Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen

Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen in Zuid-Afrika

Kruger Park Zuid-Afrika
Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen

Ontdek met jouw prive gids het Kruger Park in 12 of 15 dagen

Kruger Park 12 of 12 dagen korte vakantie in Zuid-Afrika. Met uw eigen privé gids in uw eigen privé voertuig. Ontdek het Kruger National Park in 12 dagen. De allerbeste manier om het beroemdste natuurreservaat en nationaal park ter wereld te leren kennen.

Kruger Park vakantie 12 dagen

Kruger Park vakantie

12 – 15 dagen

Vanaf € 1795

SELF CATERING

Je blijft binnen en overnacht in het park

Speciale Krugerpark privétrip met gids-chauffeur

Een heel bijzondere rondreis van 12 of 15 dagen door het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Waarin we verder gaan dan alleen het normale en standaard toeristische gedeelte. Wij gaan voor het spotten van bijzondere en niet alledaagse en zeldzame dieren.

Verken de Afrikaanse savanne en zijn natuurschoon. We bezoeken afgelegen en zeer mooie indrukwekkende plekken in het Kruger National Park. Dit is waar de gemiddelde toerist niet zo snel zal komen.

De beleving van het Kruger Park

De beleving van het Kruger National Park, de savanne en wildlife staat volledig centraal tijdens deze Kruger National Park vakantie. We zijn niet alleen bezig met het spotten van zoveel mogelijk dieren. Maar ook om ze te leren begrijpen.

Zowel flora als fauna staan ​​op het programma. Het Kruger National Park is zoveel meer dan een safari. Wat denk je van de vele eeuwenoude baobabbomen in het noorden.

Desolate landschappen waarin je grote kuddes olifanten kunt zien rondzwerven. Misschien krijg je de kans om een ​​sabelantilope of speciale nachtdieren te zien, zoals een Honeybadger, Genet of Civet Cat. De sensatie is twee keer zo groot als je het gebrul van een leeuw op de achtergrond hoort en je echt één voelt met de natuur van Afrika.

Wij gaan niet voor massatoerisme en jij zult snel merken dat je de enige bent die op veel verschillende momenten geniet van deze unieke en ongeëvenaarde belevenissen.

Kies je voor een bijzondere en ander soort Kruger National Park vakantie dan is dit de Safari trip die je in de wildernis van Zuid-Afrika moet maken

Korte vakanties in Zuid-Afrika
Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen

Deze Kruger Park vakantie is inclusief:

  • Afhalen en wegbrengen naar de luchthaven van Johannesburg
  • 1e overnachting vlakbij de luchthaven
  • Transfers naar en van het Kruger Park
  • Accommodatie op basis van logies
  • Transport met prive gids / chauffeur

Exclusief in deze Kruger Park vakantie zijn:

  • Maaltijden en drankjes. (voor een meer prijs kunnen wij deze wel verzorgen)
  • Entree Kruger Park (Conservation fees) Dit moet bij de ingang van het park ter plaatse worden voldaan.
  • Persoonlijke uitgaven en tips
  • Vliegticket
Korte vakantie Zuid-Afrika
Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen

Kruger nationaal park. Het grootste wild observatiegebied ter wereld.

Ga op safari in het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik de echte wildernis. Een ervaring die jij een keer in jouw leven moet hebben meegemaakt. Deze magische ervaring zul jij nooit meer vergeten.

Het Kruger National Park. Er is veel over gezegd en het kan nooit genoeg zijn. Het Kruger National Park omvat een grotendeels ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. Met een oppervlakte van 21.497 km2. Het park vervult de dromen van veel internationale bezoekers die graag indrukwekkende kuddes over de met acacia bedekte savannes willen zien draven.

Een enorm gebied waar de dieren van Afrika nog vrij rondlopen en waar mensen niet tussenkomen.

Naast de Big 5 (olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn) zijn er 507 vogelsoorten, 114 reptielsoorten, 49 vissoorten, 33 soorten amfibieën, 146 zoogdiersoorten en meer dan 23.000 plantensoorten zijn hier geteld.

Het Krugerpark is zo groot als een land zo groot als Israël. Je kunt je voorstellen dat je jouwzelf daar gewoon weg echt niet verveelt. Wil je echt met volle teugen genieten van al dit moois dan is een safari in een open auto dan ook de aanrader.

Er gaat niets boven contact zo dicht bij de natuur en met ervaren rangers van het Kruger park. Wij vertellen je alles over deze bijzondere wereld. Het Kruger National Park laat onuitwisbare indrukken achter bij iedereen die het bezoekt.

Zuid-Afrika Mapungubwe

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Kruger Park vakantie

Limpopo River

Kruger Park

Vakantie in het Kruger Park

Wij weten waar jij moet zijn

NTSHAVA SAFARIS

Geschiedenis van het Krugerpark

Het Krugerpark is opgericht om bescherming te bieden aan het wildleven dat langzaam bedreigd werd met uitsterven door intensieve jacht. Het betrof op dat moment het zuidelijke deel van het huidige Krugerpark tussen de Krokodillenrivier en de Sabie Rivier.

