Kruger Park safari vakantie Marloth Park

Kruger Park safari vakantie. privé of verblijf in een safari lodge. Greater Kruger Park. Fair Travel Eco Toerisme

Marloth Park Kruger Park vakantie
Kruger Park safari vakantie

Op vakantie bij het Kruger Park? Tussen de dieren van Afrika?

Kruger Park safari vakantie. Ntshava Safaris biedt safari vakanties aan in Marloth Park op de grens van het Kruger National Park. Marloth Park is een natuurreservaat wat ligt aan de zuid grens van het Kruger National Park.

Marloth Park Safari Lodge vakantie

Kruger Park Safari Vakantie

8 dagen € 995

Verblijf in safari Lodge

2e week halve prijs

Marloth Park villa vakantie

Kruger Park Safari vakantie

8 dagen € 995

Verblijf in prive bushvilla

2e week halve prijs

Marloth-Park-vakantiehuis

Kruger Park Safari vakantie

8 dagen € 895

Verblijf in prive bushhuis

2e week halve prijs

Kruger Park safari vakantie

Ongeveer op 4 uur rijden van Pretoria en op 4 ½ uur van OR Tambo International Airport. Marloth Park heeft zijn eigen dieren in het wild die vrij rondzwerven op het reservaat.

Vakantie bij het Kruger Park? Bekijk de video van de Safari Vakantie 2021 / 2022

Kruger Park Safari Vakantie Impressie 2021 / 2022 Ntshava Safaris Zuid-Afrika

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Kruger Park safari vakantie

De enigste grens tussen Marloth Park en het Kruger Park is de Crocodile river. Het Kruger National Park op loopafstand. Alle dieren van Afrika binnen hand bereik. Verblijf in een bush huis, bush villa of in de Safari Lodge.

Impressie van de Safari Lodge Greater Kruger Park

Beyond the Boma, Kruger National Park, South Africa

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Wil je dat wij ons eerst even voorstellen klik dan even hier.

Een Kruger Park Safari Vakantie in Marloth Park is inclusief:

 • Ophalen en afzetten op de luchthaven van Johannesburg.
 • Verblijf van de eerste nacht heel dicht bij de internationale luchthaven OR Tambo in Kempton Park
 • Retour transfers Kempton Park – Marloth Park (Greater Kruger Park) – Luchthaven
 • Excursies en safari’s
 • Accommodatie in vakantiehuis, villa of safari lodge. (afhankelijk van het gekozen pakket) in Marloth Park.

Ga je voor exclusieve Luxe Safari’s kijk dan hier verder vanaf € 2995

Marloth Park Vakantie bush huis

Kruger Park Individuele vakantie

Bush vakantie huis

8 dagen vanaf € 895

Meer informatie

2e week zonder excursies € 495

Marloth Park Vakantie villa

Kruger Park Individuele vakantie

Bush Villa

8 dagen vanaf € 995

Meer informatie

2e week zonder excursies 595

Marloth Park Safari Lodge

Kruger Park Safari Lodge Vakantie

8 dagen vanaf € 995

Meer informatie

2e week B&B zonder excursies 595

Marloth Park natuurreservaat Greater Kruger Park

Op het reservaat scharrelt gewoon wild overal vrij rond. In het binnenste deel zijn vier van de big five met uitzondering van de olifant aanwezig. Maar aangezien de krokodillenrivier de enige grens vormt tussen Marloth Park en het Kruger National Park, kun je heel vaak olifanten zien spelen in de rivier.

Kruger Park safari vakantie

Marloth Park is gelegen tussen Malelane en Komatipoort. En er kunnen twee toegangspoorten gebruikt worden om het Kruger National Park te bezoeken. Crocodile Bridge op slechts 14 kilometer afstand en Malelane Gate op slechts  35 kilometer afstand.

Sommige van de dieren van Afrika zoals Kudu, Zebra, Giraffe, Blauwe gnoe, Struisvogel, Nyala, Impala, Wrattenzwijn en tal van andere soorten worden niet beperkt door hekken en lopen dan ook vrij rond in Marloth Park.

Lunchen aan de rivier

Kruger Park safari vakantie

Ontbijtje aan de rivier

Niet slecht toch?

Activiteiten op Marloth Park tijdens jouw Safari vakantie.

Activiteiten die kunnen worden georganiseerd. Bush-ontbijt en gamedrives in Marloth Park. En uiteraard in het Krugerpark (u mag zelfs uw eigen safari doen). Nachtritten in het Kruger National Park, tijgervissen, quad rijden, mountainbiken. Er zijn drie restaurants. Je kunt  microflight vluchten maken en te veel om op te noemen.

Dag tochten naar Mozambique en Swaziland. Paardrijden, begeleide wildwandelingen en nog veel, veel meer.

Crocodile River Kruger National Park

De krokodillenrivier vormt de grens tussen Marloth park en het Kruger National park. Er is een weggetje dichtbij en langs het hek. We raden een 4 × 4-voertuig aan, omdat de weg meestal in erg slechte staat is. Je kunt jouw verfrissing meenemen en jouw stoel voor de rivier zetten.

Geniet van het uitzicht op het Kruger National Park. Als je geluk hebt kun je de Big 5 spotten zelf spotten vanuit jouw luie stoel.

Olifanten, leeuwen, buffels, krokodillen, nijlpaarden en nog veel meer andere interessante dieren komen regelmatig voorbij.

Matsamo

Kruger Park safari vakantie

Matsamo Cultureel Dorp

Op de grens met Swaziland

Dagtochten

Vanuit Marloth Park zijn diverse plaatsen goed te bereiken en zeer geschikt voor een dagtocht.

 • Panoramaroute (Blyde River Canyon)
 • Watervallen van Sabie (je kunt het zelfs combineren met de Blyde River Canyon)
 • Bezoek het culturele dorp Matsamo aan de grens met Swaziland
 • Jane Goodall Chimp Eden Nelspruit
 • Botanische tuinen Nelspruit
 • Dagtocht Swaziland
 • Dagtocht Mozambique (Maputo)

Om er maar een paar te noemen

Ontdek Zuid-Afrika individueel

Kruger Park safari vakantie

Panorama Route

Blyde River Canyon

Jouw safari vakantie bestemming Greater Kruger Park, Marloth Park

Marloth Park is uw perfecte vakantie bestemming for een safari. Wildlife en cultuur binnen handbereik. Het Kruger National Park op loop afstand. Wat wil je nog meer tijdens een safari vakantie in Zuid-Afrika?

Lionspruit in Marloth Park Greater Kruger Park

Buffels, neushoorns en leeuwen zijn beperkt tot het 3500 hectare grote wildreservaat binnen in Marloth Park. “Lion Spruit” Daar buiten waar de rest van het wild, zoals Kudu, Zebra, Giraffe, Blauwe gnoe, Nyala, Impala, wrattenzwijn en nog veel meer, niet wordt beperkt door hekken en vrij rondlopen tussen de bebouwing die op 1500 hectare zijn gebouwd.

Doordat het gevaarlijke wild afgezet is, kun je een wandeling langs de rivier of een mountainbiketocht op menig onverharde weg maken en het is een paradijs voor vogelaars.

Winkels in Marloth Park Greater Kruger Park

Daarnaast biedt Marloth Park alle basisbenodigdheden zoals een ijzerhandel, curiosa winkel, slijterij en een verscheidenheid aan restaurants die kunnen voorzien in de hongerige mens. Terwijl twee kleine supermarkten de gasten kunnen voorzien in self catering.

Kunt u niet alles vinden wat je zoekt in de supermarkt, dan ligt Komatipoort op 15 kilometer. Malelane is wat groter en ligt op 30 minuten rijden. Daar vindt jij zeker alles wat je zoal nodig hebt.

Dicht bij Kruger National Park ingang Crocodile Bridge

Crocodile bridge is de dichtstbijzijnde ingang (Gate) om in het Kruger National Park te komen. Een rit van 15 km brengt jou daar. Dit gebied rond Crocodile Bridge is misschien wel het gebied me een van de hoogste dierendichtheid van het Kruger National Park. Lower Sabie is ongeveer 40 km rijden als je de asfaltweg neemt. Soms heb je geluk en zie je de big 5 binnen een uur.

Ook hyena’s worden hier vaak gezien. Om de hoek zijn nijlpaardenpoelen waar je nijlpaarden kunt spotten in de krokodillenrivier.

De andere niet zo verre ingang (Gate) naar het Kruger National Park is Malelane Gate. De weg naar Berg en Dal en het neushoorngebied van het Kruger Park. Als je neushoorns wilt spotten. Dit is het gebied waar je de meeste kans maakt maar uiteraard is een beetje geluk ook nodig. Ook Luipaard kom je hier vaak tegen. Als je rechtdoor gaat, kom je in Afsaal, een geweldige plek om wat te eten en wat uit te rusten.

Mozambique en Swaziland om de hoek

Van uit Marloth Park is het perfect om een ​​dagtrip naar Mozambique te gaan maken, de grenspost ligt op slechts 30 minuten afstand. Via de N4 rijd je vanuit Mozambique rechtstreeks naar de hoofdstad Maputo. Ongeveer twee uur rijden.

Ook heb je gemakkelijk toegang tot Swaziland. de grenspost Jeppes Reef is ongeveer een uurtje rijden. Een erg leuk dagje uit. Niks mis mee.

Marloth Park Kruger Park
Kruger Park safari vakantie

Maaltijden tijdens jouw Kruger Park vakantie

De maaltijden in de vakantiehuizen en de vakantie villa’s zijn exclusief. Uiteraard krijg jij de gelegenheid om boodschappen te doen. Tijdens de heenreis maken wij een stop in Malelane bij een grote supermarkt zodat jij voor de eerste dagen voorraden kunt inslaan. Alle huizen en villa’s beschikken over volledig ingerichte keukens.

Wil jij niet zelf koken tijdens jouw vakantie?

Geen probleem. Wij beschikken over een catering service. Het is mogelijk om ontbijt, lunches en dinners te laten bezorgen. Luxe ontbijt elke morgen is wellicht een idee. ‘s avonds een BBQ laten verzorgen is ook nog niet zo verkeerd. Voor een kleine vergoeding maken wij dit mogelijk.

Restaurants

Marloth Park beschikt over 4 restaurant waar je een goede maaltijd kunt nuttigen. Onze taxi service haalt jou op en brengt jou na het eten keurig weer terug naar jouw vakantie huis of villa in de Afrikaanse bush.

Maaltijden in de Safari Lodge

ALs jij kiest voor het verblijf in de Safari Lodge dan verblijf je op basis van logies en ontbijt. Er is een bar en restaurant aanwezig waar je heerlijk kunt gaan eten. Mogelijkheden om zelf te koken zijn in de Safari Lodge echter niet aanwezig.

Ntshava Safaris South Africa
Kruger Park safari vakantie

Geniet van Afrika in Marloth Park op de rand van het Kruger Nationaal Park

Het is al zovaak gezegd en je kan het niet vaak genoeg zeggen. De Afrikaanse bush doet wonderen voor mensen. Je bent nergens zo relaxed als in de wildernis. Bijna iedereen zegt altijd binnen twee dagen.. Ik heb het gevoel dat ik hier al heel lang ben. Ik voel mij zo goed en relaxed. Een echt vakantie gevoel.

Voel de magie van Afrika. Het is echt zo

Safari vakantie Kruger Park

Kruger Park safari vakantie

Kampeer Safari vakanties zijn ook mogelijk

Vraag naar de mogelijkheden

Reis met ons door Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie

Voel je een VIP in jouw eigen Safari reis

Vakantie in het Kruger Park op safari
Vakantie in het Kruger Park op safari

In het Engels

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk. Fair Travel Eco Toerisme

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Kruger Park Vakantie en in Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris

Safari vakantie Kruger Park