Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

NTSHAVA

Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet

Zuid-Afrika vakantie huizen en villa’s

bij het Krugerpark in Zuid-afrika


Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

©

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantiehuizen Zuid-Afrika bij het Krugerpark

Vakantiehuis bij het Krugerpark in Zuid-Afrika

Ruime keuze uit vakantiehuizen en vakantie villa’s in Marloth Park en het Hoedspruit Wildlife Estate

Nederlandse contact personen

Email: vakantiehuis@ntshava.com

Inclusief:

→ Route beschrijving vanaf     Johannesburg OR Tambo     International airport

→ Activiteiten lijst

→ Plattegrond reservaat

→ Nederlandse contact persoon     + telefoonnummers

→ Assistentie bij noodgevallen

→ Mogelijkheid tot schoonmaken     (niet bij de prijs inbegrepen)

→ Transfer van en naar     Johannesburg mogelijk!

   (meerprijs)

Tarieven zijn per week

(7 nachten)

→ van vrijdag op vrijdag ←

Weekenden en  midweek

op aanvraag

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Marloth Park

Hoedspruit

Wil je een complete Zuid-Afrika rondreis maken?

Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen Van 8 t/m 32 dagen

Phalaborwa

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Marloth Park

Aan de zuid grens van het Krugerpark bevindt zich het prachtige grote wildreservaat Marloth Park.

Krugerpark toegang op 15km

Hoedspruit

Vlakbij het centrale deel van het Krugerpark vind je Wildlife haven Hoedspruit

Krugerpark toegang op 40km


Phalaborwa

Vanuit Phalaborwa kun je een groot deel van het Noordelijke deel van het Krugerpark bestrijken.

Krugerpark toegang op 10km

Ga naar Vakantie huizen in Marloth Park

Binnenkort  beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantie huizen en vakantie villa’s bij het Krugerpark in Zuid-Afrika.

Realiseer jouw eigen Safari vakantie vanuit jouw eigen huis in de Afrikaanse bush.

Volledig ingericht en van alle comfort voorzien.

Droom weg in Afrika vanaf jouw privé terras bij het Krugerpark. Doe wat jij wilt en wanneer jij dat wilt.

Vakantiehuis bij het Krugerpark

Een vakantiehuis bij het Krugerpark? Een waanzinnig mooie Villa op enkele kilometers van het Nationale Park, Safari’s wanneer jij er maar zin in hebt. Alle comfort die jij je maar kunt wensen..

Alle vakantiehuizen en vakantie villa’s liggen heel dicht bij het Krugerpark en bevinden zich in wildlife gebieden waar de dieren van Afrika vrij rond kunnen lopen. Wat is er mooier dan vanaf jouw eigen privé terras de dieren van Afrika voorbij zien komen. De geluiden van Afrika als je in jouw bed ligt te slapen. En de Magie van Afrika is compleet.

De Vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen en vakantie villa’s zijn volledig ingericht en beschikken bijna allemaal over een privé zwembad, airco, barbecue (braai) mogelijkheden en wat je verder zoal nodig bent tijdens jouw safari vakantie. Door de unieke ligging van elk huis is ieders privacy gewaarborgd.

Alle vakantie huizen zijn bij uitstek geschikt om als uitvals basis te dienen om het Krugerpark en omgeving te verkennen. In alle rust en op tijden dat jij dat wilt.
Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Volledige privacy in jouw eigen vakantiehuis bij het Krugerpark midden tussen de wilde dieren van Afrika.
Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Krugerpark Zuid-Afrika

Op safari gaan in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik de echte wildernis. Een ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Deze magische beleving vergeet een mens werkelijk nooit meer.

De koning van alle wildparken en één van de beste wildobservatiegebieden ter wereld is dan ook het Krugerpark, dat zich uitstrekt over de Limpopo Provincie en Mpumalanga en langs de grens met Mozambique. Het Kruger National Park is het ook het bekendste park in Zuid-Afrika en ligt in het noordoostelijk deel van het land en omvat een grotendeels nog ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. De cijfers spreken verder voor zich: 507 vogelsoorten, 114 reptielensoorten, 49 vissoorten, 33 amfibieënsoorten, 146 zoogdiersoorten en meer dan 23.000 plantensoorten zijn hier geteld.

