Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Safari Zuid-Afrika reis Kruger Park

Fair Travel Eco Toerisme.

Safari Zuid-Afrika
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Een safari Zuid-Afrika reis is de ultieme wildlife droom voor velen.

Ntshava Safaris. Nederlandse eigenaren in Zuid-Afrika sinds 1996

Zuid-Afrika Safari reis. Een Safari reis in Zuid-Afrika is geen passieve ervaring. Het is niet alleen kijken naar wilde dieren. Jij wordt uitgenodigd in hun eigen ongetemde dieren wereld. Volledig omringd door alle drama en de charme van ‘s wereld grootse open lucht theater. “Het Kruger Park” in Zuid-Afrika.

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Safari Zuid-Afrika Kruger Park vakantie

8 dagen vanaf € 895

Verblijf op 1 locatie

Safari Kruger Park Zuid-Afrika

Prive safari reizen Kruger Park

Vanaf € 895

Met eigen ranger

Safari reizen

Bijzondere safari reizen

Vanaf € 1095

De magie van Afrika Natuurreizen

Luxe zuid-afrika safari Kruger Park

Luxe safari’s Kruger Park

8 dagen vanaf € 2995

Greater Kruger Park (Karongwe Private Nature Reserve)

Foto Safari Kruger Park

Foto Safari Kruger Park

12 dagen € 2995

Verblijf zowel in het Kruger Park als ook in prive reservaten.

Safari Kruger Park Zuid-Afrika

Rondreizen door Zuid-Afrika met Safari’s

Verschillende rondreizen mogelijk van natuurreizen tot Kruger Park reizen

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Safari Zuid-Afrika. Altijd al op safari gewild in Zuid-Afrika? Bekijk de onderstaande video en je wilt direct op safari gaan.

Bekijk de Safari video

Safari Zuid Afrika Kruger Park Ntshava Safaris. Safari's in alle Zuid-Afrikaanse Nationale Parken.

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Wat denk je van een Kruger Park safari vakantie? 8 daagse safari vakantie reis in Zuid-Afrika’s beroemdste wildpark. Wellicht wel het meest beroemde wildpark van de wereld.

Impressie van de Kruger Park safari vakantie 2021 / 2022

Kruger Park Safari Vakantie Impressie 2021 / 2022 Ntshava Safaris Zuid-Afrika

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Stel je het eens voor.. Een safari in het Kruger park van Zuid-Afrika. Ruik, voel en hoor de geluiden van de Big 5 in de magische Afrikaanse bush.

“Een unieke ervaring wat onmogelijk is om ooit weer te vergeten!”

Stap in de wereld van National Geografic En Animal Planet

safari Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika. reis vakantie huis, villa of safari lodge

met excursies

8 dagen vanaf € 895

Meer informatie

2e week zonder excursies € 495

4-5-6 dagen Safari Kruger Park

4,5 of 6 daagse Kruger Park safaris

vanaf € 895

Meer informatie

Prive safari reis

safari Zuid-Afrika reis

Safari reis Kruger Park 12 of 15 dagen

vanaf € 1795

Meer informatie

Prive safari reis

Safari Kruger Park

Safari Kruger Park. Vakantie in Safari Lodge

8 dagen vanaf € 995

2e week extra zonder excursies  595

Gezins vakantie Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika reizen

Safari rondreizen

Meer informatie

Prive safari reizen door Zuid-Afrika, meerdere parken

Luxe Zuid-Afrika Safari

Luxe 4 en 5 sterren Safari’s. Keuze uit 5 Safari Lodges

Greater Kruger Park

Meer informatie

Karongwe Private Nature Reserve

Prive Luxe 4 en 5 sterren Safari’s van 8 dagen van wereld klasse

Onze Zuid-Afrika Safari reizen

Al onze Zuid-Afrika Safari’s starten en eindigen in Johannesburg OR Tambo International Airport.

