Senioren Reizen Zuid-Afrika met Safari

Senioren Reizen Zuid-Afrika. Fair Travel Eco Toerisme.

Senioren Reizen Zuid-Afrika
Senioren reizen Zuid-Afrika. Ontdek de magie van Afrika

Ouderen en senioren reizen door Zuid-Afrika met prive chauffeur – gids. Van de gebaande paden af. Wij doen niet aan massa toerisme.

Nederlandse eigenaren in Zuid-Afrika sinds 1996

Senioren Reizen Zuid-Afrika. Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet. Reizen door Zuid-Afrika voor ouderen en senioren is echt geen probleem. Ben je 50+ 60+ of 70+ Het maakt echt niets uit. Wij laten jou Zuid-Afrika zien zoals het hoort.

Senioren reis Kruger Park

Senioren Krugerpark vakantie reis

8 dagen vanaf € 895,-

Heerlijk avontuur

Senioren groepsreis

Senioren groepsreis

24 dagen € 2995,-

Kleinschalige reis. Maximaal 12 personen.

Senioren natuurreizen

Senioren natuurreizen

Vanaf € 1095

Van 9 tot 20 dagen. Verschillende mogelijkheden.

senioren Zuid-Afrika reizen Blyde River Canyon

Ontdek Zuid-Afrika rondreizen

Vanaf € 1395

Verschillende rondreizen

senioren rondreizen Zuid-Afrika

Johannesburg naar Kaapstad rondreizen

Vanaf € 1995

Of vica versa

Senioren Zuid-Afrika reizen

Prive safari’s Kruger Nationaal Park

Vanaf € 895

Met eigen ranger

senioren Groepsreis Zuid-Afrika

Senioren reizen op maat

Speciale wensen?

contact ons voor de mogelijkheden.

Luxe zuid-afrika reizen

Luxe safari reizen

8 dagen vanaf € 2995

Greater Kruger Park in Zuid-Afrika

Amazing Nature Zuid-Afrika

12 daagse rondreizen

Vanaf € 1595

Verschillende rondreizen door Zuid-Afrika

Bekijk een impressie van onze Zuid-Afrika reizen 2021 / 2022 ook voor senioren

Zuid Afrika reizen 2021 2022 impressie rondreizen en safari's van Ntshava Safaris

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Wil je dat wij ons eerst even voorstellen klik dan even hier.

Laat ons jou begeleiden door Zuid-Afrika. Vertrouwd en goed verzorgd op rondreis. Speciaal uitgezochte accommodaties voor ouderen en senioren voor al onze reizen. Iets hogere auto’s wat het in en uitstappen makkelijker maakt. Comfortabel en met airco. Groot genoeg en met voldoende ruimte.

Senioren reis en op safari? Bekijk de video en je wilt direct gaan.

Safari Zuid Afrika Kruger Park Ntshava Safaris. Safari's in alle Zuid-Afrikaanse Nationale Parken.

Zuid-Afrika reizen en safari's van Ntshava Safaris

Een paar keer per jaar organiseren wij groeps reizen. 

Als dat jouw wens is kijk dan hier

Senioren reizen Zuid-Afrika, steeds iets bijzonders, en geen standaard senioren reisje, geen eenheidsworst.Niet nog meer van de zelfde standaard reizen. Niet Zuid-Afrika zien door de raampjes van een grote bus.

Ga je voor exclusieve Luxe Safari’s kijk dan hier verder vanaf € 2995

Senioren reizen in Afrika. Wij doen het anders.

Aanbieding ! Met groot succes en heel relaxed een geweldige tijd in het Greater Kruger Park

senioren reizen Zuid-Afrika

Senioren reis Kruger Park vakantie

Verblijf 8 dagen in het Greater Kruger Park. Inclusief excursies

vanaf € 895

Meer informatie

Bush huis, Bush villa of Safari Lodge. 2e week zonder excursies vanaf € 495

Luxe Zuid-Afrika Safari

Luxe 4 en 5 sterren prive safari’s in het Greater Kruger Park

Keuze uit 5 luxe safari Lodges

Meer informatie

Karongwe Private Nature Reserve

8 dagen erg luxe safari’s van wereld klasse. vanaf € 2995

Wij organiseren 2x per jaar een senioren groepsreis van 24 dagen door Zuid-Afrika. Kleinschalig met maximaal 10 (heel soms) 12 deelnemers. Wij willen dit soort reizen niet met grotere groepen. Dat gaat te veel ten koste van het avontuur en de beleving. Ook met een kleine groep heb je geen groepsvorming en is de sfeer altijd goed.

