Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika

natuur reizen Zuid-Afrika

Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika. Het kan.

Wil jij graag naar Zuid-Afrika maar ben je een alleenstaande? Met een kleine toeslag maken wij het mogelijk. ook voor jou.

Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika

Je kent het wel. Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika en je betaald de hoofdprijs..

Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika. Wij vragen maar een hele kleine toeslag zodat je een kamer of huisje voor jouzelf alleen hebt. Verder rekenen wij geen alleenstaanden toeslag. Niet voor de activiteiten en geen alleenstaanden toeslag voor het vervoer.

In tegenstelling tot de meeste organisaties en zeker in senioren reizen naar Zuid-Afrika waar je een enorme toeslag voor jouw kiezen krijgt vragen wij maar 25% alleenstaanden toeslag van de reissom tijdens onze senioren en ouderen groepsreis van 24 dagen in Zuid-Afrika.

senioren alleenstaanden reizen

Senioren groepsreis

Zuid-Afrika

24 dagen € 2995,-

Meer informatie

alleenstaanden toeslag slechts 25%

Vertrek 2021 7 juni en 6 September

Vertrek 2022 8 Juni en 8 September

Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika. Ga jij ook mee?

Het is voor alleenstaanden niet makkelijk om een mooie reis te gaan maken. Deze reis is een kleinschalige reis met maximaal 12 deelnemers (bij voorkeur maximaal 10). Het grote voordeel is dat er dan geen onderlinge groepsvorming is en de sfeer is altijd erg goed.

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met deze senioren groepsreis van 24 dagen. Zeker alleenstaanden merken dat zij niet buiten de boot vallen. Heel positief dus. En je bent zeker niet te veel. En toch kun jij jouw eigen gang gaan. Hoe mooi wil jij het hebben.

De 24 daagse groepsreis

Het betreft een natuur, cultuur en wildlife rondreis door het mooiste deel van Zuid-Afrika. Echt Afrika leren kennen zoals Afrika hoort te zijn. Diverse nationale parken. Waaronder uiteraard ook het Kruger Park.

Wil jij een mooie reis maken. De ervaring van jouw leven hebben. Het beste van Afrika zien? Dan heb je geen keus.. Dan moet jij ook mee met deze rondreis.

Senioren reizen alleenstaanden Zuid-Afrika

Reis met ons rond tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika

Als alleenstaande ben jij meer dan welkom om mee te reizen

In het Engels

Deel op social media