Bushwalk

Safari

Geschikt voor jong en oud

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Marloth Park

De vakantie bush huizen en bush villa’s staan op het het 3000 hectare grote grote natuur reservaat Marloth Park op loop afstand van het Krugerpark in Zuid-Afrika.

Op een uur rijden van Mozambique en Swaziland.

Regio: Wild Frontier

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Over Marloth Park.

Marloth Park is een Big 4 natuurreservaat. Alle dieren van Afrika kun je er vinden behalve de Olifant. Echter het Marloth Park wordt gescheiden door de Crocodile river met het Krugerpark en als je op de rivier kijkt kun je Olifanten, Nijlpaarden en Krokodillen regelmatig zien.

Het gedeelte waar de bush vakantiehuizen en bush villa’s staan is afgescheiden van de rest van het natuurreservaat zodat de gevaarlijke dieren niet bij de huizen komen. Wel vindt je een ruime variatie aan wildlife rondom de bush huizen en bush villa’s.

In het gedeelte waar de huizen staan tref je onder andere: Giraffes, Zebra’s, Kudu’s, Impala’s, Bushbuck’s, Struisvogels, Wrattenzwijnen, Gnoe’s en veel meer dieren van Afrika aan samen met een behoorlijke aantal nachtdieren zoals: Stekelvarkens (van die hele grote) en Bushbaby’s, uilen en veel veel meer.

Deze dieren lopen vrij rond en er zullen ongetwijfeld een groot aantal jou bezoeken bij jouw vakantie huis of villa in Marloth Park.

Wat is er onder andere aanwezig op het wildreservaat:


Wat kun je onder andere nog meer doen op eigen gelegenheid:

Zwemmen.

Er is een groot publiek zwembad

Fietsen.

Over het reservaat hoe leuk is dat.

Wandelen.

(Uitkijk posten aan de rivier en over het Krugerpark!)

Minigolf.

In de bush


Bushcentrum:

4 restaurants

2 Supermarkt(jes)

Postkantoor

Drankenwinkel

Ijssalon

Souvenirs shop

Benzine station

et cetera

Safari vakantie Zuid-Afrika.

Marloth Park is de perfecte plaats voor een heerlijke Zuid-Afrika vakantie tussen de dieren van Afrika. Midden in de bush.

300 meter van het Krugerpark

Beschrijving van deze Safari vakantie

Dag 1: Aankomst op het vliegveld van Johannesburg. Je wordt opgehaald door het guesthouse waar jij de eerste nacht verblijft van het vliegveld. Het is erg fijn om een goede nachtrust te krijgen na de vliegreis naar Zuid-Afrika. Dit geeft jou de gelegenheid om de juiste vlucht te kiezen en maakt het niet zoveel uit hoe laat jij aankomt.

Dag 2: Je wordt terug gebracht naar het vliegveld waar de transfer shuttle klaar staat om jou vlak in de buurt van het Krugerpark te brengen. Hier staat iemand van ons jou op te wachten om jou naar jouw bush vakantie huis of bush vakantie villa te brengen. Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen voor hout zodat jij een kampvuur kunt maken en het echte genieten begint.

Dag 3: Vandaag krijg jij de gelegenheid om in alle rust het reservaat te verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. Wij laten jou in de ochtend het reservaat zien en de rest van de dag kun jij door brengen waar en hoe jij dat wilt. Lekker genieten van het vakantiehuis en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen.

Dag 4: Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Krugerpark op safari. De ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Krugerpark zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Krugerpark en op safari gaan. Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift.

Dag 5: Vandaag staat jou een tweede safari te wachten in een open auto. In de namiddag zul jij worden opgehaald door de ranger en ga je een evening drive oftewel een avond safari maken. Netzo als in de vroege ochtend zijn de dieren van Afrika op dit tijdstip het meest actief. Ook de zon onder zien gaan op safari in de bush is fenomenaal. Uiteraard staat het spotten van dieren voorop. Ook zul je de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag dieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Dag 6: Even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben een dag met de locale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven van Afrika tegenwoordig is met zijn voor en nadelen. Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De locale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur. We gaan een aantal plaatsen bezoeken, afhankelijk van de dag of tijdstip in het jaar zijn dat een crèche, een school, een kerk en een familie. Dit is geen voorgeprogrammeerde townshiptour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit het meeste indruk op hun heeft gemaakt.

Dag 7: Vandaag actief. Je begint vroeg in de morgen met een bushwalk. Een zogenaamde wandel safari. Een wandelsafari is wellicht een van de spannendste safari’s die je kunt gaan ondernemen. De gewapende ranger neemt jou lopend mee door de bush. Je krijgt veel uitleg en zult veel leren over het leven in de bush. En wie weet sta je oog en oog op 5 meter afstamd van een giraffe, zebra of een ander Afrikaans dier.

Na afloop van de bushwalk nemen wij jou mee naar het Chimpansee centrum van Jane Goodall in Zuid-Afrika “Chimp Eden” Hier worden chimpansees van uit de gehele wereld opgevangen die niet meer zelfstandig in de natuur kunnen overleven. Jane Goodall heeft groepen samengesteld die op percelen bush zo natuurgetrouw met een beetje hulp van hun oude dag kunnen gaan genieten. Erg leuk en erg interessant.

