Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

Individuele Safari-vakantie Zuid-Afrika prive en betaalbaar

Fair Travel Eco Toerisme

Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika
Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

Betaalbare Zuid-afrika vakantie? Individueel?

Individuele safari vakanties Zuid-Afrika Individueel. Betaalbare Safari-vakantie Zuid-Afrika prive. Een vakantie pakket in Zuid-Afrika of een individuele safari vakantie is voor velen de ultieme droom. Het van dichtbij zien van de wereld beroemde dieren van Afrika is voor veel mensen de ultieme wens.

Impressie vakanties 2021 / 2022

Naar Zuid-Afrika gaan en vooral een individuele safarivakantie. Dat is voor de meeste mensen hun langdurige droombestemming. Daardoor zal een safari in Zuid-Afrika zal deze droom voor jou dit meer dan waarmaken. Het mooiste en meest waardevolle is een individuele safari. Bekijk de Big 5 (olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel) in het echt en niet voor de tv. Ga weg van de tv en stop met het lezen van tijdschriften. Ga de wildernis in.en zie het voor met eigen ogen. Daar kan National Geographic en Animal planet echt niet tegen op.

Safari Vakantie Zuid-Afrika Individueel
Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

De Afrikaanse bush moet je ruiken, voelen, zien en beleven

Ntshava Safaris biedt een breed scala aan betaalbare individuele safari vakanties Zuid-Afrika aan, en dat in verschillende prijsklassen. We hebben verschillende arrangementen die passen bij jouw wensen of jouw behoeften. Een individuele safari in Zuid-Afrika wat wil je nog meer.

Safari Vakantie individueel Kruger Park

Safari vakantie prive pakket individueel Kruger Park

4-5-6 dagen

Vanaf € 895

Lees meer

Zuid-Afrika vakantie individueel pakket

Kruger Park Pakket prive vakantie individueel

12 – 15 dagen

Vanaf € 1895

Lees meer

Individuele Safari vakantie zuid-afrika prive

Safari vakantie pakket individueel. Pilanesberg, Marakele, Mapungubwe, Kruger Park

Vanaf € 2395

Lees meer

individuele Kruger Park vakantie pakket

Marloth Park safari vakantie individueel. Kruger Park pakket

Vanaf € 895

Lees meer

Foto Safari Vakantie individueel

Foto Safari vakantie. Kruger Park pakket

12 dagen € 2995

Lees meer

Luxe Safari vakantie individueel

Luxe Safari Vakantie Zuid-Afrika individueel

8 dagen vanaf € 2995

Lees meer

Karongwe Private Nature Reserve

De verschillende individuele safari vakanties Zuid-Afrika of alle meerdaagse safari individuele pakketten tijdens jouw vakantie zijn allemaal met een eigen gids-chauffeur.

Zuid-Afrika biedt u een ongelooflijk oogverblindende diversiteit aan nationale parken en privé-wildreservaten voor de best mogelijke safari-ervaringen in Afrika. Ntshava Safaris biedt een verscheidenheid aan safaripakketten aan in verschillende nationale parken en wildreservaten in heel Zuid-Afrika. Een mooiere individuele vakantie in Zuid-Afrika is haast niet mogelijk.

Sterk aanbevolen individuele safari vakantie pakketten in Zuid-Afrika

Door velen sterk aanbevolen. Zuid-Afrika is een echte safaribestemming. Het is niet alleen de thuisbasis van de meest diverse wildernis van Zuid-Afrika. Het Kruger National Park. Verder zijn er meerdere en een schat aan alternatieve safari bestemmingen die een must-see safari bestemming zijn geworden. En Daarom zal jouw individuele safari vakantie in Zuid-Afrika perfect uitpakken. Hierdoor kan niet beter zijn dan in Zuid-Afrika.

De meest populaire safari bestemming in Zuid-Afrika is natuurlijk het wereldberoemde Kruger National Park. Samen met de privé-wildreservaten rondom het Kruger National Park. Wordt de regio de Greater Kruger Park biosphere genoemd. Dit is de absolute nummer 1 van de safari bestemming ter wereld. Hier gaan wij met jou naar toe voor jouw individuele safari vakantie Zuid-Afrika individueel en met niemand anders erbij.

Op zoek naar waar voor je geld en een geweldig individueel safaripakket in Zuid-Afrika. Dit is de plek waar je moet zijn. We weten waar jij moet zijn.

individueel Safari vakantie pakket Zuid-Afrika
Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

Het Kruger National Park en waarom heb je een meerdaags safaripakket nodig. Oftwel safari vakanties Zuid-Afrika individueel.

Het Kruger National Park is het oudste en bekendste park van Zuid-Afrika. En eigenlijk het beroemdste nationale park ter wereld. Het is ook een heel erg  groot park. Het ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika aan de grens met Mozambique en een klein stukje aan de grens met Zimbabwe. Met ongeveer 20.000 km² is dit geen park dat je zomaar in een dag ‘ontdekt’.