Onze chauffeur haalt jou van het vliegveld of van de Guest lodge in Kempton Park (Afhankelijk van de gekozen safari reis in Zuid-Afrika) aan het begin van jouw Zuid-Afrika safari reis en aan het einde van jouw safari reis wordt jij weer keurig afgezet bij de luchthaven.

Zuid-Afrika safari’s van 4 tot en met 15 dagen. Budget, 3, sterren, 4 sterren en erg luxe 5 sterren Zuid-Afrika safari’s in het Kruger Park. Allemaal met een deskundige gids en chauffeur.

Beleef meer, Zie meer, ervaar meer tijdens jouw safari Zuid-Afrika reis in het Kruger Nationaal Park.

Goedkope rondreis door Zuid-Afrika 19 dagen
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Wij zijn wij en onze safari reizen in Zuid-Afrika:

Wij zijn een mensen die al vele jaren wonen en werken in Zuid-Afrika. Sommige van ons zijn zelfs in de bush geboren. Meestal altijd al werkzaam in de toerisme in Zuid-Afrika. Sommige als ranger en weer anderen als gids. Wildlife zit in ons hart. Alle nationale parken kennen wij dan ook als onze achter tuin. Wat voor sommige van ons dan ook zo is.

Het Kruger Park is van ons en niemand uitgezonderd de favoriete plaats in Zuid-Afrika waar wij allemaal al vele jaren komen.

Sinds 2009 zijn wij officieel Kruger Park expert en organiseren en doen wij safari’s naar het Kruger Park in Zuid-Afrika. Maar wij zijn al actief in safari toerisme voor 24+ jaar. Een bak met ervaring hebben wij dan ook om over te beschikken.

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Alle safari’s in het Kruger Park van Zuid-Afrika worden dan ook door iemand van ons begeleid als chauffeur en als gids. De rondritten in het Kruger Park zijn dan ook een hele ervaring op zich. Het is onvoorstelbaar hoeveel kennis onze gidsen hebben van het Park, van Zuid-Afrika en helemaal van het wildlife wat in het Kruger Park leeft.

Vaak horen wij van veel Zuid-Afrikanen dat wij meer weten over het land, hun dieren en de leefwijze dan de meerderheid van de Zuid-Afrikanen zelf.

Dat zegt ons dat wij weten waar wij het over hebben en dat onze Zuid-Afrika safari’s meer dan goed zijn.

safari Zuid-Afrika reis Kruger Park Marloth Park

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Ons doel met onze Zuid-Afrika safari reizen:

Ons doel is dan ook om onze gasten zo van Zuid-Afrika, hun safari en van het Kruger Park te laten genieten zoals wij dat zelf altijd doen. (Veel van ons brengen zelfs al hun vrije tijd door in het park. Hoe erg kan het zijn..) Voor ons staat genieten, beleven, ervaren en meemaken voorop.

Onze Zuid-Afrika safari reizen in het Kruger Park:

Al onze Zuid-Afrika safari’s worden door ons zelf uitgevoerd. Geen tussen personen, boeking websites, tour operators of grote reisbureau’s. Wij doen alles zelf en hebben alles zelf in eigen handen.

Doordat wij het op deze manier doen kunnen wij onze kosten laag houden en onze Zuid-Afrika safari’s zo goedkoop mogelijk zonder verlies van kwaliteit. Geen duur kantoor, geen dure reclame campagnes, geen dure commissies en alles wat reizen naar Zuid-Afrika duur kan maken.

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer safari tijdens jouw reis voor een eerlijke prijs daar gaat het om.

Persoonlijk contact en samen met jouw privé gids op safari reis in het Kruger Park van Zuid-Afrika. Hoe mooi kun jij het hebben. 

De magie van Afrika 12-15 dagen
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Safari reizen keuze:

Jij hebt keuze uit verschillende safari mogelijkheden. Met en zonder excursies, goedkoop, budget of Luxueuze 5 sterren safari locaties in en rond het Kruger Park in Zuid-Afrika. Jij kunt jouw Zuid-Afrika safari reis dan ook zo goedkoop of zo duur maken als jij zelf wilt. Zuid-Afrika safari reizen voor elk budget.

De rondritten in het Kruger Park

Alle rondritten in en door het Kruger Park zijn een safari op zich. Tijdens deze rondritten van kamp naar kamp nemen wij ruim de tijd en laten jou al onze favoriete plekjes in het Kruger Park zien.

Jij zult jou verbazen over de vele verborgen plaatsen waar de meeste mensen niet komen en waar het zeer rijk aan wild is. Ook weten wij de meest waanzinnige uitzicht punten in het Kruger Park. Deze rondritten zijn vaak nog mooier dan de losse safari’s op zich.

Een safari in Zuid-Afrika en zeker in het Kruger Park moet ieder mens minimaal 1 keer in zijn leven mee maken. Tenminste dat is onze mening. Oog in oog staan met de dieren van Afrika is een ervaring op zich en een niet te evenaren spannende belevenis.

Een open auto safari is de perfecte manier om wild te spotten in Zuid-Afrika en geeft jou de zo dicht mogelijk bij de natuur ervaring als maar mogelijk is. Onder deskundige leiding van een ervaren ranger leer je ongelofelijk veel over wildlife en de natuur van Afrika.

Onze gidsen zijn allemaal gekwalificeerd en hebben de nodige kennis en ervaring in het Kruger Park die jij nodig bent om de beste safari ervaring te krijgen in Zuid-Afrika.

.

ONtdek Zuid-afrika 23 dagen

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Wandel safari Kruger Park

De mooiste en meest spannendste safari is een zogenaamde bushwalk (wandel safari). Met een gewapende ranger lopend de bush in op zoek naar wilde dieren is een geweldige ervaring. Het is dan ook aan te raden om minimaal 1 wandel safari mee te maken.

Je ziet en leert veel over sporen, de leefwijze van zowel grote als kleine dieren. Ook zul jij veel informatie krijgen over de bush op zich. Ook de planten, bomen, grassen en de bloemen en vruchten vormen een niet te evenaren bron van kennis en informatie. Niet overslaan dus.

Nacht safari Kruger Park

Een nacht safari kan ook in veel van de kampen. Dit is ook een echte aanrader. Als de dagdieren slapen en de nachtdieren zijn wakker dan wordt er veel gejaagd en is er veel leven in de bush. Ook de kleinere en zeer bijzondere dieren zoals bijvoorbeeld een honey badger zal zich dan ook laten zien.

Wat denk je van die hele grote stekel varkens? Het geluid dat ze produceren met hun stekels is bijna gelijk aan het geluid van een luipaard. Met andere woorden. Spanning ten top in de bush.

Cheetah Kruger Park

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Waar wacht jij nog op?

NTSHAVA SAFARIS

Zuid-Afrika Safari reizen door het Kruger Park met eigen gids

Een Safari in Zuid-Afrika en in het Kruger Park gaat veel verder en is meer dan het spotten van wildlife. Veel mensen komen om de Big 5 te spotten (Olifant, Leeuw, Neushoorn, Buffel en Luipaard) echter zij komen er al snel achter dat het Kruger Park en Zuid-Afrika veel meer te bieden heeft dan alleen dit.

Het is een manier van leven, een manier van denken en jij zult zien dat als jij eenmaal op safari bent geweest dat jij de wereld opeens met hele andere ogen gaat bekijken.

Safari Zuid-Afrika Reizen Kruger Park
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

De geur van de Afrikanse bush

De geur van de Bush, de veelzijdigheid van wildlife. Wat jou bij zal blijven zal onder andere de geur van de bush zijn. Als je nog nooit op Safari of in Zuid-Afrika bent geweest kun je het niet voorstellen. Het is ook niet uit te leggen.

Alleen de mensen die op safari zijn geweest kunnen hier over mee praten en weten wat hiermee wordt bedoeld. De magie van Afrika is iets dat in jouw bloed gaat zitten en er nooit meer uit zal gaan.

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

Ga op Safari in Zuid-Afrika en jij weet ook wat het is. En hoe he voelt, hoe het ruikt en de ervaringen neem jij mee naar huis voor de rest van jouw leven. “Nothing beats the Kruger” of “Gods own country” dat zijn de kreten die in Zuid-Afrika worden gebruikt voor het grootste en mooiste wildpark van de wereld. Het Kruger Nationaal park in Zuid-Afrika.

Miljoenen hectare’s van ongestoord wildlife gebied staan op jou te wachten om ontdekt te worden. Het Kruger Park is iets groter als het formaat van een land zo groot als Israel (!) Hier kun je werkelijk weken rondstruinen en genieten van alle moois wat Zuid-Afrika jou te bieden heeft.

Individuele Safari vakanties Zuid-Afrika
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Kruger Park Safari reizen

Wie droomt er nu niet van Afrika en op safari gaan. De wilde dieren van Afrika in hun natuurlijke omgeving zien en in het echt gaan zien wat je normaal gesproken alleen maar op tv kunt bekijken.

Horen, zien, voelen, ruiken dat is een Safari Zuid-Afrika in het Kruger Park

Een Safari is meer dan alleen maar wilde dieren kijken. Een Safari in Afrika doe je met al jouw zintuigen. Horen, zien, ruiken en voelen gaan hand in hand op safari. De geur van de bush ruikt lekkerder dan de beste parfum. Het zien van de wilde dieren gaat jouw voorstelling’s vermogen te boven. Een Olifant op ware grote en in zijn natuurlijke omgeving is ongeëvenaard genieten.

De zinderen de stilte van de bush en de explosie van wildlife actie zijn de mooiste en spannendste geluiden die jij maar kunt horen. Achter elke boom of struik kan een verrassing wachten. Vaak hoor je het eerst en dan opeens zie je een leeuwen moeder met haar kroost. Fenomenaal!

Safari Zuid-Afrika Reizen Kruger Park
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Een safari in Zuid-Afrika’s Kruger Park voelt als een expeditie. Een expeditie naar het onbekende. Geen dag is hetzelfde en elke beleving is anders.

Alle Safari’s zijn onder deskundige leiding van zeer ervaren Kruger Park rangers en worden uitgevoerd in open Safari auto’s. Alle Safari activiteiten en rondritten tussen door worden uitgevoerd door onze eigen ervaren en zeer deskundige privé gidsen.

Hun Kruger Park en safari ervaring is dan ook bijzonder groot. Dit alles te zamen maakt een safari met ons tot een succes.

NTSHAVA SAFARIS

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Kruger Park Zuid-Afrika

Op safari gaan in het Kruger park in Zuid-Afrika is een van de mooiste dingen die je kunt gaan doen. Zie, voel en ruik de echte Afrikaanse wildernis. Een super ervaring die je één keer in je leven meegemaakt zou moeten hebben. Deze bijzondere en magische beleving vergeet een mens werkelijk echt nooit meer.

DE KONING VAN ALLE WILDPARKEN HET KRUGER PARK

De ongekroonde koning van alle wildparken ter wereld en één van de beste wildobservatiegebieden is dan ook het Kruger Park in Zuid-Afrika. Het Kruger Park dat zich uitstrekt over de Limpopo Provincie en Mpumalanga Provincie en langs de grens met Mozambique tot aan de grens met Zimbabwe. Kruger National Park is dan ook het beroemdste en bekendste wildpark ter wereld en van Zuid-Afrika.

Het Kruger park ligt in het noordoostelijk deel van het land en omvat een grotendeels nog volledig ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. De wildlife cijfers spreken verder voor zich: 507 vogelsoorten, 114 reptielensoorten, 49 vissoorten, 33 amfibieënsoorten, 146 zoogdiersoorten en meer dan 23.000 plantensoorten zijn hier geteld.

Door op Safari gaan in het kruger park van Zuid-Afrika geeft jou dan ook de grootste kans om veel van deze bijzondere Afrikaanse dieren te gaan zien.

Het Kruger Park is 60 km breed en meer dan 350 km lang met een oppervlakte van 21.497 km2, moet jij eens voorstellen een gebied ter grote van Israël! Het Kruger Park vervult de dromen van veel safari bezoekers die graag indrukwekkende kuddes willen zien draven over de met acacia begroeide savannes.

Ook is het Kruger Park de thuishaven van de grote vijf (olifant, luipaard, leeuw,zwarte neushoorn en buffel) De hoogste concentraties en variatie aan wilde dieren tref je aan rond Lower Sabie, Satara en Skukuza.

Door met ons op Safari te gaan in Zuid-Afrika maak je de grootste kans om veel en bijzondere dieren, planten en landschappen te zien waarin het Kruger Park en Zuid-Afrika groot in is. De meest bijzondere dieren zie je juist weer in het noorden van het Kruger Park zoals Sabel antilopes en tsetsebee.

‘S avonds en ‘s nachts zie je juist weer veel dieren die het daglicht schuwen die jouw safari in het Kruger Park zo bijzonder maken.

Op een safari reis naar Zuid-Afrika? Doe het goed en deskundig en je hebt de beste safari’s

Boabab Mapunggubwe

Safari Zuid-Afrika Kruger Park

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Wat betekend een Kruger Park Safari:

Safari is een Swahili-woord dat “reis” betekent. De oorspronkelijke betekenis (in de meeste talen) was een expeditie naar een Afrikaans wildpark. De droom van iedereen die op safari gaat is om de Big Five (Grote Vijf) te zien. In sommige privé-wildparken krijg je zelfs een oorkonde als je er tijdens jouw verblijf de Big Five gezien hebt.

De Big 5 in het Kruger Park

De Grote Vijf zijn: olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard. Dit zijn inderdaad niet de grootste dieren van de bush, want de giraffe (= het grootste dier) en de eland (= de grootste antilopesoort) zijn er niet bij.

Maar de Big Five zijn de wilde dieren die door jagers als het gevaarlijkst worden beschouwd.

Wildparken in Zuid-Afrika zijn geen dierentuin waar je eerst leeuwen ziet, en vijf minuten later olifanten. Alle dieren lopen immers vrij rond in een enorm groot park, en soms rij je een half uur rond zonder dat je één dier ziet. Behalve impala’s, want die ga je echt heel veel zien, in elk park. En tijdens het volgende uur zie je dan opeens drie van de Big Five.

Geluk moet je ook hebben tijdens jouw safari Zuid-Afrika reis door het Kruger Park

Een Safari is altijd een beetje geluk hebben, de dieren zijn er, maar ze moeten op het goede moment op de goede plaats te voorschijn komen en in jouw gezichtsveld. Dan zie je ze even: soms tien seconden, soms twee minuten, soms een half uur. En opeens zijn ze weer weg.

Individuele Zuid-Afrika vakantie rondreizen
Safari Zuid-Afrika Reis Kruger Park

Safari Zuid-Afrika reis. Reis met ons tijdens jouw safari door het Kruger Park in Zuid-Afrika

Wie wil er nu niet op safari in Zuid-Afrika en dan vooral het Kruger Park. Naast safari’s in het Kruger Park verzorgen wij ook safari’s in andere Nationale parken. Zoals Marakele Nationaal Park. Pilanesberg. Mapungubwe Nationaal Park. Hluhluwe Umfulozi en meer. Ondanks dat onze kennis van widlife het grootst is op de savanne kunnen wij prima uit de voeten in alle andere gebieden van Zuid-Afrika.

Safari Zuid-Afrika
Natuur cultuur Wildlife vakantie reizen Zuid-Afrika. Anders dan anders,

In het Engels

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen en safari’s in het Kruger Park doe je met Ntshava Safaris