Als de tour in Chimp Eden is afgelopen brengen wij jou naar Nelspruit. Een heerlijke stad in Zuid-Afrika. Nelspruit is de hoofdstad van de provincie Mpumalanga en is grofweg zo groot als een middelgrote stad in Nederland. Nelspruit is de bakermat en de toegangspoort van safari en het Krugerpark alles ademt dan ook wildlife uit. Wij laten jou met plezier deze prachtige stad zien en dat zo vlakbij het Krugerpark.

Dag 8: Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie is voorbij. Wij brengen jou terug naar het punt waar wij jou hebben opgehaald en de shuttle brengt jou terug naar het vliegveld van Johannesburg.

Tenzij.. Je een extra week logies en ontbijt hebt bijgeboekt. Dan ben je halverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg wordt gebracht.

Je kunt extra excursies gaan doen of heerlijk genieten en relaxen in het natuurreservaat in jouw eigen vakantie huis of villa in de bush. Als je een indicatie wilt hebben welke excursies er allemaal mogelijk zijn. Neem dan gerust contact met ons op.
Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Verblijf in

een luxe bushvilla:

8 dagen + excursies

€ 995,-

2e week B&B

€ 595,-


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

De grote en het type vakantiehuis of villa is afhankelijk van de groeps samenstelling. Alle vakantiehuizen en Villa’s beschikken over minimaal 2 slaapkamers en zijn volledig ingericht zowel van binnen als buiten en zijn van alle gemakken voorzien.

→volledig ingerichte keuken

→en-suite badkamers

→terrassen met barbecue mogelijkheden

→splashpool


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

De grote voordelen

→Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren.

→Nederlandse begeleiding altijd aanwezig.

→Jouw uitgebreide ontbijt wordt elke morgen in een picknickmand keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd. (Voor de Krugerpark safari dag wordt een ontbijt pakket de avond van te voren bezorgd)

→Taxi service op het reservaat gratis (binnen alle redelijkheid) Taxi service buiten het reservaat tegen een kleine vergoeding.

→Extra excursies mogelijk in overleg. Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Je kunt zelfs een dagtocht maken naar Mozambique of Swaziland. Een olifanten safari maken of een wildlife rehabilitatie centrum bezoeken.

→Geschikt voor jong en oud. Het is een veilige en rustige omgeving pal naast het Krugerpark.
Ontdek het Krugerpark, ontdek Zuid-Afrika.

Maak op een ontspannen manier kennis met Zuid-Afrika en het wereldberoemde Krugerpark. Leef en vier vakantie in de Afrikaanse bush.
Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Je wordt gehaald en gebracht

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Vraag beschikbaarheid aan

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Vraag beschikbaarheid aan

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Over Ons

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Naar begin pagina

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Zuid-Afrika Safari’s Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 3 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 4 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 5 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 8 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 10 dagen Krugerpark

Goedkope Rondreis Krugerpark 8 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 12 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 15 dagen Zuid-Afrika


Luxe Villa huren Krugerpark

Luxe VIP Safari Kapama 8 dagen

Luxe VIP Safari Sabi Sands 8 dagen

Luxe VIP Safari Krugerpark 8 dagen

Luxe VIP Safari Greater Kruger 8 dagen

Luxe VIP Safari rondreis 15 dagenZuid-Afrika rondreizen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 8 dagen reis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Midden 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Noord 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Oost 12 dagen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 14 dagen rondreis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 19 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 23 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 28 dagen


Luxe VIP rondreis Noord 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kwazulu Natal 8 dagen

Luxe VIP reis Kaapstad 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kaapstad 15 dagen

Luxe VIP rondreis Kruger en Noord 15 dagen

Luxe VIP rondreis Zuid-Afrika 28 dagenZuid-Afrika anders dan anders

Rondreis Ruig Mapungubwe 8 dagen

Rondreis Royal Natal 8 dagen

Rondreis Secrets of the Canyon 8 dagen

Rondreis Ongerepte Noorden 12 dagen

Bijzonder Krugerpark rondreis 12 dagen

Rondreis Sjangaan Cultuur 12 dagen

Rondreis Great Mountains 12 dagen

Rondreis Wetlands en Oceaan 12 dagen

Rondreis Van Krugerpark tot Oceaan 19 dagen

Rondreis Mapungubwe tot Kosi Bay 19 dagen

Rondreis Amazing Nature 22 dagen

Rondreis Het allerbeste van Zuid-Afrika 32 dagen


Zuid-Afrika senioren reizen

Safari Lodge 3* of 4* verblijf + excursies

Individuele Zuid-Afrika rondreizenBoekingen en contact


Goedkope Zuid-Afrika vakantie KrugerparkOntworpen

en uitgevoerd door

Nederlanders die al

Vele jaren woonachtig zijn

in Zuid-Afrika en hun sporen

inmiddels hebben verdiend.

Een mooie Zuid-Afrika

reis hoeft niet

duur te zijn.
Over ons


Zuid-Afrika rondreizen en Zuid-Afrika safari’s in het Krugerpark allemaal met een Nederlandse gids / chauffeur. Uit en thuis.

“ Get into the wild”, Ntshava Krugerpark Safari’s en Zuid-Afrika rondreizen doet meer en gaat verder. “Ontdek het echte Afrika”.

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

©2016

Ntshava is een reisorganisatie voor Nederlanders en Belgen van Nederlanders uit Zuid-Afrika.
Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

NTSHAVA

Tours & Safaris

Nederlanders in Zuid-Afrika


Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark
Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

De vakantie accommodaties

Goedkope Zuid-Afrika vakantie Krugerpark

Excursies en dingen te doen