Reizen naar Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika net even anders

Zuid-Afrika daar reis je niet. Zuid-Afrika ontdek je. Beleef je. Ervaar je en voel je. Ervaar de magie van Afrika tot de max. Reizen naar Zuid-Afrika en doe het dan goed.

Reizen naar Zuid-Afrika doe je niet zo gek vaak in jouw leven. Als je besluit om te gaan reizen naar en in Zuid-Afrika doe het dan goed. Reis met een eigen gids door Zuid-Afrika. Een betere manier om het land te ontdekken en te ervaren is er niet.

Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika Ntshava Safaris sinds 1996.

Reizen naar Zuid-Afrika

Kruger Park safari Vakantie

Reizen naar Zuid-Afrika en dan een Kruger Park Vakantie.

Vanaf € 895

2e week halve prijs

Rondreizen in Zuid-Afrika

De Magie van Afrika rondreizen

Natuurreizen door het mooiste land ter wereld. Ontdek de magie van Afrika.

Vanaf € 1095

9 tot 22 daagse rondreizen

Zuid-Afrika Reizen 2021 / 2022 Zuid-Afrika

Bijzondere kleinschalige Groepsreizen

Een paar keer per jaar doen wij bijzondere groepsreizen. Iets voor jou?

Vanaf € 1695

15-20 of 24 dagen

Senioren rondreis Zuid-Afrika

Senioren reizen naar Zuid-Afrika

Geschikt voor bijna iedereen. Leeftijd is niet zo belangrijk. Wij maken deze reizen passend voor jou.

Vanaf € 895

gehandicapten reizen zuid-afrika safari

Gehandicapten reizen naar Zuid-Afrika

Geschikt voor mensen met allerlei beperkingen. Contact ons voor jouw mogelijkheden.

Vanaf € 895

Gezinsreizen Zuid-Afrika

Familie reizen naar Zuid-Afrika

Reis met jouw gezin met kinderen naar Zuid-Afrika. Heel veel mogelijkheden. Prive familie reizen.

Vanaf € 895

Reizen naar Zuid-Afrika

Natuurreizen naar Zuid-Afrika

Natuur, Cultuur en Wildlife rondreizen door Zuid-Afrika. Onze mooiste reizen.

Vanaf € 1095

Fotosafari Zuid-Afrika Kruger Park

Fotosafari reis Kruger Park

12 daagse foto safari reis naar Zuid-Afrika Kruger Park. Prive safari reis.

Vanaf € 2995

Luxe reizen naar Zuid-Afrika

Luxe reizen naar Zuid-Afrika

Exclusieve 4 en 5 sterren safari reizen naar het Greater Kruger Park

Vanaf € 2995

Blyde River Canyon

Korte rondreizen

Verschillende korte 12 daagse rondreizen door Zuid-Afrika

Vanaf € 1595

Blinden slechtzienden safari Zuid-Afrika

Prive Safaris Kruger Park

Een overzicht van onze prive safari reizen in en naar het Kruger Park

Vanaf € 895

Amazing Nature 22 dagen Zuid-Afrika

Over landing

Zuid-Afrika, Botswana, Zambia via de Victoria Watervallen

Inschrijven: € 500

Self Drive

Self Drive

Liever zelf rijden tijdens jouw rondreis? Veel van onze reizen kunnen als self drive geboekt worden. Geen probleem.

JOhannesburg naar Kaapstad

Johannesburg naar Kaapstad

Wil je van Johannesburg naar Kaapstad rondreizen? Verschillende rondreizen mogelijk door Zuid-Afrika.

isimangoliso

Reizen op maat

Heb je speciale wensen en zou je graag een reis op maat wensen? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag.

Zin gekregen om te reizen naar Zuid-Afrika?

Wij beschikken over een ruim aanbod. Van prive safari’s. Individuele rondreizen tot groepsreizen. Voor iedereen is er wel iets. Reizen met prive chauffeur – gids. Reizen voor senioren en mensen met een beperking.

Alle reizen naar Zuid-Afrika hebben 1 overeenkomst. Van de gebaande paden af. Geen massa toerisme. Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika.

Als je liever met een grote groep naar Zuid-Afrika wilt gaan reizen. En dan in een grote bus gaan zitten. Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Wil je kleinschalig reizen naar Zuid-Afrika. Avontuur en het echte Afrika leren kennen. Dan is er maar 1 keus en dan kom je bij ons uit.

Ntshava safaris

Impressies van onze reizen naar Zuid-Afrika

Betaalbare individuele reizen naar Zuid-Afrika met prive chauffeur – gids

Betaalbare Zuid-Afrika Reizen en Safari’s van Ntshava Safaris. Zuid-Afrika en reizen hoeft niet zo duur te zijn. Wij doen altijd ons best om een zo goed en betaalbaar mogelijke Zuid-Afrika reis of safari vakantie aan jou te leveren. Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika.

Dit wil jij toch ook? Een echte safari in het Kruger Park

Reizen naar Zuid-Afrika
Reizen naar Zuid-Afrika Fair Trade Eco Toerisme Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika. Wie zijn wij? En hoe doen wij dat?

Als je wilt dat wij ons eerst even voorstellen lees dan hier verder

Wij werken niet via en met tussen personen, boekings kantoren of andere partijen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen en waar je voor betaald is ook hetgeen wat jij krijgt. Dat is waar jij recht op hebt. Geen kosten verslindend kantoor of overhead apparaat. Wij doen alles zo veel als mogelijk zelf.

Wij werken waar mogelijk met de lokale bevolking en laten zo weinig mogelijk voetstappen achter tijdens onze reizen. In overeenstemming met de natuur en de culturele gebruiken.

Wij kennen onze wegen in Zuid-Afrika en kunnen voor realtief weinig geld heel veel aanbieden. Dat is te danken aan onze vele jaren ervaring in de reis en safari branche in Zuid-Afrika. Wij zijn een kleine maar zeer ervaren organisatie en handelen daar ook na. Onze reizen zijn daarom goed en kwalitatief van een hoog niveau. En dat al sinds 1996.

Onze Zuid-Afrika reizen houden wij dan ook zo betaalbaar mogelijk zonder kwaliteit in te leveren. Dat is onze eer te na. Wij gaan voor kwalitatief goede Zuid-Afrika reizen met een zoveel als mogelijk een eerlijke prijs.

Ook prive safari reizen naar het Kruger Park in Zuid-Afrika.

Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park

Voor al onze reizen naar Zuid-Afrika en safari’s is hetzelfde van toepassing:

→ Alle prijzen zijn gebaseerd op een minimale boeking van twee personen.

Singles zijn welkom om aan te sluiten bij een al vast gelegde rondreis of safari (toeslag 50%). Groep’s korting is mogelijk vanaf 6 personen of meer. Kinderen krijgen 50% korting mits zijn vergezeld worden door twee volwassenen. En van dezelfde accommodatie gebruik maken als de volwassenen.

Hou er echter wel rekening mee dat sommige van de activiteiten niet geschikt zijn voor kinderen onder de 12 jaar. (Bijvoorbeeld bushwalks en wandel safari’s in het Krugerpark)

→ Aankomst en vertrektijd naar keuze.

Voor al onze reizen en safari’s is het zo dat jij kunt aankomen en vertrekken wanneer jij dat wilt. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. In overleg is er dan ook heel veel mogelijk.

Het is gebruikelijk dat wij samen met jou afstemmen wat de beste vertrektijd voor jou zou zijn. Ook in verband met een goedkoper vlieg ticket die wellicht een dag eerder of later beschikbaar is. Of een ticket wat jou uiteindelijk beter uitkomt.

Alle rondreizen en safari’s vertrekken in principe vanaf Johannesburg OR Tambo Internationaal Airport. Voor alle rondreizen geld dat wij jou ophalen van het vliegveld. En dat jij de eerste nacht overnacht in een guesthouse waar wij mee samen werken.

Van daar vertrekken wij op rondreis door Zuid-Afrika (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving). Alle Krugerpark Safari’s vertrekken van het vliegveld in Johannesburg, deze zijn zonder overnachting in Johannesburg (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving).

→ Rondreis Johannesburg ↔ Kaapstad kan ook visa versa

De rondreizen door Zuid-Afrika van Johannesburg naar Kaapstad vertrekken in Johannesburg en eindigen in Kaapstad. Echter op verzoek kan het uiteraard ook andersom. De reis route en activiteiten zijn dan in omgekeerde volgorde.

→ Privé chauffeur / gids

Al onze goedkope Zuid-Afrika rondreizen en Krugerpark safari’s worden geleid door een privé chauffeur / gids die al jaren woonachtig is in Zuid-Afrika. Of er is geboren. Met erg veel ervaring. Uiteraard gekwalificeerd en gecertificeerd.

→ Vervoer in comfortabele SUV of luxe mini van

Alle rondreizen door Zuid-Afrika en Krugerpark safari’s worden uitgevoerd in een comfortabele SUV tot 4 of 6 personen. Bij grotere groepen tot 12 personen worden alle reizen en safari’s uitgevoerd in een luxe mini van.

In principe reizen wij met maximaal 10 personen. Dan heeft iedereen iets meer ruimte. Dit is om het comfortabel en zo persoonlijk mogelijk te houden. Grotere groepen zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Tot maximaal 54 personen.

→ Vervoer tijdens de Safari’s

Alle Safari’s zijn in een open Safari auto. En worden zoveel als mogelijk door ons zelf of een locale gediplomeerde ranger uitgevoerd. Deze zijn gespecialiseerd in het meest ervaren in hun eigen gebied.

