Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika luxe reizen en VIP safari’s

Exclusief voor, door en met Nederlanders in Zuid-Afrika


Luxe Safari Zuid-Afrika

©

Luxe Safari Zuid-Afrika

Met Nederlandse privé chauffeur/gids.     Minimaal 2, Maximaal 10 personen.

Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika

Boekingen en contact


Luxe Safari Zuid-Afrika

Exclusieve Luxe Zuid-Afrika rondreizen en Zuid-Afrika safari’s in het Krugerpark allemaal met een Nederlandse privé gids / chauffeur. Uit en thuis.

“ Get into the wild”, Ntshava Krugerpark Safari’s en Zuid-Afrika rondreizen doet meer en gaat verder. “Ontdek het echte Afrika”.

Ntshava is een reisorganisatie voor Nederlanders en Belgen van Nederlanders uit Zuid-Afrika.
Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari Zuid-Afrika
Ntshava Zuid-Afrika reizen | Menu | HomepageOntworpen

en uitgevoerd door

Nederlanders die al

Vele jaren woonachtig zijn

in Zuid-Afrika en hun sporen

inmiddels hebben verdiend.

Een mooie Zuid-Afrika

reis hoeft niet

Te duur te zijn.
Over ons


Goed geregeld, vertrouwd op Luxe safari en exclusieve rondreis in Zuid-Afrika

Luxe Zuid-Afrika Safari’s, meer kwaliteit, VIP safari’s

Luxe Safari Zuid-Afrika

©2016

Goedkope Zuid-Afrika rondreis met Safari

Individuele rondreizen met Safari

Zuid-Afrika anders dan anders met Safari

Senioren reizen inclusief Safari

Zuid-Afrika safari Vakantie

Rondreizen met Safari in het Krugerpark

Prive Safari rondreizen

Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur

Ouderen privé Zuid-Afrika reizen

Rondreis vakantie Zuid-Afrika


Krugerpark Safari informatie

Zuid-Afrika bezienswaardigheden

Rondreis met Safari 19 dagen

Rondreis met Safari 23 dagen

Rondreis met Safari 28 dagen

Reis informatie | Tips | FAQ

Luxe Safari Zuid-Afrika

Exclusieve VIP luxe Safari’s

Zuid-Afrika

Met de grootst mogelijke discretie en zorgvuldigheid

Zuid-Afrika Safari’s Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 3 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 4 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 5 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 8 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 10 dagen Krugerpark

Goedkope Rondreis Krugerpark 8 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 12 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 15 dagen Zuid-AfrikaLuxe VIP Safari Kapama 8 dagen

Luxe VIP Safari Sabi Sands 8 dagen

Luxe VIP Safari Krugerpark 8 dagen

Luxe VIP Safari Greater Kruger 8 dagen

Luxe VIP Safari rondreis 15 dagenZuid-Afrika rondreizen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 8 dagen reis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Midden 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Noord 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Oost 12 dagen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 14 dagen rondreis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 19 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 23 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 28 dagen


Luxe VIP rondreis Noord 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kwazulu Natal 8 dagen

Luxe VIP reis Kaapstad 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kaapstad 15 dagen

Luxe VIP rondreis Kruger en Noord 15 dagen

Luxe VIP rondreis Zuid-Afrika 28 dagenZuid-Afrika anders dan anders

Rondreis Ruig Mapungubwe 8 dagen

Rondreis Royal Natal 8 dagen

Rondreis Secrets of the Canyon 8 dagen

Rondreis Ongerepte Noorden 12 dagen

Bijzonder Krugerpark rondreis 12 dagen

Rondreis Sjangaan Cultuur 12 dagen

Rondreis Great Mountains 12 dagen

Rondreis Wetlands en Oceaan 12 dagen

Rondreis Van Krugerpark tot Oceaan 19 dagen

Rondreis Mapungubwe tot Kosi Bay 19 dagen

Rondreis Amazing Nature 22 dagen

Rondreis Het allerbeste van Zuid-Afrika 32 dagen


Zuid-Afrika senioren reizen

Luxe Vakantiehuis huren Krugerpark

Krugerpark Vakantie Marloth Park
Luxe Safari Zuid-Afrika Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis, VIP reis, 15 dagen Zuid-Afrika Luxe Safari rondreis, VIP reis, 15 dagen Zuid-Afrika Luxe Safari rondreis, VIP reis, 15 dagen Zuid-Afrika

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Luxe Safari rondreis, VIP reis, 15 dagen Zuid-Afrika

Er is niets mooier en er geeft niets een grotere kick dan oog in oog te staan met de dieren van Afrika.


Het Greater Krugerpark is de beste wild spot locatie ter wereld. Nergens in de wereld vindt jij beter safari’s en beter 5* Safari Lodges.

Safari Safari, Luxe Safari rondreis in Zuid-Afrika

Zeer mooie 15 dagen / 14 nachten luxe 5*safari’s en nog veel meer safari’s. De ongerepte Afrikaanse Bush, Afrikaanse grootse ongerepte en woeste landschappen en heel veel Big 5. Deze perfecte Zuid-Afrika safari rondreis is voor de echte natuur en safari liefhebbers en is goed gecombineerd met superieure luxe en perfecte comfort.
Dag 1
Verwelkoming en aankomst op OR Tambo Internationaal Aitport in Johannesburg waar jij wordt opgewacht door jouw persoonlijke chauffeur / gids die jou zal vergezellen deze reis en jou naar jouw  eerste luxe 5* overnachting in Johannesburg zal brengen. Zodat jij even heerlijk kunt bij komen van de vliegreis en om uitgerust te kunnen beginnen aan deze luxe safari reis.  
Dag 2
Vandaag is het zover, na een goede nachtrust en een goed stevig 5* ontbijt ga jij naar het Kruger Nationaal Park. Na een rit waarin jij de Afrikaanse landschappen aan jou voorbij ziet gaan van ongeveer 4 uur brengt jouw Nederlandse chauffeur / gids jou  naar jouw eerste echte 5* erg luxe safari lodge midden in het Krugerpark. Hier zal jij de komende 3 nachten verblijven en verwent worden door het vriendelijke personeel tussen de Big 5 safari’s door.
Dag 3 en 4
Jij verblijft op de Luxe 5* Safari Lodge. Tijdens deze verwen dagen kun jij als je dat wilt 2 keer per dag mee op Big 5 safari of mee gaan met een bushwalk (wandel safari). De Safari’s zijn in een open Safari auto en worden begeleid door zeer ervaren rangers. Tussen de safari’s door kun jij heerlijk relaxen bij het prachtige zwembad of een heerlijk drankje doen op het terras van de Lodge of op jouw prive terras bij jouw luxe 5* suite.
Dag 5
Jij verlaat na het erg goede ontbijt de Safari lodge en gaat op het gemak dwars door het Krugerpark richting Kapama Private Nature Reserve wat zich aan de rand van het Krugerpark bevindt maar wel een onderdeel is van het totale Greather Krugerpark. Op weg naar Kapama zie jij meerdere landschappen en heel veel van het Krugerpark en deze rit is allesbehalve vervelend en een Safari op zich zelf. Wij zullen stoppen . Voor de Lunch maken we een stop in een van de bij de mooiste uitzicht punten en bij de beste sightings om wildlife te spotten. Wie weet sta jij oog in oog met een kudde olifanten die de weg blokkeert.
Dag 6 en 7
Jij verblijft in een erg luxe suite in een Safari Lodge op het Kapama Private Nature Reserve. Alle denkbare faciliteiten staan in en rondom jouw suite tot jouw beschikking. Kapama heeft heel erg veel te bieden wat jouw safari vakantie tot een groot succes zal maken. Laat jou verrassen door de ongekende schoonheid van het erg mooie reservaat en geniet van de perfecte persoonlijke service en uiteraard de twee open auto Big 5 safari’s per dag. Laat jou verwennen met het lekkerste eten wat jij in Zuid-Afrika kunt vinden. Klaar gemaakt door de beste koks en geserveerd in een prachtige Afrikaanse ambiance. Ook het welness centrum staat uiteraard tot jouw beschikking.
Dag 8
Jij gaat terug naar het Krugerpark en vertrekken via een mooie rondrit door het park naar een andere erg mooi gelegen 5* luxe verwen Safari Lodge op een werkelijk zeer mooie locatie. Out of Africa ten top. Dit ga jij echt heel erg mooi vinden. De rust, de natuur, de dieren van Afrika en de magische Afrikaanse bush. Heerlijk. Perfecte Haute cuisine en de beste Zuid-Afrikaanse wijn staat jou op te wachten. Twee Big 5 safari’s per dag maken jouw verblijf hier meer dan compleet. Vergeet in de tussentijd niet van het uitzicht te genieten. Deze luxe 5* Safari Lodge is zeer de moeite waard.
Dag 9 en 10
Jij verblijft op de Safari Lodge in het Krugerpark en geniet van de faciliteiten en de safari’s. Een aanrader is om ook aan de wandel safari mee te doen. Een wandel safari is een van de meest spannende safari’s die jij kunt gaan doen. Er is niets mooier dan oog in oog staan met groot (en gevaarlijk) wild dan tijdens een wandel safari. Uiteraard wordt jij begeleid door een gewapende deskundige en zeer ervaren ranger. Geniet van de erg goede service en het geweldige eten op deze luxe safari lodge in het Krugerpark.
Dag 11
Naast en open met het Krugerpark ligt het wereld beroemde Sabi  Sands. Een beter safari locatie kun jij niet vinden. Sabi Sands is volgens velen de ultieme safari locatie met een erg grote concentratie groot wild wat zeer dichtbij te benaderen is. De safari’s op Sabi Sands zijn de besten ter wereld. Hier zul jij twee keer per dag op Big 5 safari gaan en jou verbazen over de service en de vriendelijke medewerkers die alles doen om het jou naar de zin te maken. Hier mag jij 3 nachten met alle denkbare luxe en comfort verblijven.
Dag 12 en 13
Jij verblijft deze dagen op Sabi Sands. Tijdens deze dagen zul jij telkens jezelf afvragen waar heb ik het geluk aan te danken dat ik op deze prachtige locatie in de wereld mag verblijven. Geniet van Sabi Sands. Beter zal het nooit worden.
Dag 14
Jij gaat helaas Sabi Sands en het Greather Krugerpark verlaten en wij brengen jou terug naar De Metropool Johannesburg waar een heerlijk luxe 5* Hotel op jou staat te wachten zodat jij nog even in Zuid-Afrika kunt nagenieten van de vele safari indrukken die je hebt opgedaan.
Dag 15
Helaas het is niet anders.. Jouw luxe 5* Safari reis in en rondom het Krugerpark is voorbij.. Het vliegtuig op de luchthaven OR Tambo staat te wachten om jou weer naar huis te brengen.


Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika

SAFARI, SAFARI LUXE RONDREIS ZUID-AFRIKA

15 dagen / 14 nachten.
All in! € 11.995,-
Twee weekse Zuid-Afrika luxe Safari reis.

Aankomst Johannesburg Airport
1e nacht Johannesburg
2e nacht Krugerpark 1e Lodge
3e nacht Krugerpark 1e Lodge
4e nacht Krugerpark 1e Lodge
5e nacht Kapama
6e nacht Kapama
7e nacht Kapama
8e nacht Krugerpark 2e Lodge
9e nacht Krugerpark 2e Lodge
10e nacht Krugerpark 2e Lodge
11e nacht Sabi Sands
12e nacht Sabi Sands
13e nacht Sabi Sands
14e nacht Johannesburg
Vertrek Johannesburg Airport

Vraag brochure aan

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Exclusieve luxe 5* safari lodge Rondreis Zuid-Afrika

Deze 15 daagse exclusieve luxe safari rondreis is het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft op safari gebied.

Bol van exclusieve safari’s op exclusieve locaties. Beter wildspot locaties zijn er niet te vinden.

Exclusieve luxe accommodaties voor een exclusieve luxe levenswijze. Dompel je onder in de extreme luxe van Zuid-Afrika’s top of the bill Safari Lodges.

Exclusieve Luxe Zuid-Afrika Safari rondreis van 15 dagen met een Nederlands talige privé chauffeur.

Het beste is nog niet goed genoeg.


Een mooiere, exclusievere en betere Luxe Safari rondreis dan deze bestaat niet. Exclusieve Big 5 Safari’s van de beste rangers ter wereld.

De beste en meest exclusieve Safari accommodaties ter wereld.

De beste top service ter wereld.

“OUT OF AFRICA “

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Luxe safari, Het beste van het beste

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark
Inclusief:
Aankomst en vertrek naar keuze.
5* Accommodatie.
Alle excursies zoals omschreven.
Vervoer in comfortabele S.U.V.
Nederlands e privé chauffeur en gids.
Exclusief:     
Vlieg ticket.  
Exclusieve Luxe safari rondreis met verblijf in exclusieve safari lodges midden de beste wildlife gebieden van Zuid-Afrika
Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

All in

€ 11.995,-

Per persoon

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Kom tot jezelf in de Afrikaanse bush.

Laat jou verwennen in alle luxe en comfort en geniet van de vele Big 5 safari’s die deze reis jou aanbiedt.


Beter als dit wordt het niet.


Greater Krugerpark op zijn best

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Luxe safari, de mooiste locaties

Luxe safari, Unieke accommodaties

Luxe safari, exclusieve VIP

Luxe safari, De beste wildlife locaties

Luxe safari, Unieke widllife belevenissen

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Uitbreidingsplan Vic Falls, Zimbabwe

Wil je het helemaal perfect doen. Kies dan voor 3 dagen verlenging naar de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Inclusief retour vlucht: Johannesburg > Vic Falls

5* Luxe accommodatie in het beste  en meest exclusieve hotel van Zimbabwe

Vraag de Victoria watervallen brochure aan

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis, VIP reis, 15 dagen Zuid-Afrika

Beter wordt het niet in Afrika

Victoria Watervallen, Zimbabwe

Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark

Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Zeer exclusief

Zeer luxe

VIP


Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark Luxe Safari rondreis Zuid-Afrika Krugerpark