Karongwe Nature Reserve

Karongwe Private Nature Reserve Greater Kruger Park

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Karongwe Nature Reserve

Geschiedenis van Karongwe Nature Reserve en het Portfolio van luxe Lodges

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park. De oprichters de familie Hanni heeft een diepe waardering en liefde voor Afrika, zijn mensen en vooral het natuurbehoud in Zuid-Afrika.

Wildlife op Karongwe Private Nature Reserve

Karongwe is een big five-wildreservaat dat buitengewone luxe big five en foto safari’s aanbiedt.

Safaris bij Karongwe Portfolio bestaan uit drie uur durende ochtend- en middagsafari’s. Inclusief bushwalks gedurende de dag met onze gidsen en trackers. Prachtige ontmoetingen met dieren in het wild zult u ervaren. Dit is daarnaast de perfecte gelegenheid om de mooiste wildlife foto’s te gaan maken.

Impressie van het Greater Kruger Park

Safari Zuid Afrika Kruger Park Ntshava Safaris. Safari's in alle Zuid-Afrikaanse Nationale Parken.

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Momenten in de bush die onvergetelijk zijn in ons reservaat van 9000 hectare.

We zorgen voor alle safari-avonturen. Van vogels kijken tot wandelen met onze cheetah. Wij zijn er trots op dat we jou erg dichtbij kunnen brengen met de big five in een prachtige sprookjes achtige omgeving die bloeit met de natuur uit Afrika .

De 5 luxe lodges op Karongwe private nature Reserve

In 2008 smeekte het personeel van de voormalige Shiduli Lodge die op het punt stond te sluiten, de familie om de Lodge over te nemen. Dit was het begin van alle vijf loges die een voor een in de portefeuille van de portefeuille kwamen.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Overzich op de bush

Uit liefde geboren

Met liefde is elke lodge gegroeid op basis van het uitgangspunt van de driepotige Afrikaanse pot. De drie benen zijn; Onze gasten, onze gemeenschap en onze inspanningen voor natuurbehoud. Op deze fundering rust de Karongwe Portfolio. Aangezien ze alle drie even belangrijk zijn om het ideale evenwicht te bewaren.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Game drive

Altijd bezig

Speciale aandacht voor het tevreden houden van onze gasten is onze prioriteit. Constante training en investering in het welzijn van de Karongwe Portfolio Family is een integraal onderdeel om normen boven alle verwachtingen te houden.

Onze toewijding aan onze gemeenschap wordt weerspiegeld in de programma’s die worden uitgevoerd voor kwetsbare kinderen in de nabijgelegen dorpen.

Karongwe Portfolio verstrekt dagelijks voedsel aan het Drop in Centre. Karongwe ondersteunt deze centra met water, voorzieningen en activiteiten. Alles om te helpen bij de ontwikkeling van jonge kinderen.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger ParkOok voor kinderen
Ook voor kinderen een Zuid-Afrika avontuur

Educatie

De scholen in het gebied zijn verder een aandachtspunt voor Karongwe Portfolio. Meerdere uitgebreide programma’s worden uitgevoerd om studenten te stimuleren en om te presteren. Met speciale beloningen voor de beste 5-leerlingen en beurzen voor een select aantal.

Sponsoring van voetbalvelden en tenues wordt regelmatig gedaan en Karongwe Portfolio. Karongwe werkt nauw samen met de kerken in de omgeving, aangezien zij vaak een goede indicatie geven waar hulp nodig is.

De Lodges

Karongwe Nature Reserve

Chisomo Safari Camp

4 Sterren

Meer informatie

shiduli dining

Shiduli Private Game Lodge 4 Sterren

Meer informatie

Karongwe-eetzaal

Karongwe River Lodge 5 Sterren

Meer informatie

Becks Safari Lodge lounge

Becks Safari Lodge 5 Sterren

Meer informatie

kuname boma dinner outside

Kuname Lodge 5 Sterren

Meer informatie

Het beheer van wildlife

Het behoud van de wilde dieren in Afrika vormt de kern van Karongwe Portfolio. Karongwe werkt samen met organisaties zoals EWT (Endangered Wildlife Trust) voor de bescherming van bedreigde diersoorten zoals o.a. de cheetah’s.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park

Stroperij

Nkombe Rhino heeft ook een enorme bijdrage geleverd in de strijd tegen het stropen van neushoorns. Het helpen met geld om de hoorn te verwijderen is bitterhard nodig. Zonder deze waardevolle partners kunnen we Karongwe niet redden.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Luxe Safari Zuid-Afrika Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park

Karongwe Portfolio

Hieruit volgt dat Karongwe Portfolio de handen ineen neemt met velen zoals Nelson Mandela zei. “Laten we de handen ineen slaan en een echt Zuid-Afrikaanse natie opbouwen”.

breafast at karongwe
Wie wil nou niet zo ontbijten?

De gemeenschap en de gasten

Zonder onze waardevolle gasten en zonder onze gemeenschap en natuurbehoud kunnen we niet bestaan ​​- het is deze sterke band tussen alle drie die de kracht vormt van Karongwe Nature Reserve.

Karongwe-cheetah
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park cheetahs
Prive terras Karongwe River Lodge
Prive terras Karongwe River Lodge

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Ntshava Safaris

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Kruger Park Zuid-Afrika

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris

Fair Travel

Eco Toerisme Zuid-Afrika