Alle Krugerpark rondritten en tours van kamp naar kamp worden uitgevoerd door de begeleidende gids in een comfortabele SUV of een luxe mini van. Of tijdens de meerdaagse prive safari’s in een open safari auto. Afhankelijk van hetgeen is geboekt door jou.

Ook luxe safari reizen

Becks Safari Lodge 5 sterren
Karongwe Private Nature Reserve Greater Kruger Park Zuid-Afrika

Onze reizen naar Zuid-Afrika zijn prive reizen

Onze rondreizen zijn in principe individuele reizen. Prive reizen dus. Speciaal voor jou en jouw reis gezelschap met een eigen chauffeur-gids. Wij passen indien nodig de rondreizen aan zodat het voor jou geen probleem hoeft te zijn om de reis te maken. Zijn er aanpassingen nodig of moeten er dingen geregeld worden. Wil jij iets bijzonders zien wat niet op het programma staat. Laat het ons weten en wij gaan het regelen.

Wil je wat bijzonder tijdens jouw reis naar Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika rondreis met kinderen
Iedereen kan mee. Wij hebben reizen van jong tot oud en voor iedereen een mooi avontuur.

Reizen naar Zuid-Afrika. BOER MAAK EEN PLAN (er is altijd een oplossing te bedenken voor alles)

Er is heel veel gezegd en geschreven over Zuid-Afrika. Soms goede dingen en soms helaas ook slechte dingen. Maar vooral zijn er veel dingen gezegd en geschreven over de schoonheid van Zuid-Afrika en dat het een geweldig en veilig land is om naar toe te gaan op rondreis. Zuid-Afrika heeft een reputatie hoog te houden het mooiste land ter wereld te zijn. Reizen in Zuid-Afrika stellen dan ook nooit teleur.

Nergens in de wereld vindt jij meer wildlife en meer verschillende vormen van wildlife. Van op het land tot in het water. Nergens in de wereld vindt jij een land met meer verschillende landschappen in een en hetzelfde land. Nergens in de wereld vindt jij de mooiste stad en de mooiste wereldstad ter wereld, de mooiste lente, het mooiste en het mooiste en grootste wildpark.

Dit alles maakt Zuid-Afrika het mooiste reis land ter wereld. Het perfecte land te brereizen. Neem dan ook ruim de tijd voor jouw Zuid-Afrika rondreis.

Zuid-Afrika moet jij gezien hebben anders ben jij nog nooit op reis geweest..

Amazing Nature van Johannesburg naar Kaapstad
Amazing Nature van Johannesburg naar Kaapstad

Onze exursies in jouw reizen naar Zuid-Afrika

Wij bieden jou niet een standaard rijtje excursies aan voor jouw reis naar Zuid-Afrika. Maar persoonlijke getinte excursies met persoonlijke verhalen en persoonlijke belevenissen. Geen enkele Zuid-Afrikaanse excursie dag is dan ook hetzelfde.

Tijdens onze Zuid-Afrika reizen gaan wij zeker van de gebruikelijke en gebaande paden af. Geen massa toerisme!

Geen reis naar Zuid-Afrika of rondreis is dan ook altijd hetzelfde.

Wij gaan altijd net die ene stap verder, veeleisend voor ons en voor al onze Zuid-Afrika reizen. Wij gaan altijd door en stoppen absoluut niet voordat jouw Zuid-Afrika rondreis helemaal perfect is. En dat op elk vlak. Het is ons wel toevertrouwd.

Ons doel voor onze reizen naar Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika is jouw doel. Ons doel is heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika vakanties leveren waarbij al onze eizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten van hun reis naar Zuid-Afrika.

Onze Zuid-Afrikaanse passie in onze reizen

Goede reizen verzorgen in Zuid-Afrika is onze grote passie. We staan er elke dag mee op en we gaan er elke dag weer mee naar bed. En dat zul jij merken tijdens jouw reis naar Zuid-Afrika senioren.

Onze reis programma’s in Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika. Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Geschikt voor iedereen en van alle mogelijke gemakken voorzien.

Wanneer ga jij reizen naar Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika op maat. Speciaal op maat gemaakt voor jou in Zuid-Afrika.
Zuid-Afrika op maat. Speciaal op maat gemaakt voor jou in Zuid-Afrika.

Vertrouwde reizen naar Zuid-Afrika.

Wij nemen onze senioren en oudere reizigers serieus en zorgen ervoor dat hun aan niets ontbreekt. Veiligheid, zorgvuldigheid en vertrouwen daar draait het om. Zuid-Afrika is prima geschikt om als oudere reiziger in rond te reizen. Tijdens de safari’s hebben wij indien noodzakelijk speciale zitplaatsen beschikbaar.