Senioren en ouderen groepsreis Zuid-Afrika

24 daagse groeps rondreis Natuur, cultuur en wildlife

Senioren reis € 2995,- 

Relaxed en speciaal voor jou

Maximaal 10 deelnemers

Naar de beschrijving van deze groepsreis

Vertrek: juni of September

Contact ons voor de vertrek datums and beschikbaarheid voor deze groepsreis voor senioren. Deze cultuur, natuur en wildlife reis behoort tot het beste van wat wij aanbieden. Wil je Afrika echt ervaren. Genieten van de waanzinnge schoonheid. Wildlife zien en kennis maken met de locale mensen dan is deze reis “DE AFRIKA REIS” beter wordt het niet.

Boabab Mapunggubwe

Maak een keuze uit onze individuele rondreizen

Wij zorgen ervoor dat het geschikt is voor senioren

Naar de prive rondreizen

Onze rondreizen zijn in principe individuele reizen. Prive reizen dus. Speciaal voor jou en jouw reis gezelschap met een eigen chauffeur-gids. Wij passen indien nodig de rondreizen aan zodat het voor jou geen probleem hoeft te zijn om de reis te maken. Senior of niet. Zijn er aanpassingen nodig of moeten er dingen geregeld worden. Laat het ons weten en wij gaan het regelen.

Ontdek Zuid-Afrika vakantie

Safari reizen voor senioren?

Wij zorgen ervoor

Naar de safari’s

Senioren Reizen Zuid-Afrika en dan op safari? Tuurlijk kan dit.

Wij laten jou de mooiste plaatsen zien tijdens onze senioren reizen. De beste ervaringen maak jij mee met onze unieke programma’s en je hebt heel veel bijzondere ontmoetingen. Wij gaan net een stapje verder met onze Zuid-Afrika reizen voor ouderen of je nu 50+, 60+ of 70+ bent.

Goedkope rondreis door Zuid-Afrika 19 dagen
Senioren Reizen Zuid-Afrika en dan op safari? Tuurlijk kan dit.

Zuid-Afrika ouderen reizen, meer zien, beleven, en ervaren

Wie droomt er nou niet van Afrika….

Onze Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen

Onze Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen houden wij graag zo goedkoop mogelijk zonder daarvoor kwaliteit in te hoeven leveren. Dat is onze eer te na. Wij gaan voor kwalitatief goede Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen. Met een zoveel als mogelijk en een zo goedkoop mogelijke, redelijke en eerlijke prijs.

Onze garantie

Wij garanderen een goed georganiseerde Zuid-Afrika senioren reis. Uitstekende accommodaties met de best mogelijke excursies en safari’s tijdens al onze senioren reizen in Zuid-Afrika. Wij houden rekening met de beperkingen die er eventueel zouden kunnen zijn.

Hoe doen wij dat?

Wij werken voor al onze reizen niet via en met tussen personen. Er blijft helemaal niets aan de strijkstok hangen, waar jij voor betaald is ook hetgeen wat jij krijgt en waar jij recht op hebt. Reizen in Zuid-Afrika doe je tenslotte niet elke dag. En zeker niet op een wat oudere leeftijd.

Wij hebben geen kosten verslindend kantoor of een duur overhead apparaat. Alles doen wij er aan om zo veel mogelijk zelf voor al onze Zuid-Afrika reizen uit eigen middelen te voorzien..

Wij kennen onze wegen in Zuid-Afrika heel goed en kunnen voor weinig geld heel veel kwaliteit aanbieden. Dat is te danken aan onze vele jaren ervaring in het wonen, werken en leven in Zuid-Afrika en 24 jaar (!) actief in de reis en safari branche in Zuid-Afrika.

Zeer ervaren

Wij zijn een kleine maar zeer ervaren reisorganisatie en handelen daar ook altijd na. Een reis naar Zuid-Afrika van ons zit goed in elkaar. Onze Zuid-Afrika reizen zijn daarom goed en zo goedkoop mogelijk.

Senioren reizen Zuid-Afrika

Maak kennis met Zuid-Afrika

Wij weten waar jij moet zijn

Senioren en ouderen reizen

Zijn er speciale wensen en zaken die aanwezig moeten zijn. Laat het ons weten en wij gaan het regelen. Er is geen probleem zo groot zonder dat wij er een oplossing voor hebben. Vertrouwd en goed op reis is heel belangrijk.Wij zeggen niet voor niets hier in Zuid-Afrika:

BOER MAAK EEN PLAN (er is altijd een oplossing te bedenken voor alles)

Er is heel veel gezegd en geschreven over Zuid-Afrika. Soms goede dingen en soms helaas ook slechte dingen. Maar vooral zijn er veel dingen gezegd en geschreven over de schoonheid van Zuid-Afrika en dat het een geweldig en veilig land is om naar toe te gaan op rondreis. Zuid-Afrika heeft een reputatie hoog te houden het mooiste land ter wereld te zijn. Reizen in Zuid-Afrika stellen dan ook nooit teleur.

Nergens in de wereld vindt jij meer wildlife en meer verschillende vormen van wildlife. Van op het land tot in het water. Nergens in de wereld vindt jij een land met meer verschillende landschappen in een en hetzelfde land. Nergens in de wereld vindt jij de mooiste stad en de mooiste wereldstad ter wereld, de mooiste lente, het mooiste en het mooiste en grootste wildpark.

Dit alles maakt Zuid-Afrika het mooiste reis land ter wereld. Het perfecte land te brereizen. Neem dan ook ruim de tijd voor jouw Zuid-Afrika rondreis.

Zuid-Afrika moet jij gezien hebben anders ben jij nog nooit op reis geweest..

senioren reizen zuid-afrika

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Onze exursies in Zuid-Afrika

Wij bieden jou niet een standaard rijtje excursies aan, maar persoonlijke getinte excursies met persoonlijke verhalen en persoonlijke belevenissen. Geen enkele Zuid-Afrikaanse excursie dag is dan ook hetzelfde.

Ook tijdens onze Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen gaan wij van de gebruikelijke en gebaande paden af.

Geen senioren of ouderen reis is dan ook hetzelfde.

Wij gaan altijd net die ene stap verder, veeleisend voor ons en voor al onze Zuid-Afrika ouderen reizen. Wij gaan altijd door en stoppen absoluut niet voordat jouw Zuid-Afrika rondreis helemaal perfect is. En dat op elk vlak. Het is ons wel toevertrouwd. Wij besteden extra zorg aan onze senioren en ouderen reizen door Zuid-Afrika.

Ons doel voor onze reizen

Ons doel is heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika vakanties leveren waarbij vooral onze oudere reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten van hun Zuid-Afrika reis.

Onze Passie in de reizen

Goede reizen verzorgen in Zuid-Afrika is onze grote passie. We staan er elke dag mee op en we gaan er elke dag weer mee naar bed. En dat zul jij merken tijdens jouw Zuid-Afrika senioren of ouderen reis.

Onze reis programma’s

Wij leveren altijd reis programma’s in onze senioren reizen met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Geschikt voor senioren en ouderen en van alle mogelijke gemakken voorzien.

Senioren Zuid-Afrika Reizen en Safari's Zuid-Afrika
Senioren Reizen Zuid-Afrika en dan Afrika ontdekken? Tuurlijk kan dit.

Prive chauffeurs en gidsen tijdens de senioren reizen in Zuid-Afrika

Onze reisleider’s, chauffeurs en gidsen kennen Zuid-Afrika door en door. Zij wonen tenslotte in Zuid-Afrika en reizen er al jaren rond. Ze spreken de taal en kennen de mensen, de gebruiken, de regio en het land. Erg handig tijdens jouw rondreis.

Persoonlijk op reis in Zuid-Afrika

Jij zult merken tijdens jouw Zuid-Afrika senioren reis dat de persoonlijke manier van ons en de persoonlijke manier van werken tijdens jouw ouderen reis in Zuid-Afrika nog mooier en interessanter wordt op deze manier. Jouw chauffeur / gids zal jou altijd met raad en daad bijstaan en er voor zorgen dat jouw Zuid-Afrika senioren reis meer dan perfect is.

Vertrouwd op reis naar Zuid-Afrika.

Wij nemen onze senioren en oudere reizigers serieus en zorgen ervoor dat hun aan niets ontbreekt. Veiligheid, zorgvuldigheid en vertrouwen daar draait het om. Zuid-Afrika is prima geschikt om als oudere reiziger in rond te reizen. Tijdens de safari’s hebben wij indien noodzakelijk speciale zitplaatsen beschikbaar.

Kruger Park Luipaard met baby
Senioren Reizen Zuid-Afrika en dan op safari? Tuurlijk kan dit.

Accommodaties voor ouderen

Alle accommodaties die wij speciaal voor onze ouderen en senioren reizen gebruiken zijn met de grootste zorg uitgezocht. O.a. Op toegankelijkheid en locatie. Wij maken gebruik van de beste 3 sterren accommodaties die geschikt zijn voor oudere reizigers.

Alle accommodaties die wij gebruiken beschikken over een restaurant indien wij overnachten op de wat meer afgelegen locaties als er geen restaurants in de buurt zijn. Wij proberen zoveel als mogelijk altijd voor een accommodatie te kiezen waar je alles onder een dak kunt vinden.

Verzorging en medicatie tijdens jouw reis

Zuid-Afrika heeft een hoogstaand verzorging’s en gezondheidszorg niveau. De private ziekenhuizen en doktoren behoren tot de beste van de wereld. De huisartsen zijn bijzonder hoog geschoold. (In tegen stelling met de publieke hospitalen, echter daar zul jij nooit naar toe gaan)

Voor ongeveer 10 euro kun je al een bezoek brengen aan een private dokter of op hospitaal bezoek gaan. Jouw medische dekking vanuit Nederland dekken de kosten die je wellicht zou maken vanuit jouw Nederlandse zorg verzekering.

Medicijnen zijn in Zuid-Afrika ruim verkrijgbaar en ruim voor handen. Bijkomend voordeel dat de prijzen van medicijnen vaak nog geen 10% bedragen dan dat je in Nederland bent gewend.

Vervoer tijdens jouw reis

Wij gebruiken comfortabele SUV’s of luxe mini van’s voor al onze reizen en safari’s. Het maakt dan ook niet uit of je wat ouder bent of tot de senioren behoort. Alle auto’s die gebruikt worden zijn comfortabel genoeg en hebben voldoende ruimte. Al of niet voorzien van airco indien de weer’s omstandigheden dit vragen.

Waar je wel rekening mee moet houden

Zuid-Afrika heeft geen voetpaden of iets dergelijks. Als je wat minder goed ter been bent dan kan het hier en daar wat lastig zijn om jouw doel te bereiken. Echter is het niet zo dramatisch slecht dat je helemaal niet uit de voeten kunt.

Alle locaties die wij bezoeken tijdens onze reizen zijn prima geschikt om als oudere of senior naar toe te gaan. Dit hoeft geen belemmering te zijn.

Rolstoel gebruik tijdens jouw reis

Maak je gebruik van een rolstoel maak dat dan duidelijk kenbaar aan ons zodat wij daar met de keuze van accommodaties rekening mee kunnen houden. Het probleem waar je tegen aan kunt lopen is dat de deuren niet breed genoeg zijn, of dat er een opstap is naar de toegang van jouw kamer.

Wij willen het graag zo goed en compleet mogelijk maken en het is erg handig als wij daar van te voren rekening mee kunnen houden.

Vakantie Kruger Park

Senioren reizen Zuid-Afrika

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Onze senioren en ouderen reizen in Zuid-Afrika staan voor:

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, tijdens onze reizen. Dat is waar het bij ons allemaal om draait. Zuid-Afrika senioren reizen met deskundige Nederlanders ter plaatse. Vertrouwd op reis.

Niet in een bus gepropt

Wij zijn geen toeristen kamp, reis fabriek  of een mega grote tour operator die hun reizigers tijdens hun senioren reizen  in een bus propt. Maar wij zijn een reisorganisatie van Nederlanders die in Zuid-Afrika wonen,  liefhebbers van Natuur, Cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika.

Persoonlijke ervaringen

Wij houden van reizen door Zuid-Afrika.

Al onze persoonlijke reis ervaringen hebben wij in onze senioren en ouderen reizen door Zuid-Afrika verwerkt. Doordat wij al jaren wonen, werken en leven in Zuid-Afrika heeft ieder van ons erg veel kennis opgedaan tijdens hun leven en hun rondreizen in en door Zuid-Afrika waar andere en de meeste ouderen reis organisaties bij lange na niet aan kunnen tippen.

Dat alleen al maakt onze senioren reizen anders dan anders en werkelijk heel speciaal. Wij weten hoe het land in elkaar zit en kunnen zo de beste reizen voor senioren en ouderen organiseren.

Het mooiste land ter wereld

Wie droomt er nou niet van Zuid-Afrika.. Wij nodigen jou dan ook van harte uit om samen met ons op reis te gaan vieren en te genieten van Zuid-Afrika en alles wat dit prachtige land jou heeft te te bieden.

Zuid-Afrika is een plaats vol met wonderlijke magie en natuurlijke schoonheid. Het is er nog steeds en wij laten jou erg graag zien waar tijdens jouw senioren reis door Zuid-Afrika.

Gemoedelijk en vriendschappelijk

De beat van een drum.  Een leeuw die brult, Hyenas janken, het kampvuur brand en de verhalen van Zuid-Afrika worden verteld.  Al onze senioren en ouderen reizen zijn heel persoonlijk en zeer gemoedelijk.

Jij komt als onze gast en vertrekt als een goede vriend.

Ben je nu 50+ 60+ 70+ voor ons geen probleem, wij hebben een passende rondreis voor iedereen.

Senioren vakantie Zuid-Afrika kirstenbosch
Ontdek Zuid-Afrika als senior tijdens onze ouderen reizen

Onze Zuid-Afrika senioren en ouderen reizen

In principe zijn al onze Zuid-Afrika reizen en Safari’s geschikt voor ouderen en senioren. Of het nu gaat om een Safari in het Krugerpark of om een complete rondreis door Zuid-Afrika.

Als wij het van te voren weten dan houden wij er rekening mee en nemen treffende maatregelen om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te houden of te maken.

Voel je dan ook vrij om een keuze te maken uit ons reis en safari assortiment en wij verzorgen een perfecte Zuid-Afrika reis voor jou.

Uitzonderingen

Er zijn een paar uitzonderingen voor als jij slecht ter been bent of gebruik maakt van een rolstoel. Wat lastig kan zijn. Echter is dit afhankelijk van jouw fysieke gesteldheid.

De Anders dan anders reizen kunnen hier en daar moeilijkheden opleveren. Als je van plan bent om een anders dan anders Zuid-Afrika reis te gaan doen. Neem dan van te voren contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Eten en drinken

Al je speciale wensen of eisen aan het eten hebt of iets niets mag of kan eten ook dan laat het ons van te voren weten. Alle koks in Zuid-Afrika tijdens onze rondreizen zijn graag bereid om met jouw wensen rekening te houden.

Senior aan het wandelen in Zuid-Afrika

Wij weten waar jij moet zijn

NTSHAVA SAFARIS

Senioren reizen Zuid-Afrika

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Senioren en ouderen reizen Zuid-Afrika
Dineren in de Chismo Boma

Zuid-Afrika reizen als senior doe je met Ntshava Safaris

Is het lastig om als senior of oudere in Zuid-Afrika rond te reizen?

Nee. Helemaal niet. Onze individuele reizen, safari’s zijn geschikt te maken voor iedereen. Onze speciale groepsreis voor senioren is zelfs helemaal gericht op het oudere gezelschap. Lekker samen met leeftijds genoten op reis. En niet in een te hoog tempo. Relaxed Zuid-Afrika beleven.

In het Engels

Ook als senior reis je door Zuid-Afrika met Ntshava Safaris sinds 1996