Het ging om het gebied dat vandaag tussen Krokodillebrug en Malelane ligt als zuidelijke lijn en Lower Sabie en Pretoriuskop als noordelijke lijn. President Kruger noemde het gebied Sabi River Game Reserve.

Door de Boerenoorlog (1899 – 1902) is de uitvoering tot stilstand gekomen. Na de oorlog ging het in eerste instantie vooral om natuur bewaring. Er werd een ranger aangesteld die het jagen en stropen moest tegenhouden.

Deze eerste ranger, Majoor James Stevenson Hamilton, had hulp van slechts twee assistenten en zijn paarden. In 1903 werd het beschermde gebied uitgebreid tot de Limpopo Rivier, ongeveer het gebied zoals het vandaag is.

De druk op de overheid was echter groot om stukken land in gebruik te geven aan boeren en jagers. Dat duurde tot rond 1923. In dat jaar ging de Zuid Afrikaanse Spoorwegdienst een lijndienst uitvoeren waarbij een stop werd gemaakt in het Krugerpark en bezoekers meegenomen werden voor een safari.

Dit gebeurde voor het eerst in 1923. De overheid zag daarop de weg vrij om het park commercieel te gaan exploiteren door meer bezoekers toe te laten en entreegeld te vragen. Er werden wegen in het park aangelegd en accommodatie gebouwd. In 1927 reisde de eerste personenauto door het park.

Zuid-Afrika in het kort
Kruger Park vakantie 12 of 15 dagen

Kruger park Zuid-Afrika

Op safari gaan in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik de echte wildernis. Een ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Deze magische beleving vergeet een mens werkelijk nooit meer.

Klimaat in het Krugerpark

De dagen en nachten zijn overwegend warm in het hele Krugerpark. Hoe noordelijker je komt, hoe warmer en droger het is.

Regen valt meestal in zware buien. Het gebeurt slechts een paar dagen in het jaar dat het een hele dag of twee dagen blijft regenen. De meeste kans hierop bestaat in januari, februari of maart. In de droge periode tussen mei en september worden de dagen koeler en kunnen de nachten soms koud zijn.

Dit zul je vooral ervaren als je op een open safariwagen zit. De wind kan soms erg koud zijn. Neem daarom altijd warme kleding mee. In de winter zijn ‘s ochtends sjaal, wanten en muts niet eens echt overbodig!

Kruger Park Vakantie

Nothing bets the Kruger

NTSHAVA SAFARIS

Vergezel ons op jouw Safari vakantie in het Kruger Park

Satara een mooi voorbeeld van de accommodaties in het Kruger Park

The Ambiance van Satara staat in het teken van het oude coloniale Afrika met zijn rode daken van de publieke gebouwen en zijn met gras gedekte rondavels. Satara is het beste kamp in het Krugerpark voor het spotten van leeuwen, Luipaarden en Cheetah’s en is het op twee na grootste kamp, gelegen in het centrale deel van het Krugerpark.

De chalets geven een prachtig uitzicht en vaak kun je een glimp opvangen van de hyena’s die langs de hekken struinen in de nacht. Doordat er zoveel grasland rondom het kamp is zijn er grote concentraties van kuddes antilope soorten wat weer veel roofdieren aantrekt. Satara staat bekend als het (grote) Katten kamp van het Krugerpark.

In de late jaren 1800 voordat het krugerpark was uitgeroepen tot nationale park hebben de burgers van de nieuw uitgeroepen republiek Transvaal de regio onderzocht en aangewezen als mogelijke vestigingsplaats. Een van de onderzoekers een onbekende man uit india noteerde het huidige Satara op zijn kaart als Satra, het hindi woord voor 19

Satara is een vrij druk kamp en wordt veel bezocht door dagjesmensen en is een vaste stop voor veel safari bedrijven die in dit deel van het kamp actief zijn. Het nabij gelegen Hoedspruit en de vele prive reservaten in deze regio westelijk van de grenzen met het Krugerpark maken dit gebied zeer wildrijk en erg populair. Het is echter niet zo dat je over de safari auto’s struikeld. Het gebied is erg groot en wijd verspreid.

Recentelijk is het bezoekers gedeelte geheel gerenoveerd en voldoet aan alle gewenste standaarden. De shop is goed gevuld en heeft een ruim assortiment aan souveniers en levensmiddelen.

Safari vakantie Kruger Park

Safari kampeer vakantie is ook mogelijk

Vraag naar de mogelijkheden

Luxe Safaris Zuid-Afrika

Luxe Safaris voor als je geld teveel hebt..

Meer informatie

Reis met ons door het Kruger Park tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

In het Engels

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris