15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis

15 dagen Zuid-Afrika “Ontdek Zuid-Afrika” Groepsreis 2 weken lang

Rondreis 15 dagen ontdek Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika. Groepsreis 15 dagen

€ 1695

Maximaal 12 deelnemers per reis

Vertrek Februari, Juni en September

Ontdek Zuid-Afrika in 15 dagen. Groepsreis 15 dagen Zuid-Afrika. Meer dan 2 weken.

15 dagen Zuid-Afrika groepsreis. Kleinschalige groepsreis met maximaal 12 deelnemers per reis.

Ontdek de magie van Afrika in ruim twee weken. Onze Zuid-Afrika reizen gaan altijd van de gebruikelijke en gebaande paden af. Cultuur, Natuur en meer.

Een goede en werkelijk mooie rondreis door het kleurrijke en een van de mooiste delen van Zuid-Afrika. Veel Zuid-Afrika zien met niet te grote reisafstanden. En we nemen ruim de tijd voor alle bezienswaardigheden.

Relaxt en ruim de tijd op heerlijke locaties en accommodaties. Zuid-Afrika heeft het allemaal. Niet voor niets de regenboog natie.

Het vervoer is in een comfortabele minivan met voldoende beenruimte en van alle gemakken voorzien.

Wij laten jou de mooiste plaatsen zien in Zuid-Afrika en de beste Zuid-Afrika ervaringen meemaken. Wij gaan altijd net die ene stap verder, veeleisend voor ons en voor jouw Zuid-Afrika reis.

15 dagen groepsreis Zuid-Afrika
Meer dan 2 weken. 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis

Deze 15 daagse groepsreis is inclusief:

  • Ophalen vanaf de luchthaven vanaf Johannesburg
  • Eerste overnachting in Johannesburg (Kempton Park)
  • Alle accommodaties op basis van logies en ontbijt
  • Excursies zoals omschreven
  • Vervoer met chauffeur / gids

Exclusief in deze groepsreis van 15 dagen is:

  • Vliegticket
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Entrees Nationale Parken
  • Persoonlijke uitgaven
senioren en ouderen groepsreis Zuid-Afrika
Meer dan 2 weken. 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis

15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis. Meer dan 2 weken.

Tijdens deze Zuid-Afrika rondreis, je zou bijna expeditie of ontdekkingstocht gaan zeggen over deze rondreis, zul jij de vele verschillende landschappen die Zuid-Afrika te bieden heeft gaan ervaren en mee maken.

Van het Hoogveld, het laagveld, de Savanne, ruige bergen, halfwoestijn, strand en zee, moerassen met mangroves en het wildlife op het land en in het water.

Zuid-Afrika is het mooiste land ter wereld.

Alle landschappen van de wereld zijn vertegenwoordigd. Niet voor niets de regenboog natie. Laat jou verrassen door veelzijdig Zuid-Afrika.

Groepsreizen Zuid-Afrika

Inclusief Safari Kruger Park in open safari auto

Deze safari is al het geld voor de reis al waard.

Zuid-Afrika reizen 2021 /2022

Inclusief Panorama route

Blyde River Canyon

Rondavels, Potholes, Gods Window, Watervallen en meer

Wetlands

Inclusief St Lucia Wetlands Isimangoliso

+ Boot cruise

Hippo & Croc boot tour

Ook in deze 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis. Staan wij voor 2 weken lang:

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, Dat is waar het bij ons om draait. Wij zijn geen toeristen, vakantie fabriek of mega grote tour operator maar een organisatie van liefhebbers van Natuur, Cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika.

Onze persoonlijke ervaringen hebben wij in al onze reizen verwerkt. Doordat wij al jaren wonen, werken en leven in Zuid-Afrika heeft ieder van ons heel veel kennis opgedaan waar andere reis organisaties echt niet aan kunnen tippen. Dat alleen al maakt onze reizen toch wat anders dan anders.

Wie droomt er niet van Afrika..

Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van Afrika en alles wat dit prachtige land jou te te bieden heeft. Wij laten jou het beste zien en beleven van wat Zuid-Afrika heeft te bieden. Afrika een plaats vol met wonderlijke magie en schoonheid. Het is er nog en wij laten jou zien waar.

De beat van een drum. Een leeuw brult, Hyena’s janken, het kampvuur brand en verhalen van Afrika worden verteld. Al onze reizen zijn persoonlijk en gemoedelijk. Jij komt als gast en vertrekt als een goede vriend.

Vergeet niet… Als Afrika eenmaal in jouw hart zit gaat het nooit meer weg.

Goedkope Zuid-Afrika Reizen
Meer dan 2 weken. 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis

Reis beschrijving 15 dagen groepsrondreis door Zuid- Afrika. Meer dan 2 weken.

Dag 1: (overnachting Johannesburg)

Aankomst Johannesburg Airport. Wij halen jou van het vliegveld in Johannesburg en brengen jou naar jouw eerste overnachting waar jij van jouw eerste avond en nacht in Zuid-Afrika kunt gaan genieten.