Het park is 60 km breed en meer dan 350 km lang met een oppervlakte van 21.497 km2, een gebied ter grote van Israël! Het park vervult de dromen van veel bezoekers die graag indrukwekkende kuddes willen zien draven over de met acacia begroeide savannes.

Bezoek het Krugerpark van uit jouw eigen vakantie huis in Zuid-Afrika.

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Midden

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Noord

Zuid-Afrika vakanties in vakantiehuizen staan voor:

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, Dat is waar het allemaal om draait. Zuid-Afrika vakantie in een vakantiehuis bij het Krugerpark s met deskundige Nederlanders ter plaatse.

Vakantie uitnodiging

Wie droomt er nou niet van Zuid-Afrika.. Wij nodigen jou dan ook van harte uit om vakantie te gaan vieren en te gaan genieten van Zuid-Afrika en alles wat dit prachtige land jou maar heeft te te bieden vanuit jouw eigen vakantiehuis of vakantie villa. Zuid-Afrika is een plaats vol met wonderlijke magie en schoonheid. Het is er nog en zo kun jij zien en ontdekken waar tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika.

Vakantie Zuid-Afrika

De beat van een drum.  Een leeuw die brult, Hyenas janken, het kampvuur brand en de verhalen van Zuid-Afrika worden verteld.  Hoe geweldig kan het zijn.


Maarrrrrrrr……

Vergeet niet…

Als Zuid-Afrika in jouw hart zit gaat het nooit meer weg.

Je blijft dan ook terug komen na een verblijf in een vakantiehuis bij het KrugerparkVakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Postadres:

Ntshava Trading Enterprise pty

Registratienummer: 2016140425

Post Adres: Ntshava Tours,

P.O. Box 5367  2000  

Johannesburg, South Africa

Email algemeen en reizen: info@ntshava.com

Email vakantiehuizen:        vakantiehuis@ntshava.com


Over ons: wie is ntshava

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

Jah…. En nu??

Wat zijn verder zo ongeveer de kosten tijdens jouw verblijf in Zuid-Afrika met andere woorden wat kost een verblijf in een vakantiehuis in Zuid-Afrika.

Zuid Afrika is best wel een goedkoop land als jij het gaat vergelijken met Nederland en vooral omdat je denkt in euro’s en niet in Zuid-Afrikaanse randen. Wij hebben geprobeerd hier een indicatie te geven over de kosten die je globaal gaat  gaat maken als jij op vakantie bent in Zuid-Afrika.

Valuta:

Als eerste even grofweg (tijdens het moment van schrijven eind 2016) 1 euro is ongeveer 14 rand. Om het makkelijk te maken deel alles door 10 en je weet ongeveer wat iets kost. Het zal dan nog iets minder zijn maar het geeft een goede indicatie voor als jij aan het shoppen of boodschappen aan het doen bent. Als je geld gewisseld hebt dan krijg je al gauw het idee van.. Tjee.. Ik ben rijk, wat heb ik een hoop geld. Echter het grootste biljet wat er in Zuid-Afrika is, is het biljet van 200 ZAR en dat heeft een waarde van ongeveer 16,50 euro maw het brengt je gauw weer bij de realiteit. Er zijn biljetten van 10, 20, 50, 100 en 200 rand. Muntjes van 5ct tm 5 rand.

Eten en drinken:

Eten en drinken is vrij goedkoop in Zuid-Afrika. Als je gaat voor restaurants, lunchrooms en terrasjes kun je voor rond de 4 euro al behoorlijk veel eten als lunch. Een biertje of een kop koffie kost minder dan een euro. Avond eten in een gemiddeld restaurant zal jou ongeveer tussen de 15 en 20 euro kosten inclusief twee tot drie glazen drinken. Ga je voor iets exclusiever's dan moet jij aan Europese prijzen denken. Zie het zo dat als de ingrediënten uit Zuid-Afrika zelf komen dan is het vaak goedkoper om uit eten te gaan dan om zelf iets klaar te maken. Bier, wijn en frisdrank kosten gemiddeld net iets minder dan een euro in een bar of eet gelegenheid. Twee liter cola in de supermarkt kost 1,10 euro.

Groente is vrij prijzig in Zuid-Afrika. Dat komt onder andere doordat er niet zoveel (verschillende soorten) groente worden gegeten en dus ook niet geteeld. De groente zoals wij het kennen wordt dan ook meestal geïmporteerd en is daarmee dan ook aan de dure kant. Fruit daarin tegen is weer goedkoop. Vooral Citrus, daar is erg veel van in Zuid-Afrika. Aardappelen 10 kilo voor 5 euro is ook niet te duur. Al met al kun je voor heel weinig heel veel boodschappen doen in Zuid-Afrika voor als jij besluit zelf het e.a klaar te maken om te eten.

Transport:

Benzine en diesel kosten 1 euro per liter. Benzine en Diesel zijn over het algemeen overal dezelfde prijs. Auto rijden (indien jij over een huur wagen beschikt) is dan ook niet al te duur. Voor rond de 35 euro per dag heb je al een aardige huur auto tot je beschikking.

Andere vormen van zelfstandig vervoer zijn niet echt aan te raden, als jij niet bekend bent in Zuid-Afrika en niet bekend bent met de gangbare manier waarop ea gaat in Zuid-Afrika. Ons advies.. Auto huren en anders je laten rijden door jouw gids of reisleider cq contact persoon.

Kleding:

Kleding in Zuid-Afrika is goedkoop. Tenminste als jij niet voor de (dure) merken gaat. De dure merken zijn even duur dan in Nederland. De gewone kleding kosten een fractie van wat jij in Nederland zou betalen. Een goede spijkerbroek heb je al voor 20 euro.

Voor de nieuwsgierigen onder ons.

Auto’s:

Een nieuwe auto is even duur als in Nederland, echter een gebruikte is veel duurden dan in Nederland. Veel auto’s verliezen weinig tot geen waarde en gaan soms zelfs over van vader op zoon. Voor een 20 jaar oude auto betaal je zomaar ruim 5000 euro of meer.

Huizen:

Woonhuizen zijn voor ons begrip ook niet echt duur. Je hebt al een mooie grote nieuwe flat voor rond de 30.000 euro. Een vrijstaand huis met een enorme lap grond voor onder een ton is makkelijk te vinden. Bij de grote steden is het wat meer en op het platte land wat minder. Echter guesthouses, Lodges, hotels, winkels en alles waar een vergunning bij nodig is zijn niet te betalen. Dat loopt al heel gauw in de vele tonnen.

Conclusie:

Al met al Zuid-Afrika is grofweg in het dagelijkse leven 30% goedkoper dan Nederland. Ook hier heb je belastingen en verzekeringen. Iets lager dan in Nederland. Dus zo gek is Zuid-Afrika nog niet.

Vergeet echter niet dat de lonen veel en veel lager liggen dan in Nederland. En uiteraard verdienen de mensen in randen. De inwoners van Zuid-Afrika vinden hun land erg duur. En zeker erg duur geworden de laatste 20 jaar.

Voor jou als gast in Zuid-Afrika zul jij daar heel anders over denken.

© 2016

Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika

NTSHAVA

Tours & Safaris

Nederlanders in Zuid-Afrika


NTSHAVA

Tours & Safaris

Nederlanders in Zuid-Afrika


Vakantie huis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark

Keuze uit

17 Villa’s

Vakantiehuis Krugerpark

Keuze uit

11 Villa’s

Vakantiehuis Krugerpark

Keuze uit

9 Villa’s

Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika

Vakantiehuis

Krugerpark

Zuid-Afrika