Reizen naar Zuid-Afrika en wil jij wat moois meemaken?

Reizen naar Zuid-Afrika. Mapungubwe Nationaal Park Natuur cultuur Wildlife vakanties reizen Zuid-Afrika. Anders dan anders,
Natuur cultuur Wildlife vakanties reizen Zuid-Afrika. Anders dan anders,

Prive safari reizen naar Zuid-Afrika

Naar Zuid-Afrika gaan en vooral een individuele safarivakantie. Dat is voor de meeste mensen hun langdurige droombestemming. Daardoor zal een safari in Zuid-Afrika zal deze droom voor jou dit meer dan waarmaken. Het mooiste en meest waardevolle is een individuele safari. Bekijk de Big 5 (olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel) in het echt en niet voor de tv. Ga weg van de tv en stop met het lezen van tijdschriften. Ga de wildernis in.en zie het voor met eigen ogen. Daar kan National Geographic en Animal planet echt niet tegen op.

Reizen naar Zuid-Afrika

Ntshava Safaris biedt een breed scala aan betaalbare individuele safari reizen naar Zuid-Afrika aan. En dat in verschillende prijsklassen. We hebben verschillende arrangementen die passen bij jouw wensen of jouw behoeften. Een individuele safari in Zuid-Afrika of een geweldige avontuurlijke rondreis wat wil je nog meer.

Reizen naar Zuid-Afrika. Natuur, Cultuur en Wildlife

Natuur Cultuur Wildlife vakanties. Mooier wordt het niet. Dit zijn de mooiste en meest avontuurlijke vakanties in Zuid-Afrika die wij aanbieden. Rondreis vakanties met net dat beetje extra beleving, ervaringen en vooral de fenomenale gebieden die bezocht worden.

Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld

Reizen naar Zuid-Afrika
Reizen naar Zuid-Afrika

Natuur cultuur Wildlife vakanties en reizen naar Zuid-Afrika met privé chauffeur-gids.

Reizen naar Zuid-Afrika en wil je wild gaan? Op zoek naar ruig? Geïnteresseerd in ongerept? Wij hebben de natuur, cultuur en wildlife reis voor jou. Deze reeks reizen in Zuid-Afrika gaat een stap verder in het onbekende. Geen massa toerisme.

Meestal geniet je tijdens deze reizen naar Zuid-Afrika helemaal privé van de beste natuurgebieden die er te vinden zijn in Zuid-Afrika. Wat wil je nog meer?

Ntshava Safaris biedt dit scala aan wildlife, natuur- en cultuurreizen speciaal voor jou aan. Deze rondreizen kun je nergens anders boeken. Niemand biedt dit soort rondreizen aan.

Reizen naar Zuid-Afrika. Mapungubwe Nationaal Park
Mapungubwe Nationaal Park

Ntshava Safaris is de Zuid-Afrika en Safari Specialist

Natuur en wild dat is onze specialiteit. De cultuur is wat we elke dag kennen en waarin we leven. Het kan niet beter worden. Natuurreizen in Afrika met echte liefhebbers. Wij weten waar jjij moet zijn. Vanaf 1996 reizen wij al rond door Zuid-Afrika. Betere gidsen kun jij je niet wensen.

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk. Reizen in de natuur zoals het moet. Afrika zien zoals het moet.

Reizen naar Zuid-Afrika met jouw gezin
Ontdek, Beleef en ervaar

Reizen naar Zuid-Afrika is geweldig!

Reis rond door de regenboognatie. Het geweldige Zuid-Afrika. Verbaas jezelf en zie en ontmoet de mooie mensen. De beste dieren in het wild in de beroemdste natuurparken ter wereld. De verscheidenheid aan landschappen. Maak een grote tour helemaal van Johannesburg naar de moederstad van Afrika.

Altijd al Zuid-Afrika willen zien? Hoog op je bucketlist? Reis met een privé-gids-chauffeur van Johannesburg naar Kaapstad. Zie het beste van het land. Geniet met volle teugen van het landschap. Niet voor niets telkens weer uitgeroepen tot mooiste land van de wereld.

Fair Travel Eco Toerisme

De locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk van elke rondreis die bij ons geboekt wordt. Wij doen alles zoveel als mogelijk lokaal en met lokale mensen, producten en diensten. Fair Travel heet dat.

Onze reizen proberen wij zo veel als mogelijk te doen met het in stand houden van de natuur. Wij laten zo weinig mogelijk voetafdrukken achter. Vervuilen zo weinig mogelijk. Hergebruiken waar dat kan. Eco Toerisme heet dat.

NTSHAVA SAFARIS

Fair Travel Eco Toerisme

Reizen naar Zuid-Afrika doe je met Ntshava Safaris. Nederlanders in Zuid-Afrika sinds 1996