Het gezellige guesthouse is vlakbij de luchthaven en de perfecte plek om even bij te komen. Een goede nachtrust is heel belangrijk voordat jij aan de rondreis gaat beginnen.

Dag 2: (overnachting Johannesburg)

Soweto Na een welverdiende nachtrust en een goed stevig ontbijt ga je op pad en breng jij vandaag een bezoek aan het bekendste township
van Zuid- Afrika; Soweto. (SOuth WEst TOwnship)

Hier maak je in de ochtend kennis met het dagelijkse leven van de locale bevolking en breng je een bezoek aan het Hector Pieterson Memorial en uiteraard aan het apartheids museum.

Dag 3: (overnachting Greater Krugerpark)

Vertrek Johannesburg. Na het ontbijt vertrek je langzaam richting het oosten van Zuid-Afrika. Het einddoel van deze dag is een privé wildreservaat grenzend aan het zuiden van het Krugerpark op loopafstand van het Nationale Park. Alleen gescheiden door de Crocodile River.

Hier zul jij voor de komende nachten verblijven midden in de bush en verblijft midden tussen de dieren van Afrika. Een mooiere start van jouw Safari avontuur bij het Krugerpark kun jij haast niet maken.

Dag 4: (overnachting Greater Krugerpark)

Relaxen en Avond Safari. Vandaag is een relatief relaxte dag zodat je een beetje kunt wennen maar vooral kunt genieten van het leven in de Afrikaanse bush.

Na een vliegreis en een gedeeltelijke reisdag is het heerlijk om rustig bij te komen in deze droom omgeving met de dieren van Afrika binnen hand bereik en om je heen. Met een beetje geluk hebt komen er een aantal dieren van Afrika jou vandaag bezoeken als je op het terras zit te relaxen.

In de namiddag staat jou een open auto safari te wachten en ga je verder de Afrikaanse bush verkennen en op zoek naar meer dieren van de Big 5. De ranger haalt jou op en levert jou daar naar afloop weer keurig af.

Als je het op prijst stelt zullen wij een barbecue organiseren en het kampvuur ontsteken. Genieten van de geluiden van de bush bij knapperend vuur is een ervaring op zich.

Dag 5: (overnachting Greater Krugerpark)

Krugerpark Safari. Het gaat gebeuren. Een volle dag in een open auto door het Krugerpark. Dit is een lange maar o zo mooie dag. Hier gaat het allemaal om. Vroeg in de ochtend wordt je opgehaald en aan het einde van de dag weer afgeleverd.

Onze ervaring is dat na het spotten van een dag van dieren en hopelijk de hele Big 5 dat de kans groot is dat jij heel snel naar jouw bed verdwijnt. Moe maar voldaan nagenietend van het beroemdste en grootste wildpark ter wereld.

En voor de onvermoeibaren onder ons gaan we het kampvuur hoog opsteken om na te genieten in de Afrikaanse bush met de geluiden van de dieren op de achtergrond. Zeer grote kans dat je de leeuwen zult horen brullen.

Deze dag is erg speciaal en hier zullen jouw Safari dromen absoluut gaan uitkomen. Als je weer thuis bent kun je met volle overtuiging van de daken schreeuwen:

IK WAS OP SAFARI IN HET KRUGERPARK VAN ZUID-AFRIKA!

Dag 6: Overnachting Hoedspruit

Via de panoramaroute/Blyde River Canyon naar Hoedspruit. Je gaat met eigen ogen de op twee na grootste canyon ter wereld zien. Vanuit de hele
wereld komen er mensen om deze wonderen van de natuur te gaan aanschouwen.

Wereldberoemde natuurverschijnselen zoals de drie rondavels, Burckes luck Potholes, Gods Window en watervallen krijg jij vandaag te zien.Een fenomenaal mooie dag en een van de vele hoogte punten van deze rondreis.

Dag 7: Overnachting Hoedspruit

Bezoek aan een wildlife rehabilitatie centrum die er echt toe doet. Wilde dieren die door menselijke oorzaak in de problemen zijn geraken worden hier
weer opgelapt om terug de natuur in te kunnen.

Zeer leerzaam en iets wat je niet mag missen in Afrika. Note: (Indien dag 7 op een zondag valt dan wordt dit bezoek gedaan op dag 6 en de panoramaroute op dag 7)

Dag 8: Overnachting Piet Retief

Reisdag naar Piet Retief Via de binnenlanden met vele verschillende landschappen ga je op weg naar de Indische oceaan. Omdat het een stevig ritjes is maak je een tussenstop met overnachting in Piet Retief.

Boeren historie komt hier tot leven. We maken een stop bij de Samosa mevrouw en wat dit inhoud dat blijft een verrassing..Mooie dag!