 Het is daarom aan te raden om het Kruger park in meerdere dagen te gaan verkennen. Het Kruger park is oorspronkelijk opgericht in de 19e begin 20e eeuw om wilde dieren te beschermen tegen jacht en vooral stroperij. De voormalige president, Paul Kruger, besloot in 1898 om het deel van wat nu Kruger National Park is tot “verboden jachtgebied” te verklaren en zorgde voor een omheining en bescherming. Ook wees hij de eerste Kruger Park ranger aan (Hamilton)

Het gebied ligt tegenwoordig in zuiden van het Kruger park, tussen de rivieren Sabie en de Krokodil. In 1926 werd het uitgeroepen tot het eerste Nationale Park van Zuid-Afrika. Toen werd besloten om het park zijn huidige naam te geven: Kruger National Park.

In latere jaren heeft de overheid heel veel landerijen, boerderijen opgekocht en zo heeft het Kruger Park zijn huidige vorm en grootte gekregen.

Safari vakantie individueel Zuid-Afrika
Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

WELKE DIEREN KUNT U IN KRUGER ZIEN?

Het Kruger park heeft een grote verscheidenheid aan dieren wat je daar kunt spotten. Er zijn ongeveer 147 zoogdieren, 507 vogelsoorten, 114 soorten reptielen, 49 soorten vissen en 34 soorten amfibieën.

Daarnaast krijgen ook boomliefhebbers waar voor hun geld. Er zijn meer dan 336 verschillende soorten bomen in Kruger, waaronder de baobab boom.

De meeste mensen zijn geïnteresseerd in de zoogdieren. In Kruger Park kun je de Big Five spotten (buffels, neushoorns, leeuwen, olifanten en luipaarden). De dieren die je het meest kunt zien, zijn de impala’s. Je zult merken dat je na twee dagen safari eigenlijk “geen impala meer ziet”.

Ook is er een grote populatie olifanten en zebra’s in het park, net als de buffels. Sommige katten, zoals de cheetah, zijn moeilijker te vinden. Maar ze zijn er. Net als de Afrikaanse wilde hond en de zwarte neushoorn. Maar deze zijn ook zeldzaam.

De kans is groter dat u witte neushoorns of leeuwen tegenkomt. Katachtigen als een luipaard zijn in ieder geval moeilijk te zien omdat ze zich meestal verstoppen nadat ze hun prooi hebben gevangen en zich in de zomer ook in het hoge gras kunnen verschuilen.

Er zijn mensen die Kruger regelmatig bezoeken en nog nooit een luipaard hebben gezien. De kans is natuurlijk groter naarmate je meer safari’s maakt. Hoe beter uw ervaringen zullen zijn.

individuele Kruger Park vakantie Zuid-Afrika
Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

De populatie dieren in het Kruger National Park die je ziet tijdens de safari vakanties Zuid-Afrika individueel

De populatie dieren in het Krugerpark neemt soms af. En nog een jaar later neemt het weer toe. De balans is afhankelijk van veel water hebben. Water betekent eten. Voedsel betekent dieren. Niet alleen door natuurlijke selectie kunnen er problemen ontstaan. Hier gelden immers de natuurwetten, maar ook door stroperij en de droogte die in Zuid-Afrika af en toe heerst.

Rangers in het Krugerpark grijpen alleen in als er een dier is dat gewond is geraakt door menselijk handelen. Of dreigt te sterven door menselijk handelen. Een olifant die met zijn slurf vast komt te zitten in het hek, wordt geholpen, maar niet als hij wordt aangevallen door een leeuw.

individuele Safari in het noorden

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Individueel en prive

De rustkampen tijdens jouw de safari vakanties Zuid-Afrika individueel in het Kruger National Park

In de rustkampen houden bezoekers bij welke dieren die dag zijn gezien. Op een kaart kun je met een speldknop in een bepaalde kleur aangeven waar je welk dier hebt gezien. De rangers doen hetzelfde. Echter dieren zijn mobiel, dus het geeft absoluut geen garantie of je deze dieren zelf tegenkomt. Daardoor moet je ook wat geluk hebben. Het laat echter wel zien in welke gebieden in Kruger bepaalde dieren te zien zijn.

Hyena’s geven de voorkeur aan bepaalde buizen die overdag onder een weg doorlopen als “schuilplaats”, waar je hyena’s vaak in de vroege uurtjes tegenkomt. Desondanks is overigens is de kaart niet helemaal accuraat omdat niet iedereen het verschil kan zien tussen een cheeta en een luipaard. Of tussen een zwarte en een witte neushoorn. Anderzijds het is wel een handige gids om te zien wat er te zien is in het gebied waar u zich op dat moment bevindt.

individuele Safari vakanties Zuid-Afrika

Vergeet de noordkant van het Kruger National Park niet

Het noorden is zeker een bezoek waard. Daardoor zul jij zien dat de begroeiing daar anders is dan in het zuiden. Vooral het Pafuri-gebied en de omgeving van Shingwedzi zijn onze favoriete plekken in het Kruger National Park.

Wil je meer weten over Zuid-Afrika en de Nationale Parken. Lees onze artikelen (Engels)

Ntshava Safaris. Individuele safari vakanties in Zuid-Afrika

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris