Shiduli Private Game Lodge 4 sterren

Shiduli Private Game Lodge 4 sterren

Shiduli Private Game Lodge
Honeymoon Suite shiduli lodge

Het mooie en luxe Shiduli Private Game Lodge

Shiduli Private Game Lodge. Shiduli betekent termietenheuvel. Een druk en levendig huis in Afrika. Dit weerspiegelt perfect de toon van Shiduli. Het hart van Karongwe. Het is de grootste lodge en een van de oudste in Limpopo en is onlangs beoordeeld als een luxe viersterren Lodge

Met 30 kamers is Shiduli uitermate geschikt voor het ontvangen van gasten met behoud van de warmte en gastvrijheid waar het om bekend staat. Shiduli belichaamt gratie en elegantie. Samen met onovertroffen warmte en gastvrijheid.

Gasten kunnen de ontspannen sfeer van de Lodge binnenstappen met zijn weelderige inheemse tuin in de schaduw. Lounges met internetfaciliteiten. Een bar en een enorm sprankelend zwembad. Rietgedekte eetzalen met originele Zuid-Afrikaanse kunst.

De weelderige tuinen zijn de perfecte plek om een ​​rustige plek te vinden om in te mediteren en weer in contact te komen met de natuur.

Shiduli weerspiegelt echte Zuid-Afrikaanse en vooral de Shangaanse gastvrijheid met zijn verscheidenheid aan dinerlocaties. Elke maaltijd is een unieke pan-Afrikaanse ervaring. Shiduli.

Shiduli Private Game Lodge
Boma Shiduli Safari Lodge

Service van wereld klasse

Onze bekroonde chef-koks zijn er trots op uitstekende maaltijden te leveren die tot in het kleinste detail zijn bereid.

Shiduli Lodge biedt 30 suites, met eigen badkamers in rijke Afrikaanse tinten. De afgelegen Royal Suite ligt weggestopt op korte afstand van de hoofd lodge, met een eigen privéterras en splashpool en biedt onovertroffen luxe en privacy.

Karongwe Spa en Massage
Optimale ontspannings mogelijkeheden in de Afrikaanse bush

Shiduli Private Game Lodge

Het Shiduli Relaxation Centre biedt gasten de mogelijkheid om ontspannende spabehandelingen te ondergaan met onze Theranaka producten die de perfecte balans vormen tussen rijke Afrikaanse zintuigen en kruiden. Waardoor u zich verjongd voelt en ontspannen wordt.

De eigen bioscoop in Shiduli biedt gasten de mogelijkheid om overdag films over Wild life en natuurbehoud te bekijken voordat ze op safari gaan om de Big 5 van dichtbij te ervaren.

Niemand verlaat Shiduli onaangeroerd door onze gastvrijheid en warmte.

Shiduli Private Game Lodge
Shiduli Private Game Lodge meerdere safari’s per dag
shiduli dining
Hoe mooi is dit?
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park
Karongwe Nature Reserve Greater Kruger Park cheetahs

Out of Africa

Out in Africa. Karongwe Private Nature Reserve Greater Kruger Park Zuid-Afrika

Het programma voor deze luxe 4 sterren safari reis in Zuid-Afrika

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Contact ons voor de Brochure

Ntshava Safaris

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris