Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Bijzondere en speciale Zuid-Afrika rondreizen met veel interactie, educatie en avontuur

Speciale Safari Reizen Zuid-Afrika met wildlife interactie

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika reizen en safari’s voor iedereen en elk budget

Voor, door en met Nederlanders in Zuid-Afrika


Zuid-Afrika kwaliteit's reizen, meer reis voor jouw geld

©

Voordat je verder gaat met lezen, hou dan in gedachten:

Wij van Ntshava zijn fel tegenstander van het misbruiken van dieren voor toerisme doeleinden in welke vorm dan ook!

Alle locaties waar interactie plaatsvindt zijn met de grootste zorg en uiterste zorgvuldigheid geselecteerd. Wij zullen nooit instemmen met welke vorm van dieren misbruikt in welke vorm dan ook.

Doordat wij al jaren actief zijn in Zuid-Afrika hebben wij een enorme contacten en kennissenkring opgebouwd van goede conservatie en widlife projecten en bedrijven die hier aan mee werken. Dat zijn dan ook de locaties die wij bezoeken.

Zuid-Afrika Safari’s Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 3 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 4 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 5 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 8 dagen Krugerpark

Goedkope Zuid-Afrika Safari 10 dagen Krugerpark

Goedkope Rondreis Krugerpark 8 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 12 dagen Zuid-Afrika

Goedkope Rondreis Krugerpark 15 dagen Zuid-AfrikaLuxe VIP Safari Kapama 8 dagen

Luxe VIP Safari Sabi Sands 8 dagen

Luxe VIP Safari Krugerpark 8 dagen

Luxe VIP Safari Greater Kruger 8 dagen

Luxe VIP Safari rondreis 15 dagenZuid-Afrika rondreizen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 8 dagen reis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Midden 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Noord 12 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika Oost 12 dagen

Goedkope Ontdek Zuid-Afrika 14 dagen rondreis

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 19 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 23 dagen

Goedkope Rondreis Zuid-Afrika 28 dagen


Luxe VIP rondreis Noord 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kwazulu Natal 8 dagen

Luxe VIP reis Kaapstad 8 dagen

Luxe VIP rondreis Kaapstad 15 dagen

Luxe VIP rondreis Kruger en Noord 15 dagen

Luxe VIP rondreis Zuid-Afrika 28 dagenZuid-Afrika anders dan anders

Rondreis Ruig Mapungubwe 8 dagen

Rondreis Royal Natal 8 dagen

Rondreis Secrets of the Canyon 8 dagen

Rondreis Ongerepte Noorden 12 dagen

Bijzonder Krugerpark rondreis 12 dagen

Rondreis Sjangaan Cultuur 12 dagen

Rondreis Great Mountains 12 dagen

Rondreis Wetlands en Oceaan 12 dagen

Rondreis Van Krugerpark tot Oceaan 19 dagen

Rondreis Mapungubwe tot Kosi Bay 19 dagen

Rondreis Amazing Nature 22 dagen

Rondreis Het allerbeste van Zuid-Afrika 32 dagen


Zuid-Afrika senioren reizen
Boekingen en contact


Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuurOntworpen

en uitgevoerd door

Nederlanders die al

Vele jaren woonachtig zijn

in Zuid-Afrika en hun sporen

inmiddels hebben verdiend.

Een mooie Zuid-Afrika

reis hoeft niet

duur te zijn.
Over ons


“ Get into the wild”, Ntshava Krugerpark Safari’s en Zuid-Afrika vakanties doet meer en gaat verder. “Ontdek het echte Afrika”.

2016©

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Over deze Speciale Interactie Safari reizen

Deze safari reizen zijn individuele boekingen, privé en speciaal voor jou en jouw reisgezelschap. Geen grote groeps reizen of iets dergelijks. Dat moet ook niet want dan gaat de magie van deze safari reizen compleet verloren.

Doordat wij het op deze manier doen kunnen wij gebruik maken van een grote relatie en kennissenkring. Van wildlife artsen tot wildvang bedrijven en wildlife projecten. Vaak kunnen wij daar met kleine gezelschappen terecht voor speciale ervaringen.

Dit zou niet gaan als wij met grote groepen zou reizen. Dit soort Interactie Safari reizen zijn dromen die uit moeten komen en dat kan niet als je in een grote groep reist.

Ntshava Zuid-Afrika reizen | Menu | Homepage
Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Ntshava

South Africa Tours

Kruger Park safaris

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

1.695,-

15 dagen

2.195,-

20 dagen

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Interactie: Wandelen met leeuwen

Interactie: Cheetah Center

Interactie: Olifanten Center

19 dagen route met een korte samenvatting van activiteiten.

In deze speciale Safari rondreis zitten diverse bijzondere interactie momenten verwerkt. Naast de genoemde excursies zijn er meerdere ervaringen met mensen en dieren die gebaseerd zijn op interactie. Wij proberen altijd om iets speciaals in onze reizen te verwerken. Sommige zijn vaak uniek en daardoor eenmalig.

Dag 1: Aankomst Johannesburg, overnachting Johannesburg

Deze dag is de aankomst op het vliegveld van Johannesburg en de chauffeur / gids staat op jou te wachten om jou naar het eerste overnachting adres te brengen in Johannesburg waar je even kunnen bijkomen, en van een goede nachtrust kunnen gaan genieten voordat jij vertrekt de volgende morgen naar het ongerepte noorden en de Safari rondreis echt gaat beginnen.

Dag 2: Vertrek Johannesburg, overnachting Marakele / Waterbergen Nationaal Park

Na het ontbijt vertrekken jullie en gaan richting het noorden van Zuid-Afrika. Het doel deze dag is het Nationale Park Marakele ook wel waterbergen genoemd. Diep in de Limpopo provincie is dit prachtige en relatief onbekende wildpark verscholen. Dit wildpark zal de eerste kennismaking zijn voor jullie met de Big 5. Marakele staat ook bekend vanwege de roze bergen die over alles uitsteken en die de grootste gieren kolonie van de wereld herbergt. Erg mooi. Maar voordat je daar arriveert gaan we eerst naar het Lion Park voor jouw eerste interactie moment met de grootste roofdieren van Afrika. De Leeuwen.

Dag 3: Marakele / Waterbergen Nationaal Park

Big 5 Safari in een open auto in Marakele Nationaal Park. Samen met een ranger van het park gaan we op zoek naar de big 5. Ook deze dag gaan we een bezoek brengen aan de gierenkolonie op de berg.

Dag 4: vertrek Waterbergen, overnachting Mapungubwe Nationaal Park

Deze dag gaan we naar het grens gebied van Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana. Alleen gescheiden door de machige Limpopo rivier. Mapungubwe Nationaal Park is een beleving op zich. Dit is het meest ongerepte deel van Zuid-Afrika. Ook dit is Big 5 gebied. Ruig, ongerept en ongestoord Afrika. Mapungubwe is onze favoriete plaats in Zuid-Afrika. Het heeft iets magisch en betoverends.

Dag 5: Mapungubwe Nationaal Park

Met een extra locale gids gaan we het wild en natuurpark verkennen en naar het oude vergane koninkrijk van Mapungubwe. Ook gaan we een bezoek brengen aan de limpopo rivier die het park min of meer verdeeld met de wildparken in Botswana en Zimbabwe. Grote kans op zien van hele grote kuddes Olifanten en andere dieren van de Big 5.

Dag 6: Vertrek Mapungubwe, overnachting Punda Maria (Krugerpark)

We gaan via de noordgrens met Zimbabwe naar het uiterste noorden van het Krugerpark. Het zogenaamde Pafuri  gebied. Wij gaan het Krugerpark binnen bij Punda Maria waar we twee nachten zullen verblijven in Punda Maria Restcamp.

Dag 7 Punda Maria

Big 5 Safari door het noordelijke deel van het Krugerpark in een open auto. Dit deel wordt ook wel de tuin van het Krugerpark genoemd. Veel verder uitgestorven bomen, planten en sommige dieren komen alleen hier nog maar voor. Vooral het Fevertree bos is erg indrukwekkend.

Dag 8 Vertrek Punda Maria, overnachting Letaba (Krugerpark)

Rondrit door het ruigste deel van het Krugerpark richting het wat meer Centrale deel. Overnachting in het Krugerpark in Letaba Restcamp. Na aankomst of de volgende morgen voor vertrek kun je een bezoek brengen aan het Olifanten museum. (zeker doen)

Dag 9: Vertrek Letaba, Overnachting Tzaneen

Rondrit door het centrale deel van het Krugerpark. We verlaten het park bij Phalaborwa Gate en gaan van daar naar Tzaneen om te gaan overnachten.

Dag 10: Tzaneen

Deze dag is een hele afwisselende dag. In de ochtend gaan we een bezoek brengen aan het predator park waar interactie mogelijk is met verschillende soorten grote en kleine roofdieren. Daarna gaan we via Duivelskloof naar de grootste Baobab boom ter wereld.

Dag 11: Vertrek Tzaneen, overnachting Hazyview

Redelijk op tijd in de ochtend verlaten we Tzaneen en gaan via de Panoramaroute naar Hazyview in Mpumalanga province. De Blyde River Canyon is de op twee na grootste canyon ter wereld waar wij diverse stops zullen maken. O.a. de drie rondavels, burkes luck potholes, Gods Window en de Lisbon Falls. Ergens in de middag zullen wij aankomen in Graskop waar als je dat wilt je pannenkoeken kunt eten in het beroemdste pannenkoekenhuis ter wereld (Harry’s Pancakes)

Dag 12 Hazyview

Deze dag staat in het teken van de Olifanten. Je krijgt de gelegenheid voor interactie met olifanten. Dit is waarschijnlijk het hoogte punt van de hele reis. Aan het einde van de middag gaan we naar Shangana Village. Een cultureel sjanganen dorpje waar een zang, dans en drum avond wordt verzorgd (inclusief traditioneel eten)

Dag 13 Hazyview

Deze dag staat in het teken van wildlife rehabilitatie centrums. We gaan er twee bezoeken. Eentje in de ochtend en eentje in de middag.

Dag 14 Vertrek Hazyview, overnachting Piet Retief

Dit is min of meer een reis dag. We gaan een aantal erg mooie stops maken op erg mooie plaatsen in het binnenland van Zuid-Afrika. Om de rit niet te lang te maken gaan we overnachten in Piet Retief op de grens met Zulu Land in Kwazulu Natal.

Dag 15: vertrek Piet Retief, overnachting St Lucia

Na een goede nachtrust gaan we op weg naar de Indische oceaan en St Lucia. Aan het einde van de ochtend zullen we aankomen en gaan we kijken of we wat Nijlpaarden kunnen vinden.

Dag 16: St Lucia

Deze ochtend ga je een boottocht maken op lake St Lucia. Lake St Lucia herbergt de grootste kolonie Nijlpaarden van Afrika. Ruim 800 Nijlpaarden leven in dit gebied. (ook veel krokodillen..) Tijdens deze boottocht krijg je een goede indruk van de wetlands en de mangroves en het wildlife wat daar leeft. ’s Middags ben je vrij om St Lucia te gaan verkennen.

Dag 17: St Lucia

We gaan een rondrit maken door het Isimangaliso Wetlands Park en gaan naar Cape Vidal, een van de mooiste stranden van Afrika. Met een beetje geluk zie je olifanten op het strand.

Dag 18: Vertrek St Lucia, overnachting Bergville

Via de weg langs de kust tot aan Durban gaan we op weg naar Bergville in het centrale deel van het Royal Natal hooggebergte. We gaan overnachten aan de voet van het Amphi Theater.

Dag 19: Bergville

Via de Golden Gate Highlands waar we een rondrit en diverse stops maken gaan we naar het dorpje Clarens. Beetje toeristisch dorpje maar wel erg leuk. Tijdens de stops en de rondrit zul je het gevoel hebben dat je op de maan bent beland. Dit is een ongelofelijk stukje natuur met schitterend wildlife wat bijna nergens anders voorkomt. Wij hebben konijnen gezien zo groot als volwassen honden. Vooral de berg zebra’s en de berg gnoe’s zijn de moeite waard.

Dag 20: Vertrek Bergville, aankomst luchthaven Johannesburg

De laatste dag is aangebroken en we verlaten Bergville en we gaan terug naar de luchthaven van Johannesburg. Waar we rond een uur of twee zullen aankomen.


Wildlife interactie momenten zijn onder andere:

Contact met leeuwen

Contact met Cheetah’s

Contact met Hyena's

Contact met Olifanten

Contact met grote Roofvogels

Contact met Caracals (Woestijn lynxen)

Contact met Servals

Mogelijke extra contacten zijn:

Contact met Krokodillen

Meerdere bijzondere contacten met grote roofdieren en andere bijzondere dieren van Afrika

Safari’s in:

Marakele Nationaal Park

Mapungubwe Nationaal Park

Kruger Nationaal Park

Mogelijke extra Safari’s

Hluhluwe Umfulozi

Isimangaliso Wetlands Park

Overige Excursies:

Bezoek Grootste Baobab ter wereld

Bezoek Duivelskloof

Bezoek Blyde River Canyon (Panorama route)

Bezoek Olifanten museum

Bezoek Wildlife rehabilitatie centrum 2 x

Bezoek Sjangana Village + avond Dans en Drum show

Boottocht Lake St Lucia

Bezoek aan Isimangaliso + Cape Vidal

Bezoek Amphi Theater

Bezoek Golden Gate Highlands

Bezoek ClarensSpeciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

15 dagen route met een korte samenvatting van activiteiten.

Dag 1: Aankomst Johannesburg, overnachting Johannesburg

Deze dag is de aankomst op het vliegveld van Johannesburg en de chauffeur / gids staat op jou te wachten om jou naar het eerste overnachting adres te brengen in Johannesburg waar je even kunnen bijkomen, en van een goede nachtrust kunnen gaan genieten voordat jij vertrekt de volgende morgen naar de Krugerpark regio waar deze Safari rondreis echt gaat beginnen.

Dag 2: Vertrek Johannesburg, overnachting Tzaneen

Na het ontbijt vertrekken jullie en gaan richting het noord oosten van Zuid-Afrika. Het doel deze dag is Tzaneen. Erg mooie rit. Maar voordat je daar arriveert gaan we eerst naar het Lion Park voor jouw eerste interactie moment met de grootste roofdieren van Afrika. De Leeuwen.

Dag 3: Tzaneen

Deze dag is een hele afwisselende dag. In de ochtend gaan we een bezoek brengen aan het predator park waar interactie mogelijk is met verschillende soorten grote en kleine roofdieren. Daarna gaan we via Duivelskloof naar de grootste Baobab boom ter wereld.

Dag 4: Vertrek Tzaneen, overnachting Hazyview

Redelijk op tijd in de ochtend verlaten we Tzaneen en gaan via de Panoramaroute naar Hazyview in Mpumalanga province. De Blyde River Canyon is de op twee na grootste canyon ter wereld waar wij diverse stops zullen maken. O.a. de drie rondavels, burkes luck potholes, Gods Window en de Lisbon Falls. Ergens in de middag zullen wij aankomen in Graskop waar als je dat wilt je pannenkoeken kunt eten in het beroemdste pannenkoekenhuis ter wereld (Harry’s Pancakes)

Dag 5 Hazyview

Deze dag staat in het teken van de Olifanten. Je krijgt de gelegenheid voor interactie met olifanten. Dit is waarschijnlijk het hoogte punt van de hele reis. Aan het einde van de middag gaan we naar Shangana Village. Een cultureel sjanganen dorpje waar een zang, dans en drum avond wordt verzorgd (inclusief traditioneel eten)

Dag 6: Hazyview

Deze dag staat in het teken van wildlife rehabilitatie centrums. We gaan er twee bezoeken. Eentje in de ochtend en eentje in de middag.

Dag 7: Vertrek Hazyview, overnachting Malelane

We hebben een korte reisdag en gaan via een rondrit door het Krugerpark naar de Zuidkant van het Krugerpark waar je zult overnachten in Malelane. Hier zul jij op avond safari gaan in het Krugerpark.

Dag 8 Vertrek Malelane, overnachting Piet Retief

Dit is min of meer een reis dag. We gaan een aantal erg mooie stops maken op erg mooie plaatsen in het binnenland van Zuid-Afrika. Om de rit niet te lang te maken gaan we overnachten in Piet Retief op de grens met Zulu Land in Kwazulu Natal.

Dag 9: vertrek Piet Retief, overnachting St Lucia

Na een goede nachtrust gaan we op weg naar de Indische oceaan en St Lucia. Aan het einde van de ochtend zullen we aankomen en gaan we kijken of we wat Nijlpaarden kunnen vinden.

Dag 10: St Lucia

Deze ochtend ga je een boottocht maken op lake St Lucia. Lake St Lucia herbergt de grootste kolonie Nijlpaarden van Afrika. Ruim 800 Nijlpaarden leven in dit gebied. (ook veel krokodillen..) Tijdens deze boottocht krijg je een goede indruk van de wetlands en de mangroves en het wildlife wat daar leeft. ’s Middags ben je vrij om St Lucia te gaan verkennen.

Dag 11: St Lucia

We gaan een rondrit maken door het Isimangaliso Wetlands Park en gaan naar Cape Vidal, een van de mooiste stranden van Afrika. Met een beetje geluk zie je olifanten op het strand.

Dag 12: St Lucia

Vandaag gaan we interactie opzoeken met Olifanten en Cheetah’s!

Dag 13: Vertrek St Lucia, overnachting Bergville

Via de weg langs de kust tot aan Durban gaan we op weg naar Bergville in het centrale deel van het Royal Natal hooggebergte. We gaan overnachten aan de voet van het Amphi Theater.

Dag 14: Bergville

Via de Golden Gate Highlands waar we een rondrit en diverse stops maken gaan we naar het dorpje Clarens. Beetje toeristisch dorpje maar wel erg leuk. Tijdens de stops en de rondrit zul je het gevoel hebben dat je op de maan bent beland. Dit is een ongelofelijk stukje natuur met schitterend wildlife wat bijna nergens anders voorkomt. Wij hebben konijnen gezien zo groot als volwassen honden. Vooral de berg zebra’s en de berg gnoe’s zijn de moeite waard.

Dag 15: Vertrek Bergville, aankomst luchthaven Johannesburg

De laatste dag is aangebroken en we verlaten Bergville en we gaan terug naar de luchthaven van Johannesburg. Waar we rond een uur of twee zullen aankomen.


Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Avontuur, Interactie en Natuur behoud.

Deze reizen speciale reizen zijn een groot avontuur. Wij proberen om in elke reis iets bijzonders te verwerken. Unieke gebeurtenissen en unieke ervaringen met Wildlife in Zuid-Afrika.

Naast de speciale belevenissen zit er ook een groot gehalte educatie in verwerkt.

Begrijpen van Afrika, begrijpen van wildlife zorgt ervoor dat wij samen wellicht een klein stukje bewustzijn kunnen kweken voor de natuur en vooral het natuur behoud van Zuid-Afrika.

Mede door dit soort initiatieven doormiddel van interactie bewustzijn genereren zorgt ervoor dat ook jij een bijdrage levert aan natuur behoud in Afrika.

Het leefgebied van de dieren van Afrika wordt steeds kleiner en daar kunnen wij samen iets aan doen. Doordat jij deze reis boekt gaat er een behoorlijk deel van jouw reissom naar natuurbehoud en behoud van leefgebied voor de dieren in Zuid-Afrika.


Een groot gedeelte van jouw reissom wordt gebruikt voor het behoud van natuur en leefgebied van de wilde dieren van Zuid-Afrika

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Interactie: Bushwise

Interactie: Wildlife Center

Interactie: Sjangana Village

Interactie: Lion Park

Interactie: Cheetah Center

Interactie: Krugerpark

Interactie: Elephant Center

Interactie: Predator Center

Interactie: Wildlife rehabilitatie centrum

Educatie

Naast de nodige wildlife en interactie ervaringen staan deze safari reizen bol van educatie en voorlichting. Je gaat naar huis met een schat aan informatie en een uitgebreide kennis van Afrika, haar wildlife en ongelofelijke natuur.

De Magie van Afrika!

Interactie: Wildlife rehabilitatie centrum

Interactie: Wildlife rehabilitatie centrum

Interactie: Predator centrum

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

De grootste Baoabab ter wereld

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Interactie: Wildlife centrum

Afrikaanse Landschappen

Naast wildlife zie je verschillende Afrikaanse landschappen. Van de droge bush tot de Indische oceaan en de hooglanden van Afrika. Elk met zijn unieke leefomgeving en bijzonderheden. Van de verlatenheid van de bush tot de gezellige drukte in het dorpje St Lucia. Deze Safari reizen zijn voor iedereen geschikt die een hart heeft voor Afrika en toch van een geweldige vakantie wil genieten.

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Zwemmen bij Cape Vidal

Ntshava is een reisorganisatie voor Nederlanders en Belgen van Nederlanders uit Zuid-Afrika.

Individuele reizen met privé chauffeur / gids door Zuid-Afrika


Overnachtingen en vervoer

Alle overnachtingen zijn in minimaal 3 sterren accommodaties op de mooiste locaties.

Vervoer is in een SUV bij maximaal 5 personen of een minivan bij maximaal 10 personen met een Nederlandse privé gids.

Deze reizen zijn individueel

Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur Speciale reizen Zuid-Afrika met interactie en avontuur

Mapungubwe

Krugerpark

St Lucia

Royal Natal

Golden Gate Highlands

Blyde River Canyon

ook speciaal en compleet aangepast te boeken voor mensen met een beperking

Meer informatie over reizen en Safari’s voor mensen met een beperking