Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika luxe rondreizen en VIP safari’s

Exclusief voor, door en met Nederlanders in Zuid-Afrika


Luxe Zuid-Afrika rondreis

©

Luxe Zuid-Afrika rondreis

Met Nederlandse privé chauffeur/gids.     Minimaal 2, Maximaal 10 personen.

Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis

Boekingen en contact


Luxe Zuid-Afrika rondreis

Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreizen en Zuid-Afrika safari’s in het Krugerpark allemaal met een Nederlandse privé gids / chauffeur. Uit en thuis.

“ Get into the wild”, Ntshava Krugerpark Safari’s en Zuid-Afrika rondreizen doet meer en gaat verder. “Ontdek het echte Afrika”.

Ntshava is een reisorganisatie voor Nederlanders en Belgen van Nederlanders uit Zuid-Afrika.
Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Zuid-Afrika rondreis
Ntshava Zuid-Afrika reizen | Menu | HomepageOntworpen

en uitgevoerd door

Nederlanders die al

Vele jaren woonachtig zijn

in Zuid-Afrika en hun sporen

inmiddels hebben verdiend.

Een mooie Zuid-Afrika

reis hoeft niet

Te duur te zijn.
Over ons


Goed geregeld, vertrouwd op Luxe safari en exclusieve rondreis in Zuid-Afrika

Luxe Zuid-Afrika rondreizen VIP

Luxe Zuid-Afrika rondreis

©2016

Goedkope Zuid-Afrika rondreis met Safari

Individuele rondreizen met Safari

Zuid-Afrika anders dan anders met Safari

Senioren reizen inclusief Safari

Zuid-Afrika safari Vakantie

Rondreizen met Safari in het Krugerpark

Prive Safari rondreizen

Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur

Ouderen privé Zuid-Afrika reizen

Rondreis vakantie Zuid-Afrika


Krugerpark Safari informatie

Zuid-Afrika bezienswaardigheden

Rondreis met Safari 19 dagen

Rondreis met Safari 23 dagen

Rondreis met Safari 28 dagen

Reis informatie | Tips | FAQ

Luxe Zuid-Afrika rondreis

luxe rondreizen

Zuid-Afrika

VIP

Met de grootst mogelijke discretie en zorgvuldigheid

Zuid-Afrika Safari’s Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 3 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 4 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 5 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 8 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 10 dagen Krugerpark

Goedkope Rondreis Krugerpark 8 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 12 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 15 dagen Zuid-AfrikaLuxe VIP Safari Kapama 8 dagen

Luxe VIP Safari Sabi Sands 8 dagen

Luxe VIP Safari Krugerpark 8 dagen

Luxe VIP Safari Greater Kruger 8 dagen

Luxe VIP Safari rondreis 15 dagenZuid-Afrika rondreizen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 8 dagen reis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Midden 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Noord 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Oost 12 dagen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 14 dagen rondreis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 19 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 23 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 28 dagen


Luxe VIP rondreis Noord 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kwazulu Natal 8 dagen

Luxe VIP reis Kaapstad 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kaapstad 15 dagen

Luxe VIP rondreis Kruger en Noord 15 dagen

Luxe VIP rondreis Zuid-Afrika 28 dagenZuid-Afrika anders dan anders

Rondreis Ruig Mapungubwe 8 dagen

Rondreis Royal Natal 8 dagen

Rondreis Secrets of the Canyon 8 dagen

Rondreis Ongerepte Noorden 12 dagen

Bijzonder Krugerpark rondreis 12 dagen

Rondreis Sjangaan Cultuur 12 dagen

Rondreis Great Mountains 12 dagen

Rondreis Wetlands en Oceaan 12 dagen

Rondreis Van Krugerpark tot Oceaan 19 dagen

Rondreis Mapungubwe tot Kosi Bay 19 dagen

Rondreis Amazing Nature 22 dagen

Rondreis Het allerbeste van Zuid-Afrika 32 dagen


Zuid-Afrika senioren reizen

Luxe Vakantiehuis huren Krugerpark

Krugerpark Vakantie Marloth Park
Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis

Exclusieve rondreis Zuid-Afrika met privé chauffeur

Exclusieve Zuid-Afrika rondreis

Luxe rondreis Zuid-Afrika 15 dagen met chauffeur

Tijdens deze luxe 5* rondreis door Zuid-Afrika 15 dagen / 14 nachten Decadente Zuid-Afrika 5* Luxe gecombineerd met Big 5 safari’s en ongerepte wildernis en natuur.
De perfecte Zuid-Afrika Luxe rondreis voor natuur en safari liefhebbers die van het goede leven willen genieten in stijl en luxe.
Dag 1
Verwelkoming en aankomst in Zuid-Afrika op het OR Tambo Internationaal vliegveld van Johannesburg. Jouw Nederlands talige chauffeur en gids staat klaar om jou naar het luxe 5* Hotel in Johannesburg te brengen. Hier kun je heerlijk bijkomen van de vliegreis en van een goede nachtrust genieten voordat jouw 5* luxe avontuur gaat beginnen.
Dag 2
Jij begint dit avontuur in een van de bekendste extreem luxe vakantie bestemming van Zuid-Afrika. Jij gaat vandaag naar Sun City. Sun City ligt in een 1,3 miljoen jaar oude vulkaan genaamd Pilanesberg. Erg mooi en een van de top bezienswaardigheden van Zuid-Afrika. Decadente luxe , comfort en verwennerij. Groots en indrukwekkend. Hier ga jij de komende drie nachten verblijven in jouw eigen luxe 5* suite.
Dag 3
Jouw eerste Big 5 Safari staat vandaag op jouw programma. Jij vertrekt vroeg en jij bent in de namiddag weer terug zodat jij kunt bijkomen van deze spectaculaire indrukken in de lost City van Sun City. Geniet van alles wat Sun City jou te bieden heeft. Verwonder jou over de luxe en mogelijkheden die dit ressort jou biedt.
Dag 4
Vandaag kun jij naar eigen inzicht jouw dag bepalen. Shoppen, Wellness, Golfen, Casino, Zwemmen, relaxen, een hapje en een drankje in de beste en mooiste restaurants. Wat jij wilt. Sun City heeft het allemaal voor jou in petto.
Dag 5
Jij verlaat het groteske decadente Sun City en gaat naar de verlaten woeste en ongerepte natuur bij Mapungubwe Nationaal park. Mapungubwe is een van de weinige nog echt ongerepte natuur gebieden in Afrika. Op de grens met Zimbabwe en Botswana. Jij verblijft in een iets eenvoudiger maar zeker prachtige en zeer sfeervolle 5* Safari Lodge echter wel met alle faciliteiten die jij nodig hebt voor handen. Zeer sfeervol en sereen. Het gaat ons de komende dagen om de woeste ruige natuur en het wildlife van Mapungubwe.
Dag 6
Jij gaat een safari in een open auto maken in het Nationale Park Mapungubwe. Jij gaat optimaal genieten van dit indrukwekkende Afrikaanse landschap en in de tussentijd het spotten van de nodige dieren van de Big 5. Historisch en betoverend Mapungubwe staat op de wereld erfgoedlijst van Unesco ook vanwege het feit dat het eerste oude koninkrijk van Zuidelijk Afrika zich hier bevond. Ver voordat wij in Europa zover waren werdt hier al handel gedreven met Azie en het midden oosten. Helaas is het Koninkrijk in verval geraakt en geheel verdwenen en aan de natuur terug gegeven. Echter jouw gids zal jou er alles over vertellen.
Dag 7
Er staat jou een echt onvervalst bush avontuur in Mapungubwe Nationaal Park te wachten vandaag. Laat jou verrassen door de ervaren ranger en zijn locale tracker. Eindeloze uitzichten over de Afrikaanse savanne en met een beetje geluk kun je de hele grote kuddes olifanten zien die hier leven. Erg indrukwekkend en zeer speciaal. Ongekend mooi.
Dag 8
Jij verlaat Mapungubwe en gaat naar Kapama Private Nature Reserve in het Greather Kruger to Canyon gebied zo als het vermeld staat op de wereld erfgoed lijst van Unesco. Hier verblijf jij drie nachten. Twee safari’s per dag en een erg luxe suite in een erg mooie safari lodge op een van de mooiste locaties in Afrika wachten op jouw bezoek. Dompel je onder in deze Afrikaanse bush weelde en voel jou werkelijk ultiem Out of Africa.
Dag 9 en 10
Jij verblijft op het Kapama Private nature Big 5 Reserve en gaat genieten van de perfecte Afrika ambiance met safari’s en luxe behandelingen die Kapama voor jou heeft. Als je zin hebt sla dan de wandel safari niet over. Dat is wellicht de spannendste safari van allemaal. Oog in oog staan met groot wild is een unieke ervaring die jij nooit meer zult vergeten.
Dag 11
Jij verlaat het prachtige Kapama Prive reservaat meteen na het 5* luxe ontbijt en gaat het Krugerpark in bij Orpen Gate. Jij gaat door het Krugerpark naar Sabi Sands, Sabi Sands is volgens velen de ultieme safari locatie. Sabi Sands is wereld beroemd om zijn ongekende safari mogelijkheden. De beste safari’s en de beste lodges in de wereld bevinden zich in Sabi Sands. Hier verblijf jij drie dagen in een luxueuze 5* safari lodge. Haute cuisine, de beste service die je maar kunt wensen en twee safari’s in een open auto per dag. Sabi Sands is het hoogtepunt van deze geweldige rondreis.
Dag 12 en 13
Jij verblijft in Sabi Sands bij jouw erg luxe 5* Safari lodge en gaat genieten van alles wat de Afrikaanse bush te bieden heeft en meer dan wat jij jou in jouw stoutste dromen maar kon voorstellen. De ongekend goede service, het perfecte comfort en de ultieme locatie in Afrika zullen jou als een ander mens naar huis sturen.
Dag 14
De laatste dag.. Na het luxe 5* ontbijt ga jij helaas de bush weer verlaten en ga jij terug naar het luxe 5* hotel in Johannesburg. Jouw laatste nacht is daar aangebroken. Maar voordat jij weer terug gaat naar Nederland gaan wij nog een avond down town Johannesburg bezorgen om jou kennis te laten maken met de andere kant van Afrika. De binnenstad van Johannesburg is een sfeervolle mix van Afrikaanse culturen en een lust voor het oog en absoluut de moeite waard. Sla dit niet over.
Dag 15
Het vliegtuig wacht op jou om jou terug naar Nederland te brengen. Deze luxe 5* rondreis is absoluut de moeite waard en zal een blijvende herinnering bij jou achter laten. Jij zult Zuid-Afrika en zijn mooie mensen en dieren in jouw hart sluiten.
Er is niets mooier en er geeft niets een grotere kick dan oog in oog te staan met de dieren van Afrika.
Het Greater Krugerpark is de beste wild spot locatie ter wereld. Nergens in de wereld vindt jij beter safari’s en beter 5* Safari Lodges.
Mooie mix van Wildlife & Decadente Luxe

Exclusieve VIP rondreis Zuid-Afrika

met privé chauffeur

GREATER KRUGER EN NOORD LUXE RONDREIS

15 dagen / 14 nachten.
All in! € 11.995,-
Twee weekse exclusieve Zuid-Afrika
Sun City & Safari reis.

Aankomst Johannesburg Airport
1e nacht Johannesburg
2e t/ m 4e nacht Suncity
5e t / m 7e nacht Mapungubwe
8e t / m 10e nacht Kapama
11e t / m 13e nacht Sabi Sands
14e nacht Johannesburg
Vertrek Johannesburg Airport

Vraag brochure aan

Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP rondreis Zuid-Afrika

Deze Exclusieve reis  brengt jou langs de beste en meest luxueuze accommodaties en hotels van Zuid-Afrika zonder oog te verliezen waar het eigenlijk allemaal om draait.

En dat is Afrika.  

Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis

Logies en ontbijt

€ 11.995,-

Per persoon

Inclusief:
Aankomst en vertrek naar keuze.
5* Accommodatie.
Alle excursies zoals omschreven.
Vervoer in comfortabele S.U.V.
Nederlands talige privé chauffeur en gids.
Exclusief:     
Vlieg ticket.  

Exclusieve Luxe rondreis door Noord Zuid-Afrika


Meer exclusieve VIP rondreizen

Luxe rondreis 8 dagen Wilde Noorden

Lees meer over deze luxe VIP rondreis

Luxe reis 8 dagen Kaapstad

Lees meer over deze luxe VIP reis

Luxe rondreis 15 dagen Safari rondreis

Lees meer over deze luxe VIP rondreis

Luxe Zuid-Afrika VIP 8 dagen Kwazulu Natal

Lees meer over deze luxe VIP rondreis

Luxe Zuid-Afrika VIP rondreis 28 dagen

Lees meer over deze luxe VIP rondreis

Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis

Afrikaanse luxe sfeeren en Afrikaanse luxe accommodaties en exclusieve top excursies.


Uitbreidingsplan Vic Falls, Zimbabwe

Wil je het helemaal perfect doen. Kies dan voor 3 dagen verlenging naar de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Inclusief retour vlucht: Johannesburg > Vic Falls

5* Luxe accommodatie in het beste  en meest exclusieve hotel van Zimbabwe

Vraag de Victoria watervallen brochure aan

Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Luxe Zuid-Afrika rondreis VIP zeer exclusief Luxe Zuid-Afrika rondreis VIP zeer exclusief Luxe Zuid-Afrika rondreis VIP zeer exclusief Luxe Zuid-Afrika rondreis VIP zeer exclusief Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis Exclusieve Zuid-Afrika rondreis

VIP in Sun City Zuid-Afrika

Koninklijke suites

Exclusieve sightings

Waanzinnige Safari’s

Welness ten top

Exclusieve locaties

Victoria watervallen Zimbabwe