Dag 9: Overnachting St Lucia

Naar St Lucia. Na de middag kom je aan bij de Indische oceaan en St Lucia. Isimangaliso staat bekend zoals omschreven bij het Unesco Wereld erfgoed als het enigste nog onaangetaste moeras en mangrove gebied in Afrika. Schitterend gelegen aan de Elephant Coast van Zuid-Afrika. St Lucia is volledig omsloten door water.

Aan de ene kant de Oceaan aan de andere kant Lake St Lucia. De enigste toegangsweg is via een brug over Lake St Lucia en wie weet zie jij de Nijlpaarden al vanaf de brug. (Kijk wel goed om je heen omdat de Nijlpaarden hier ’s avonds en ’s nacht gewoon over straat door het dorpje lopen, heel bijzonder)

Dag 10: Overnachting St Lucia

Boottocht Lake St Lucia. Na een beetje te hebben uitgeslapen en een overheerlijk ontbijt ga je vandaag een boottocht maken op Lake St Lucia. Je zult je verbazen dat het Isimangaliso Wetlandspark zo anders is dan de bush waar je de dagen hiervoor verbleef. Bij St Lucia en in Lake St Lucia bevindt zich de grootste Nijlpaarden kolonie van geheel Afrika.

Ruim 800 Nijlpaarden in 1 leefgebied wonen hier samen met evenzoveel krokodillen. De bootocht zal jou onder andere voeren langs de oude mangroves en je zult naast Nijlpaarden en Krokodillen ook vele andere dieren gaan zien. Met een beetje geluk kun je zelfs de Afrikaanse vis arend van dichtbij bekijken.

Dag 11: Overnachting St Lucia

Isimangolisa en Cape Vidal. Je staat niet te gek laat op en gaat via de in het dorp gelegen toegangspoort een rondrit maken door het Isimangaliso Wetlands Park. Je gaat ook naar het midden in het wetlands park gelegen Cape Vidal, een van de mooiste en beroemdste stranden van Afrika. Met een beetje geluk zie je hier olifanten op het strand en walvissen voor de kust..Hoe geweldig is dat!

Het gedeelte wat we gaan bezoeken is het duingebied. Hier vindt je de hoogste en het breedste duingebied van Afrika. Je krijgt daarnaast ruim de tijd om te genieten van het strand aan de Indische Oceaan, Cape Vidal. Ook ga je hier bij Cape Vidal van een kleine picknick genieten en zie jij de kracht van de machtige Indische Oceaan. Er zijn nog maar een paar plaatsen in Afrika waar Samango Apen voorkomen en Cape Vidal is er eentje van.

Deze apen aanschouwen is altijd een lust voor het oog. Het strand is honderden kilometers lang en je zou in theorie naar Mozambique kunnen lopen over het strand. (200 kilometer noordelijker)

Dag 12: Overnachting Bergville

Reisdag naar BergVille. Vandaag verlaat jij St Lucia en de wetlands aan de Oceaan en gaan wij langs de kust tot aan Durban en daar gaan wij dan het binnenland in. Deze niet zo erg lange reis dag brengt jou naar het Royal Natal Nationaal Park en de hooglanden van Zuid-Afrika. Hier bevinden zich de hoogste bergen van Zuid-Afrika tot ruim 3000 meter hoogte. Het uitzicht op het Amphi Theater is fenomenaal. Hier ga jij dan ook in de buurt overnachten.

Dag 13: Overnachting Bergville

Golden Gate Highlands. En Clarens. Wij gaan een erg mooie tocht maken door de hooglanden. Wij gaan naar het Nationale Park De Golden Gate Highlands. Deze tocht voert jou door een landschap wat jij nergens anders in Afrika kunt vinden. Erg hoog en heel bijzonder het heeft wel iets weg van een maanlandschap.

Vele diersoorten hebben zich aan deze hoogte aangepast en de uitzichten zijn spectaculair. Wij rijden dwars door het Nationale park en maken voor de lunch een stop in het dorpje Clarens waar jij heerlijk kunt gaan lunchen, een beetje relaxen op de leuke terrasjes.

En voor de dames onder ons. Heerlijk shoppen in de leuke winkeltjes en boetiekjes die jij hier allemaal kunt vinden… In een 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis hoort dat er ook een beetje bij..

Dag 14 Overnachting Bergville

Rustdag midden tussen de Drakensbergen. Als je zin hebt kun je een wandeltocht maken in het Nationale park Royal Natal bij het Amfibie Theater naar één van de vele watervallen.

Dag 15: (aankomst Johannesburg)

We gaan terug van Bergville naar Johannesburg Airport. Ja.. Het zit er op… Vandaag brengen wij jou naar het vliegveld in Johannesburg waar je rond een uur of twee zult aankomen in de middag.

15 dagen Zuid-Afrika groepsreis
Meer dan 2 weken. 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis

15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis “Ontdek Zuid-Afrika”

Meer dan 2 weken. 15 dagen Zuid-Afrika Groepsreis. Reis met ons 15 dagen rond in Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie

In het Engels

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris