Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Theranaka-spa in Becks Safari Lodge
Genieten ten top! Theranaka-spa in Becks Safari Lodge

Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Alle Karongwe Lodges bieden een uniek lichaamsassortiment van hemelse spabehandelingen die jou betoveren met aardse geuren van producten die we gebruiken.

Afrikaanse ontwakingsmassage:

Geïnspireerd door de marula-boom en de traditionele Afrikaanse genezende overtuigingen, is dit een ultra-ontspannende lichaamsmassage die werd gecreëerd. De bekwame combinatie van samentrekkende en zuurstofbevorderende technieken zal uw zintuigen prikkelen en uw geest doen herleven.

Karongwe spa masages
Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Afrikaanse kracht:

Met een aroma gemengd doordrenkt met de bloedsomloop stimuleren essentiële oliën wordt gecombineerd met een diepe weefselmassage die de diepgewortelde spanning tot in de kern van de spieren verlicht.

Afschilfering van het lichaam:

Met behulp van voorbereidende bodyscrubs die zijn gemaakt met een 100% mix van natuurlijke mix van plantaardige plantaardige ingrediënten om dode huidcellen voorzichtig en effectief te verwijderen.

Lichaamspakking:

Om deze zintuiglijke reis te beginnen, krijgt u een volledige lichaamspeeling, gevolgd door een kruidenmassage voor ruggen of benen. Kies de wrap die de huid behandelt, vernieuwt of verkwikt en wegdrijft met het comfort van geurige oliën.

TheraNaka face masage Karongwe
Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Therenaka Essential Care Facial:

Beïnvloed door de natuur en gericht op het natuurlijk verbeteren van de conditie van de huid.

Met moeder natuur als uw chemicus en de krachtige aanraking, werd de behandeling ontworpen om een ​​helende ervaring van de aarde te creëren en u een vernieuwd en gerevitaliseerd gevoel te geven met gegarandeerde resultaten.

Handbehandelingen:

Ervaar de helende aanraking terwijl uw handen en onderarmen zachtjes worden geëxfolieerd met re-mineraliserende Atlantische zeezouten, gevolgd door een ultra-ontspannende lichaamsmassage die elke uitgeputte spier in uw handen en armen behandelt met zijn kalmerende eigenschappen.

Hand masage Karongwe
Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Voetritueel:

Laat uw voeten en benen volledig ontspannen, een spierverzachtende voet- en beenmassage met houten werktuigen begint, gevolgd door een verkoelend revitaliserend masker. De reis van de voeten neemt je mee door een peeling van pijnboomsuiker terwijl je geniet van een hemels voetbad met kruidenzout.

Afrikaanse houtmassage:

De Therenaka kenmerkende massage bootst de ritmische patronen van de Afrikaanse dans na en combineert lichte strektechnieken met speciaal ontworpen lichaam en houten werktuigen om te ontspannen en je vermoeide lichaam te herstellen. Als je wordt besprenkeld met olijf- en sheaboterzalf, wordt de droge huid gevoed en genezen en ervaar je een zalige ontspanning en verjonging.

African masage Karongwe facial
Spa-behandelingen op Karongwe Private Nature Reserve

Allen te boeken bij de betreffende Safari lodge ter plaatse

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Ntshava Safaris

Mooier en beter wordt het niet. Geen massa toerisme, kleinschalig en avontuurlijk.

Ervaar en beleef de magie van Afrika tijdens onze Zuid-Afrika reizen. Net even anders dan bij anderen. Geen massa toerisme en geen grote volgepakte bussen tijdens jouw Zuid-Afrika reis.

Zuid-Afrika reizen doe je met Ntshava Safaris