Ntshava Safaris… Wie is dat???

Ntshava Safaris… Wie is dat???

Fair Travel Eco Toerisme

Jah.. goede vraag.. Ntshava Safaris wie is dat? Dat is het eerste wat jij je afvraagt als je op onze websites komt. En je hebt gelijk. Dat is ook hetgeen jij je moet afvragen. Nooit van gehoord. En nu een Zuid-Afrika vakantie of reisje en dan kom je Ntshava Safaris tegen. En nu dan..

Bekijk de video en je weet waar voor staan

Safari Zuid Afrika Kruger Park Ntshava Safaris. Safari's in alle Zuid-Afrikaanse Nationale Parken.

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris
Ntshava Safaris... Wie is dat???

Jah… En nu dan… Daar sta je dan

Dit zijn wij…

Gaaf he?

Ntshava Safaris wie is dat??? Ik wil eigenlijk wel naar Zuid-Afrika en het moet wel goed en vertrouwd zijn..

Nooit van gehoord.. Ai ai ai als dat maar goed is…

En daar sla je de spijker op zijn kop.

Wij. Ntshava Safaris doen alleen maar in Zuid-Afrika reizen en safari’s. En dat is iets wat veel mensen maar 1x in hun leven doen. Tjaa dan ga je zoeken op het internet en dan kom je ons tegen.. En nu dan??

Bekijk eerst een impressie van onze reizen

Zuid Afrika reizen 2021 2022 impressie rondreizen en safari's van Ntshava Safaris

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Ok video gezien? Toch raar dat jij ons niet kent toch?

Het is helemaal niet raar dat je nog nooit van ons hebt gehoord. Normaal gesproken zoek jij jouw vakantie uit bij de gerenomeerde grote reisorganisaties toch? En die verkopen reizen die naar elke uithoek van de wereld gaan. Jij boekt jaarlijks bij het jouw vertrouwde adres jouw vakantie. punt. klaar.. thats it..

En jah.. Daar heb je nu het probleem. Ntshava Safaris. Wij dus. Doen alleen maar in Zuid-Afrika reizen en safari’s. En als je dat nog nooit hebt gedaan of nog nooit op hebt gezocht…. Jah dan ken je ons dus niet.. Niet heel gek, vreemd of raar toch?

Maar het goede nieuws is wij (Ntshava Safaris) doen al heel veel jaren Zuid-Afrika reizen en safaris. Zelfs komt het regelmatig voor als je een Zuid-Afrika reis bij een bij jou bekend (mega groot) reisbureau boekt. En je komt aan in Zuid-Afrika. En wie denk je dat de reis dan uitvoert.. Juist wij dus (Ntshava Safaris)

Ntshava Safaris

Wij zijn een toch wel gerenomeerd safari en tour bedrijf hier in Zuid-Afrika. Inderdaad in Zuid-Afrika. Wij zijn namelijk gevestigd in Zuid-Afrika. oftewel wij zijn een Zuid-Afrikaans bedrijf. En dat al 24+ jaar lang. Dus zo slecht kunnen wij niet zijn toch? Als je het al zolang volhoudt dan moet er toch wel iets goed zijn.

Maar wie zijn wij dan wel niet.

Ooit opgezet door een Nederlander.. Hoe erg kan het zijn.. Wil je meer weten lees dan dit artikel

En dan krijg je het volgende.. wat vinden mensen dan wel niet van ons.. Ntshava Safaris… oei oei oei. Dat vindt jij hier

Als je geintereseerd bent in wat wij er zelf van vinden…. reviews en beoordelingen? dan is dit artikel wel iets voor jou

Maar ja/ contact persoon in veel gevallen ben ik… Pieter Blaak.. Jah.. En nu dan, wie is dat dan wel niet?? Nou als je de artikelen leest dan weet je het ongeveer wel een beetje. Maar ik zal een tipje van de sluier oplichten.

Ntshava Safaris South Africa

Dit ben ik

Degene die zit. Op de auto klimmen daar ben ik inmiddels te oud voor…

Ntshava Safaris South Africa

Dit zijn wij..

Maar niet allemaal..

Dus… Ntshava Safaris.. Het is niet alleen ik. Ntshava Safaris is een team. Wij worden alleen maar gelukkig als wij jou een optimaal Zuid-Afrika avontuur kunnen bezorgen.

Wil je mij of ons leren kennen? Dan zit er helaas niets anders op dan een Zuid-Afrika vakantie of safari bij ons te boeken… Dan leer jij ons kennen en mischien ben ik dan wel jouw gids.. Iedereen van Ntshava Safaris leeft hetzelfde gedachten goed na, en heeft vergelijkbare kennis van wildlife, Zuid-Afrika en alles wat voor jouw vakantie in Zuid-Afrika maar belangrijk kan zijn.

Ntshava Safaris

Beleef jouw ultieme Afrika avontuur

  • Safari Reizen
  • Individuele Rondreizen
  • Groepsreizen
  • Natuur reizen
  • Over landing

Eco toerisme Zuid-Afrika. Prive, kleine groepjes. Wildlife, natuur en cultuur. Geen Massa Toerisme!

Vertrouwd op vakantie naar Zuid-Afrika

Maar zonder gekheid en zonder dollen. Maak je geen zorgen. Jouw Zuid-Afrika reis is bij ons in goede handen. Wij maken er werk van en verzorgen goede vakanties in Zuid-Afrika. Als je met ons in zee gaat dan krijg je daar zeker geen spijt van. Absoluut niet.

Dat heeft het verleden wel bewezen. Wij bestaan immers nog steeds. En wij zijn van plan om het nog heel lang vol te houden.

Kruger park vakantie

Zo lang verhaal kort.

Jij kent ons niet en wij kennen jou niet…

Laten wij daar samen wat aan gaan doen.

Laten we samen op reis gaan in Zuid-Afrika. Dan leer jij ons kennen en wij jou. Dan komt het allemaal helemaal goed.

Pieter Blaak

Ntshava Safaris

Reis met ons tijdens jouw vakantie door Zuid-Afrika

Samen op reis naar Zuid-Afrika

Als je wat leuke foto’s wilt zien, volg ons dan op Instagram. Dit social media gebruiken wij best veel. Foto’s zeggen meer dan woorden toch? Instagram account: ntshava_safaris

Wij zien jou graag

Tot ziens in Zuid-Afrika!